Cookie- og Privatlivspolitik
Er Hugh Jackman på vej tilbage som Wolverine?

Er Hugh Jackman på vej tilbage som Wolverine?

Kan Avengers lokke ham tilbage?

Stem op!
25
Stem ned!
0
(reset)

Sidste år fik Wolverine endelig den film, som superhelten fortjente med Logan. Det var samtidigt Hugh Jackmans svanesang og farvel til karakteren efter 17 år. Men nu er han måske ved at ombestemme sig.

Det fortæller Sebastian Stan i hvert fald. Skuespilleren, der snart er aktuel som Bucky Barnes / Winter Soldier i Avengers: Infinity War, afslørede til Ace Comic Con, at han har haft en samtale med Jackman, der indikerede et muligt comeback.

- For nyligt sad jeg sammen med Hugh Jackman. Jeg kunne ikke komme i tanke om en anden akavet ting at snakke om, så jeg spurgte ham "Kommer jeg snart til at se dig i noget?". Han sagde nogle ting til mig, som jeg vil undlade at fortælle. Ellers kommer jeg nok i problemer.

Stan fortsætter:

- Jeg spurgte ham, fordi jeg blev i tvivl om, at hvad han havde sagt om Logan: Var det hans sidste Wolverine-film eller ej? Han sagde til mig, hvad han nok også har sagt ellers, nemlig at han overvejer det og tænker meget på det. Så jeg ved det ikke med sikkerhed.

Udtalelsen er interessant set i lyset af Disneys køb af Fox, som betyder, at de kommer til at eje rettighederne til netop X-Men, hvilket kan gøre det muligt for Wolverine at dukke op sammen med Avengers-holdet.

En mulighed som kan få Jackman tilbage, der tidligere har givet udtrykt for, at han gerne så en duel mellem superhelten med adamantium-kløerne og Hulk.

Chris Hemsworth, der spiller Thor, har også fortalt, at han vil forsøge at lokke den 49-årige skuespiller til at trække i superhelte-dragen igen.

Hugh Jackman er lige nu aktuel i The Greatest Showman, mens Avengers: Infinity War får premiere den 26. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jeannie user/1009795

Jeg tror at realismen sagtens kunne være der så længe historien forgår før 2029. Der er en stor forståelse på hvorfor han har lagt rollen på hylden og det var yderst en god begravelse han fik - selvom den stadig sårer mig for hver gang jeg ser filmen.

Men man kan ikke andet end at vente med at se hvad der sker. :-)

Zabore

Jeg tror wolverine vil gøre bedre i en deadpool film, end i en avengers film. Deadpool er i forvejen jo en x-men, så det ville jo passe perfekt ind. Hvorimod hvis han skulle med i avengers, ville de skulle komme med en lang og dårlig historie om hvorfor han behøver at være der .

Noah

Jeg kan godt lide det som det er nu. Hver for sig! MCU og X-men universet. Det skal helst ikke blandes sammen.

Mickey

Uanset hvad, så åbner dethwr jo døren for uenseæigwe muligheder. Der er masser af fantastiske historier fra Marvel, som involverer Wolverine og én Avenger. Hulk vs Wolverine er jo oplagt, men hans tid med Captain America i 1940erne ville også være super fed at filmatiserer! Man kan jo altide starte når Avengers er færdig, og så lave seperate historier derfra :)

CINEMANDRUP

Det ville være uhørt fedt hvis Jackman vendte tilbage til sin rolle - uden tvivl. Specielt set i et nyt lys koblet sammen med Avengers og hvad der kunne blive ud af det.

Jeg vil håbe det sker, men er nok mere realist og tror at han har lagt rollen på hylden og givet sit flotte farvel til karakteren i Logan. Der er jo så også lige problemet med at få ham genopstået efter sådan et exit i en franchise og så bare leve videre i en ny - koblingen er svær at se hvordan skal lykkes, men alt er jo muligt i vores helte univers.

May the dream live on, for det kunne være helt fabelagtigt.

Jacob

Jeg anser det som meget usandsynligt, og ikke mindst forvirrende. Så dør han i en franchise, for så bare at genopstå på ny i en anden. Men kan godt se det fede i det med en kamp imellem Wolverine og Hulk, som han oprindeligt var knyttet til før han blev gjort til mutant. Måske det også afhænger lidt af hvad man stiller op med det nuværende, og meget succesrige X-Men. Smelter det og Avengers sammen? Skal det virke seperat i forhold til hinanden? Vil man lukke ned for det, for bedre at kunne genintroducere mutanterne i fremtidens Avengers? Eller kan der være plads til to mutantgrupper i hver sin franchise, hvor Hugh Jackman begge steder er manden med adamantiumkløerne?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

6 timer siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

1 dag siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

1 dag siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden

Aktive debatter