Cookie- og Privatlivspolitik
Harry Styles kan blive den næste Bond

Harry Styles kan blive den næste Bond

Sang-stjernen kan godt finde smokingen frem

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Daniel Craig er færdig som Agent 007 efter den næste film, Bond 25 - og allerede nu svirrer rygterne om hvem, der skal overtage den ikoniske rolle.

Tidligere har vi kunne fortælle, at producer Barabara Brocolli ikke er afvisende for at prøve noget nyt, måske endda en kvinde.

Nu er den tidligere One Direction-sanger Harry Styles  meldt i kampen om at blive den næste James Bond. Det afslører Daily Star, som har talt med Spectre-klipperen Lee Smith, der udtaler:

- Harry kunne gøre det. Hvis de ville have en ung Bond, hvorfor så ikke? Har har dét. Harry er virkelig god og kan gå hele vejen. Han er et enestående talent og er meget naturlig på kamera.

Den 23-årige Harry Styles fik sidste år sin spillefilmsdebut i den Oscar-nominerede Dunkirk, som er instrueret af Christopher Nolan, som netop er en af de navne, der er spil til instruktørposten på en kommende Bond-film. Det kunne altså bane vejen yderligere for Styles.

'Bond 26' ventes ikke at få premiere før i 2022. Til den tid vil Styles være 28 år og i så fald blive den yngste Bond nogensinde.

Bond 25 får premiere den 7. november 2019.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Hornesbyuser/312912

Hell no!!!!!

peter

Daniel Day Lewis (ved godt han er oppe i alderen) fremragende skuespiller kunne være et godt valg ellers er der Tom Hardy, Bill Skargaard eller Cillian Murphy et par af dem jeg synes kunne være fedt at se som James Bond.

Lassicuser/582638

Jeg tvivler. Jeg er ikke bekymret for hans unge alder men Harry Styles skal være en helt fænomenal god skuespiller for at overbevise publikum her. Det er ganske enkelt pga. hans fortid i One Direction, og fordi det var der han blev berømt vil folk for evigt associere ham med det. Jeg siger ikke det er umuligt, men MEGET usansynligt at han vil blive en god James Bond.

Bare se på Daniel Radcliffe - selvom han er en udmærket skuespiller og meget vellidt, så vil han i mange år fremadrettet være kendt som Harry Potter.

Noah

jeg tror nu godt, at man kunne finde en, der ville passe bedre til rollen!

Jacob

Et er hans tidligere baggrund som boy band medlem, men de sko vil med sikkerhed blive udfyldt af en mere erfarne, ældre skuespiller. Han er simpelthen for ung til at overliste superskurke, og nedlægge Bond babes. Måske han skulle se sig om efter en rolle i en ny ‘Spy Kids’.

Johnuser/380510

hvis de laver Bond i børnehaven, mon ikke de går efter en mere moden og erfaren skuespiller,

Jeannie user/1009795

Alle skuespillere starter vel et sted før man kan kalde sig erfaren?

Marianne

men det kræver nok mere end bare et kendt navn for at gøre sig gældende i rollen som James Bond.

Jacobuser/373218

Overskriften hedder lidt bombastisk "Harry Styles kan blive den næste Bond". I praksis handler det om, at forrige films klipper (som jo intet har med castingen at gøre) synes, at det godt kunne fungere. Der er meget, meget langt derfra og til hvad Bond #26's producenter mener er en god idé om fire år.

Wayne

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Peter

Jeg skal helt klart ind og se Ternet Ninja 2 når jeg får tid.

2 dage siden
Rasmus/Musen

Fede facts om Venom der, mand!

4 dage siden
Stefan

''flere skud praler af på brystet af ham.''

4 dage siden
Mark

Nicolas Cage har kun været med i gode film :-) Nicolas Cage laver kun verdensklasse præstationer :-). jeg er ganske enkelt vild med Mr.

5 dage siden
Flemming

Han har lavet en del gode film, men hold da op, hvor har han lavet meget crap også.

5 dage siden