Cookie- og Privatlivspolitik
Black Widow skal skrives af en kvinde

Black Widow skal skrives af en kvinde

Men tør Marvel også hyre en kvindelig instruktør?

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Før Wonder Woman for alvor sparkede døren ind for superheltinderne i Hollywood, havde Scarlett Johanssons badass Black Widow leveret det solide benarbejdet i filmene med Captain American, Iron Man og Avengers.

Sidste år bekræftede Marvel-direktør Kevin Feige, at vi med sikkerhed får en solo-film om den russisk spion efter 2019, og nu kan Variety berette, at Marvel Studios har hyret den kvindelige manuskriptforfatter Jac Schaeffer  til at skrive en standalone-film om Black Widow.

Det er dejligt befriende, at Marvel nu for alvor tør gå hele vejen med deres heltinde og endda har hyret en kvindelig filmskaber til positionen, der forhåbentlig blot bringer endnu mere til Black Widows' girlpower - som vi netop så i 'Wonder Woman' i samarbejdet mellem Gal Gadot og instruktør Patty Jenkins.

Scarlett Johanssons forventes at vende tilbage i rollen, og det forlyder sågar, at skuespillerinden har været med i udvælgelsesprocessen af manuskriptforfatteren.

Jac Schaeffer har tidligere både skrevet og instrueret den romantiske sci-fi-komedie 'TiMER', men om hun også skal stå bag kameraet på den kommende Black Widow, vides endnu ikke. Men det virker mere sandsynligt, at Marvel satser på et større navn i branchen - forhåbentlig en kvinde. Et par gode navne kunne være Kathryn Bigelow, Dee Rees, Ava DuVernay  eller måske endda danske Susanne Bier

Den første Marvel-film med en heltinde i hovedrollen bliver Captain Marvel, der får premiere i april 2019. Brie Larson har titelrollen, mens den delvist instrueres af instruktør Anna Boden samt har haft tre kvinder inde over manuskriptet. 

Det bliver ligeledes interessant at se, hvilken retning Schaeffer tager fortællingen om heltinden - tidligere har en oprindelseshistorie om den brutale russiske opvækst været nævnt, men den kunne også udspille sig i den kommende fjerde fase af Marvel univers.

Black Widow kan næste gang opleves i Avengers: Infinity War den 26. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

CINEMANDRUP

ligegyldigt om det er en kvinde eller en mand som er i instruktør stolen. Det skal blot være en person med forståelse for den karakter man ønsker at portrættere om det så bliver en fase 4 film i Marvel universet eller en oprindelseshistorie. Uanset hvad så bliver det spændende at se

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Finn

hun er så sej Scarlett Johansson, den skal ses når den kommer.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Jacob

En prequel om hendes fortid sammen med Clint Barton i Budapest, hvad hun fortæller om sig selv til Dr. Banner kunne være fedt, men bare at der er fremskridt er godt og høre.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Lasseuser/249033

Det var på tide. Jeg håber at plottet bliver godt.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Antaeus

Bare de vælger kompetente folk som giver os noget godt, så er jeg fuldstændig ligeglad om det er kvinde eller mand der er manuskriptforfatter og instruktør.

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)
DJN

det ikke bliver Susanne Bier. Vi har ikke brug for flere danskere i Marvel :D

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Rasmus/Musen

Ja, det kan man næsten ikke IKKE være spændt på at se, hvad projektet mon bliver til.

Jeg er meget spændt på at se, hvordan en Solo-film om heltinden fra Avengers-filmene kommer til at blive. Med en Kvindelig manuskriptforfatter og en(mulig) kvindelig instruktør, så kan der snart ikke komme mere "girl-power" ind over projektet.
Det bliver spændende at se, hvor det fører hen i fremtiden.

:-)

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Tullemor76

Forest Gump er ikke kun den bedste film i 1994. Det er også min favoritfilm af alle film.

5 timer siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej,
Meget tyder på at 'The Strangers 2: Prey at Night' ikke får dansk premiere. Desværre.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

5 timer siden
josephine

Forrest Gump, definitely.

8 timer siden
esben

det er den perfekte biograf film for mig, masser af humer, vold og Samuel L. Jackson der levere den perfekte og legendariske tale.

8 timer siden
CINEMANDRUP

Det ville være uhørt fedt hvis Jackman vendte tilbage til sin rolle - uden tvivl.

9 timer siden

Aktive debatter