Cookie- og Privatlivspolitik
Black Panther har Marvels bedste skurk siden Loke

Black Panther har Marvels bedste skurk siden Loke

Første reaktioner på superheltefilmen

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Så er der gået Twitter i den! Endnu en kommende superheltefilm har fået de første reaktioner smidt online fra særligt inviterede anmeldere. Nemlig Marvels Black Panther.

Alligevel er vi nysgerrige (og egentligt ret begejstrede) for de følgende tweets, da der er kommet et par spændende udmeldinger på banen.

Fx skriver flere at Marvel endelig har fået en værdig superskurk i Michael B. Jordans Killmonger. Noget vi alle har ventet på, eftersom Loke aldrig er blevet overgået i det ellers imponerende univers med veloplagte helte. Anmelderen fra Los Angeles Times skriver endda, at Jordan fik hende til at græde.

En anden anmelder kalder filmen for Marvels Bond-film, mens Letitia Wright der spiller karakteren Shuri også fremhæves af flere.

Læs de udvalgte tweets herunder - eller læs dem på Variety:

Black Panther får dansk premiere den 15. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Julius

Black Panther ser ganske fed ud, tag ikke fejl af min attitude. Man skal bare heller ikke stole på reaktioner fra bloggere og YouTube-personligheder, da filmselskaberne oftest har det med at invitere folk, der nemt er begejstrede.

Det er meget få film, hvor de 'early social media reactions' ikke har været helt oppe at ringe. Batman V Superman fik kæmpe ros på sociale medier ligesom Suicide Squad, så lad os lige tage en slapper og se filmen, når den faktisk kommer ud i stedet for at springe i svime over hvad en blogger kan fortælle på Twitter med 140 karakterer. ;)

Jacob

Han var ikke ligefrem tilfreds med ‘Fantastic Four’, og i stil med Chris Evans kommer han til at gøre det så meget bedre hos Marvel Studios. Han har søgt inspiration hos Heath Ledgers Joker, og det lyder til at det er lykkedes. Måske lidt kedeligt at vi igen har med en skurk og gøre, der sådan set bare en person i samme dragt som helten, men med onde intentioner.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Endnu en fortsættelse i Toy Story sagaen? Ja, hvorfor ikke.

8 minutter siden
DJN
DJN

Altså, jeg er MCU-fan, men hvis dette er hvad de disker op med, så er det da at gøre grin med folk :D

13 timer siden
Daniel Bentien

Ja, det er svært at skjule sin begejstring over filmen, og selvom det må siges at være et populært valg, er der i min optik en grund til, at P.F.

19 timer siden
Julius

Fedt med et QT-spotlight. Det er svært at sætte ord på hvor fænomenalt et værk, Pulp Fiction faktisk er, men du gør det godt her, Daniel.

21 timer siden
Neesai

Hvis man for en gang skyld ikke skal være skuespiller eller kendt på anden vis for at kunne komme med til en gallapremiere (hvis der bliver holdt e

23 timer siden

Aktive debatter