Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i januar

5 film du skal se i januar

Månedens mest ventede film

Stem op!
26
Stem ned!
0
(reset)

Kino.dk's brugere ser mest frem til disse fem film i januar, der traditionen tro er en fremragende biografmåned, da optakten til Oscar-uddelingen er i fuld gang.

Gennemsnittet er beregnet ud fra, hvor meget brugerne glæder sig til en kommende film på en skala fra et til seks. Valgmulighederne findes øverst på hver filmprofil.

Er du enig i vurderingerne? Du kan selv påvirke listen ved at gå ind og afgive eller ændre din stemme.

1. Maze Runner 3: Dødskuren (93%)
Sidste film over James Dashners ungdomsbogserie. Thomas sætter her det sidste ind for at finde en kur mod den altødelæggende sygdom, der forvandler mennesker til zombie-lignende væsner. Samtidig forsøger WICKED at give ham og de andre lysboere deres hukommelse tilbage som led i jagten på kuren.

2. Pitch Perfect 3 (92%)
Musical-komedien er også den sidste film i en trilogi. A cappella-gruppen Barden Bellas er nu færdiguddannede, og teamet er spredt for alle vinde. Men pigerne er ikke færdige med hinanden endnu og forsøger at finde genrejsning med en sidste turné rundt til de amerikanske militærbaser i Europa.

3. Wonder (90%)
10-årige Auggie Pullman er født med et deformt ansigt og er blevet hjemmeundervist indtil nu. Men nu skal han begynde på den lokale skole i 5. klasse, og det er hverken nemt for Auggie eller hans forældre. Når man ser så anderledes ud, er det nemlig svært at passe ind, og for Auggie bliver det en udfordring at vise den indre skønhed, der i virkeligheden tæller.

4. I, Tonya (88%)
Biografisk komediedrama om den kontroversielle skøjteløber Tonya Harding, der ved OL i 1994 brugte voldelige metoder for at besejre rivalen Nancy Kerrigan. Hovedrollen spilles af Margot Robbie, der tidligere har medvirket i superheltefilmen Suicide Squad. Filmen er nomineret til tre Golden Globes - bl.a. for bedste komedie. 

5. Darkest Hour (87%)
Gary Oldman ligner årets Oscar-vinder i rollen som Storbritanniens premierminister Winston Churchill i de første år af Anden Verdenskrig. Nazisternes ustoppelige krigsmaskine ruller henover Vesteuropa, og truslen om invasion er nært forestående. Befolkningen er uforberedt, kongen er skeptisk, og Churchills eget parti konspirerer imod ham.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Antaeus

Hvis det bliver til nogen af de nævnte film så kan det kun være Winston Churchill i Darkest Hour. Men jeg er også lidt i tvivl da jeg lige har læst tegneseriebiografien "The Happy Warrior", der udkom i engelske "Eagle" i 50'erne og 60'erne, tegnet af mestertegneren Frank Bellamy.

Så jeg synes lige som jeg kan historien og er lidt i tvivl om hvor meget mere filmen vil give mig.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Johnnyuser/335920

og det giver mig faktisk et lille håb for den menneskelige race. For en stund glemmer man helt de der tågehorn til Trump og Kim Jong-un.

I Tonya og Darkest Hour skal jeg helt sikkert også se.
Jeg har ikke set de andre Maze Runner film, så springer nok den over. Jeg er dog lidt interesseret, da Aidan Gillen aka Littlefinger er med i den, men snupper den måske når den udkommer som et box-set. Ja og jeg er nok også uden for målgruppen til Pitch Perfect. Humoren i traileren virker bare ikke for mig.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Niclas Dalby

Januar bliver en fed måned for os i modsætning til hvad den normaltvis er i eksempelvis USA.
For mig bliver det op til flere film, der skal ses i biografen:

Loveless
Wind River
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
I, Tonya

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Det må blive "Forrest Gump".
Selvom jeg er kæmpe Quentin Tarantino fan.
Så bliver det Forrest Gump der var den bedste film i 1994

59 minutter siden
Mariauser/895553
Mariauser/895553

Fordi... To ord: Quentin Tarantino

12 timer siden
Ann-Britt

Hvor er der dog laaaaaaaaang tid til november :(

Jeg VIL SE film 2 i serien om Fantastic Beasts NU!

18 timer siden
Anders N

Fordi det stadig er den bedste film om ukueligt håb og en menneskesjæl, der ikke lader sig knække - medrivende fortalt og med fremragende skuespil.

18 timer siden
per
per

varm og delig

18 timer siden

Aktive debatter