Cookie- og Privatlivspolitik
9 nye premieredatoer og 4 aflysninger

9 nye premieredatoer og 4 aflysninger

To gysere kommer ikke til Danmark

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Der venter mange spændende film i 2018. Der er dog en række ændringer i premieredatoerne på en håndfuld af det kommende filmårs titler. Dem finder du herunder, så du kan få sat de rigtige krydser i din biografkalender.

Filmene er listet i kronologisk rækkefølge, mens du kan trykke på titlerne for at få mere info.

I, Tonya er rykket til den 25. januar
Dramaet handler om den kontroversielle skøjteløber Tonya Harding, der ved OL i 1994 brugte voldelige metoder for at vinde over rivalen Nancy Kerrigan. Hovedrollen spilles af Margot Robbie, der tidligere har medvirket i superheltefilmen ’Suicide Squad’.

Hver dag er rykket til den 22. marts
En genert teenager forelsker sig i en person, som hver dag vågner op i en ny krop i dette romantiske drama. Filmen er baseret på David Levithans roman af samme navn, mens instruktøren tidligere står bag bl.a. ’Elsk mig igen’.

Midnight Sun er rykket til den 22. marts
Det romantiske drama 'Midnight Sun' handler om den 17-årige Katie, der er indespærret i sit hus om dagen, fordi sollys kan skade hende. Hun er derfor kun udenfor, når solen er væk -  således møder hun en aften drengen Charlie. De to indleder et romantisk forhold, men Katie fortæller ikke om sin sygdom.

The 15:17 to Paris er rykket til den 12. april
Dette terror-drama er instrueret af legenden Clint Eastwood og handler om nogle amerikanske soldater, der skal stoppe et terrorangreb på et tog. Soldaterne spiller alle sig selv, mens resten af rollelisten udgøres af professionelle skuespillere. Et spændende filmisk greb.

Cloverfield: God Particle er rykket til den 19. april
I denne science fiction-gyser bliver en gruppe astronauters virkelighed ændret efter et uheld med en partikelaccelerator. De må nu kæmpe for deres overlevelse, mens alt kun bliver mærkeligere efter, de opfanger et signal fra en anden rumstation.

Overboard er rykket til den 26. april
Komedien handler om en rig yacht-ejer, der en dag falder i vandet og får hukommelsestab. Manden bliver nu overbevist om, at han er gift med en af sine medarbejdere. Filmen er en genindspilning af filmen med den danske titel ’Pige overbord’ fra 1987, der havde Goldie Hawn og Kurt Russell i hovedrollerne.

Love, Simon er rykket til den 21. juni
Filmen bygger på Becky Albertallis ungdomsroman 'Simon vs. the Homo Sapiens Agenda' og handler om en homoseksuel teenager, der forsøger at finde den bedste måde at springe ud over for sine klassekammerater.

Centaur er rykket til den 5. juli
En mand lever med sin døve kone og lille søn i det landlige Kirgisistan. En dag bliver han genstand for alles opmærksomhed, da han en nat stjæler en travhest, da han har en stor kærlighed til heste og tror på, at det kirgisiske folk stammer fra de mytologiske væsener kentaure, som er halvt mand og halvt hest.

Christopher Robin er rykket til den 11. oktober
En live action-efterfølger om titelkarakteren, der på dansk er bedre kendt som Jakob fra Peter Plys-universet. Så nu kan du vende tilbage til universet med Ewan McGregor i rollen som en voksen version af Jakob, der møder sin barndomsven Peter Plys, der hjælper ham med at genopdage livets glæder.

Aflysninger:

Den of Thieves
Action-dramaet om en legendarisk strømer (Gerard Butler) med speciale i gangstere. En dag går et røveri helt galt, og fire mennesker dør. Nu er det politimandens tur til at fange de ansvarlige. Manuskriptforfatteren bag London Has Fallen instruerer.

Winchester: The House That Ghost Built
Gyserfilmen handler om arvtageren til Winchester-formuen, der tror hun hjemsøges af spøgelser, som er blevet slået ihjel af den såkaldte Winchester riffel. Hovedrollen spilles af Helen Mirren, og Spierig-brødrene (DaybreakersSaw 8: Jigsaw) har både instrueret og skrevet gyser dramaet.

Udslettede (Annihilation)
Science fiction-filmen af instruktøren bag Ex Machina følger en gruppe kvindelige forskere, der tager på en hemmelig ekspedition til Area X, hvor naturens love ikke gør sig gældende og flere grupper ikke er vendt hjem fra igen. Natalie Portman, Jennifer Jason Leigh, Tessa Thompson, Gina Rodriguez og svenske Tuva Novotny medvirker.

Insidious 4: The Last Key
I sidste kapitel i gyser-serien hjemsøger de paranormale væsner dæmonologen Elise Rainiers egen familie, og for at komme til bunds i sagen, må Elise granske sin fortid.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
TheDayDreamer

Når man kigger på infosiden om filmen "The Strangers 2: Prey At Night", er der endnu ikke kommet en premieredato op - dette giver mig bange anelser! Har Nordisk Film også besluttet at skrotte denne film fra programmet i år (noget jeg VIRKELIG ville være ærgerlig over, da etteren er en af min yndlingsgysere)- eller skyldes det blot at man endnu ikke har fastsat en dansk premieredato?

Jeg kan se at den har amerikansk premiere d. 9 marts, så forhåbentlig følger dansk premiere ikke alt for længe efter (siger jeg og krydser fingrene alt hvad jeg kan)

Daniel Hartvig Nielsen

Hej,
Meget tyder på at 'The Strangers 2: Prey at Night' ikke får dansk premiere. Desværre.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

TheDayDreamer

Hej Daniel

Tak for svaret, selvom jeg da er ked af at høre det ikke tyder på at den kommer til dk.

Så er alternativet at vente på at den kommer på en streamingtjeneste, og det synes jeg er syndt, for jeg tror virkelig den ville gøre sig godt på den store skærm ;)

Men nu må vi se, måske sker der det samme som med "Insidious 4: The Last Key", der ser ud til at den kommer herhjemme alligevel

Daniel Hartvig Nielsen

Hej,
Ja, 'Insidious 4' får en enkelt visning den 31/1 :)
Så der må man slå til ;)

Mvh.
Hartvig, kino.dk

DJN

ønsker blot, at A Quiet Place

http://www.imdb.com/title/tt6644200/?ref_=ttrel_rel_tt

kommer op herhjemme. Den ligner ikke en Best Of Blumhouse" og har en rimeligt original idé.

Alene traileren gav mig et chok, selv om man kunne se det komme på lang afstand :D

peter

Er bare glad for at det ikke er Maze Runner 3 der er blandt aflysningerne, kan selv husk den gang de aflyste en resident evil film, selv om det ikke er verdens bedste film var det nu bitter den gang når andre dårlig film kunne få lov at komme i biografen, jeg tænker bare som tider på de danske film som næsten ingen publikum får hvorfor ikke droppe dem og smide dem i fjernsynet i stedet for ( så får vi også noget for pengene vi betaler til license )

Niclas Dalby

Damnit, jeg havde ellers set vildt meget frem til Annihilation! Havde ellers håbet de ville komme til Danmark med den succes Ex Machina alligevel havde i form at anmeldelser og gode ord.
Det er en utrolig ærgerlig situation, da jeg kender en del, der havde set frem til den. Så må man jo fange de andre steder, når den engang udkommer.

DJN

kommer på Netflix hen mod midten af marts.

bambiexplorer

... som jeg troede jeg var ude i :)

Segoyuser/116755

Der var 2 film gerne ville se....pokkers da nå men tjo dør da heller ik af det : Udslettede (Annihilation) og Winchester: The House That Ghost Built

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

5 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

6 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

15 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

15 timer siden
Finn Carl

Jeg så versionen med Peter Ustinov som Poirot, også filmet ombord på den afsatte, ægyptiske Kong Farouks gamle kongeskib på Nilen, som agerede hjul

20 timer siden

Aktive debatter