Cookie- og Privatlivspolitik
Black Panther har Marvels bedste skurk siden Loke

Black Panther har Marvels bedste skurk siden Loke

Første reaktioner på superheltefilmen

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Så er der gået Twitter i den! Endnu en kommende superheltefilm har fået de første reaktioner smidt online fra særligt inviterede anmeldere. Nemlig Marvels Black Panther.

Alligevel er vi nysgerrige (og egentligt ret begejstrede) for de følgende tweets, da der er kommet et par spændende udmeldinger på banen.

Fx skriver flere at Marvel endelig har fået en værdig superskurk i Michael B. Jordans Killmonger. Noget vi alle har ventet på, eftersom Loke aldrig er blevet overgået i det ellers imponerende univers med veloplagte helte. Anmelderen fra Los Angeles Times skriver endda, at Jordan fik hende til at græde.

En anden anmelder kalder filmen for Marvels Bond-film, mens Letitia Wright der spiller karakteren Shuri også fremhæves af flere.

Læs de udvalgte tweets herunder - eller læs dem på Variety:

Black Panther får dansk premiere den 15. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Julius

Black Panther ser ganske fed ud, tag ikke fejl af min attitude. Man skal bare heller ikke stole på reaktioner fra bloggere og YouTube-personligheder, da filmselskaberne oftest har det med at invitere folk, der nemt er begejstrede.

Det er meget få film, hvor de 'early social media reactions' ikke har været helt oppe at ringe. Batman V Superman fik kæmpe ros på sociale medier ligesom Suicide Squad, så lad os lige tage en slapper og se filmen, når den faktisk kommer ud i stedet for at springe i svime over hvad en blogger kan fortælle på Twitter med 140 karakterer. ;)

Jacob

Han var ikke ligefrem tilfreds med ‘Fantastic Four’, og i stil med Chris Evans kommer han til at gøre det så meget bedre hos Marvel Studios. Han har søgt inspiration hos Heath Ledgers Joker, og det lyder til at det er lykkedes. Måske lidt kedeligt at vi igen har med en skurk og gøre, der sådan set bare en person i samme dragt som helten, men med onde intentioner.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Miss Hearts

Har lige set trailer nummer 2 til den nye Disney-film om Dumbo. Wow hvor nogle fantastiske effekter. Giver en lyst til at se filmen i biffen.

23 timer siden
Ulrikuser/890843
Ulrikuser/890843

Morten Grunwald var ikke en arketype, jeg kender slet ikke det rette ord på dansk. Han har præget dansk teater, men det kan vi jo aldrig gense.

23 timer siden
Rasmus/Musen

Og mon ikke at Morten Grunwald også vil blive husket i dansk filmhistorie.

1 dag siden
Jacob

Først Stan Lee, og nu er Morten Grundwald også gået bort.

1 dag siden
Amalie user/932433
Amalie user/932433

Han var "noget særligt"! Fascinerende, troværdig, dygtig, elskelig. STOR respekt for ham og hans gerninger!

1 dag siden

Aktive debatter