Er Hugh Jackman på vej tilbage som Wolverine?

Kan Avengers lokke ham tilbage?
Billede
(© The Wolverine / 20th Century Fox)

Sidste år fik Wolverine endelig den film, som superhelten fortjente med Logan. Det var samtidigt Hugh Jackmans svanesang og farvel til karakteren efter 17 år. Men nu er han måske ved at ombestemme sig.

Det fortæller Sebastian Stan i hvert fald. Skuespilleren, der snart er aktuel som Bucky Barnes / Winter Soldier i Avengers: Infinity War, afslørede til Ace Comic Con, at han har haft en samtale med Jackman, der indikerede et muligt comeback.

- For nyligt sad jeg sammen med Hugh Jackman. Jeg kunne ikke komme i tanke om en anden akavet ting at snakke om, så jeg spurgte ham "Kommer jeg snart til at se dig i noget?". Han sagde nogle ting til mig, som jeg vil undlade at fortælle. Ellers kommer jeg nok i problemer.

Stan fortsætter:

- Jeg spurgte ham, fordi jeg blev i tvivl om, at hvad han havde sagt om Logan: Var det hans sidste Wolverine-film eller ej? Han sagde til mig, hvad han nok også har sagt ellers, nemlig at han overvejer det og tænker meget på det. Så jeg ved det ikke med sikkerhed.

Udtalelsen er interessant set i lyset af Disneys køb af Fox, som betyder, at de kommer til at eje rettighederne til netop X-Men, hvilket kan gøre det muligt for Wolverine at dukke op sammen med Avengers-holdet.

En mulighed som kan få Jackman tilbage, der tidligere har givet udtrykt for, at han gerne så en duel mellem superhelten med adamantium-kløerne og Hulk.

Chris Hemsworth, der spiller Thor, har også fortalt, at han vil forsøge at lokke den 49-årige skuespiller til at trække i superhelte-dragen igen.

Hugh Jackman er lige nu aktuel i The Greatest Showman, mens Avengers: Infinity War får premiere den 26. april.