2 gyserfilmserier smelter måske sammen

Producer lufter ideen
Billede
(© Blumhouse Productions)

Insidious 4: The Last Key får desværre ikke dansk biografpremiere, som du kunne læse i vores nyhed fra tidligere på ugen. Men måske kan filmserien få et comeback herhjemme, hvis den får hjælp fra en anden gyser-franchise.

Ifølge produceren Jason Blum fra filmselskabet Blumhouse Productions, der står bag begge serier, har ideen om at krydse handlingstrådene i Insidious og Sinister været på bordet tidligere. Han fortæller CineFix:

- Vi lavede næsten 'Insidious' og 'Sinister' (som én film, red.), og jeg føler stadig, at vi måske kommer til det. Jeg tror, at vi kommer til at sammenflette vores verdener på et tidspunkt. Jeg ved endnu ikke hvordan, men vi kommer til at prøve.

Se også: 20 gysere og thrillere du skal se i 2018.

Vi forventer ikke, at det bliver en parodisk film i stil med Freddy vs. Jason, der humoristisk blandede 'A Nightmare on Elm Street' med 'Friday the 13th', men til gengæld vil den følge de dæmoniske universer og byde på et eller andet form for møde mellem spøgelserne fra 'Insidious' og Bughuul fra 'Sinister'.

Tanken giver god mening. Begge filmserier har haft svært ved at opretholde momentum, og billetsalgstallene er nedadgående. Et samlende univers ville muligvis kunne rette op på tendensen.

Så mangler vi bare en titel. Vores bud er 'Sinidious'. Det kan Blumhouse få helt gratis herfra.