Cookie- og Privatlivspolitik
16 komedier du skal se i 2018

16 komedier du skal se i 2018

Vores guide til næste års latterkramper

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Et godt grin har alle brug for - og til næste år venter 16 af slagsen i biografens mørke. Vi guider dig igennem komedierne i 2018, der både byder på fortsættelser og nye originale ideer. 

Listen består af film som primært er renskurede komedier, der altså ikke tackler større dramatiske elementer. Et par danske titler inden for genren har vi valgt at undlade, da de vil blive nævnt i en senere guide til danske film i 2018.

Klik på titlerne, som nedenfor nævnes i kronologisk rækkefølge, for at læse mere om filmene og se premieredatoer.

Pitch Perfect 3
Den amerikanske a cappella-gruppe The Barden Bellas tager en tredje omgang med fællessang. I komedie-musicalen står pigerne på tærsklen til voksenlivet, men beslutter sig for at tage en sidste turné til Europa, hvor nye musikalske og personlige udfordringer venter.

Game Night
I denne komedie udvikler en gruppe venners sædvanlige spilleaften sig til et (måske) virkeligt mordmysterium. Jason Bateman og Rachel McAdams står i spidsen for den noget særegne og humoristiske opklaring.

The War with Grandpa
I familiekomedie starter barnebarnet Peter en indædt drilleri-krig mod sin morfar, da de skal dele samme værelse i håb om at få det for sig selv. Bedstefaren spilles af Robert De Niro, der tidligere har vist sit komiske talent i film som Meet the Parents og Analyze That.

Blockers
Den grovkornede komedie følger tre forældres mission for at stoppe de forskellige bejlere, som forsøger at komme i bukserne på deres døtre til afslutningsballet på high school. De tre hovedroller er besat af den rutinerede Leslie Mann, Ike Barinholtz og eks-wrestleren John Cena.

Tully
Instruktøren bag Juno og Young Adult er klar med en ny komedie, der formentlig som hans tidligere film har en socialspydig vinkel. Charlize Theron indtager hovedrollen som en mor til tre, som skal finde en barnepige.

Overboard
En genindspilning af den romantiske komedie Pige overbord fra 1987. En forkælet rigmand falder overbord på sin yacht og får hukommelsestab. En middelklasse-mor udnytter situationen og overbeviser ham om, at de er gift. Eugenio Derbez og Anna Faris har hovedrollerne.

Action Point
Jackass-ikonet Johnny Knoxville har skrevet og medvirker i komedien om en vovehals, der åbner sin egen forlystelsespark med vennerne.

C’est la vie!
Den franske instruktørduo bag De urørlige og Samba er tilbage med en ny feelgood-komedie, der følger de besværlige forberedelser til et hektisk og storslået bryllup afholdt på et palads fra det 17. århundrede. I centrum for det hele står cateringchefen Max, der presses til det yderste af sit noget uheldige personale.

TAG
En gruppe gamle venner arrangerer en ambitiøs udgave af børnespillet fangeleg, som strækker sig over hele USA. Flere store skuespillere er på rollelisten, bl.a. 'Mad Men's Jon Hamm, Isla Fisher, Ed Helms, og Jeremy Renner.

Barbie
Et nyt, humoristisk og formentlig satirisk take på den kendte Barbie-figur skrevet af forfatteren bag bl.a. Juno og Young Adult - hvilket tyder på at det ikke er et familieeventyr, vi har i vente. Filmen har allerede oplevet flere udfordringer, og således forlod bl.a. hovedrolle Amy Schumer produktionen, og hvem der skal spille Barbie er derfor endnu uvist. Anne Hathaway er dog rygtet til at overtage.

The Spy Who Dumped Me
To veninder bliver i denne action-komedie hevet ind i en verden af spioner efter en af kvinderne opdager, at hendes ekskæreste er agent. Hovedrollerne indtages af Mila Kunis og Kate McKinnon, der begge har været med i flere komediefilm så som ’Bad Moms’ og ’Girls Night Out’.

Dumplin’
En pige med kaldenavnet Dumplin tilmelder sig en skønhedskonkurrence, selvom hun ikke opfylder de normale forventninger og mål for modeller, for at vinde sin drømmefyr og modbevise de andre piger på skolen. På rollelisten er bl.a. Jennifer Aniston.

Book Club
Fire ældre og tætte veninders liv bliver drastisk ændret, da de læser den erotiske bestseller ’Fifty Shades of Grey’ i deres bogklub. Flere rutinerede Hollywood-navne som Diane Keaton, Jane Fonda og Richard Dreyfuss er på rollelisten.

Johnny English 3
Rowan Atkinsons fjollede superagent vender tilbage for tilfældigvis at redde verden for tredje gang. Mr. Bean-skuespilleren har ikke været filmaktuel i Danmark siden 2011, hvor Johnny English - Født på ny havde premiere.

Holmes and Watson
Et humoristisk blik på Arthur Conan Doyles klassiske krimifortællinger om Sherlock Holmes og Doctor Watson. Mesterdetektiven og hans tro hjælper spilles af Will Ferrell og John C. Reilly, mens Ralph ’Voldemort’ Fiennes  giver den som ærkeskurken Moriarty.

Happytime Murders
I en ny virkelighed, hvor mennesker og marionetdukker lever side om side, leder privatdetektiven Phil Philips efter en seriemorder, der myrder rollebesætningen fra den berømte 80’er tv-serie ‘The Happytime Gang’. Instruktøren har tidligere stået bag Muppets Juleeventyr, og filmen har bl.a. Bill Barretta, Elizabeth Banks og Melissa McCarthy på rollelisten.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

12 timer siden
Morten

Rian kommer aldrig til at lave en star wars film. Han alene er skyld i Disney har mistet penge og hans film var tæt på et flop.

13 timer siden
Kim "Dragon furry"

Nogle af de små lokale biografer, som Valby bio og Drive-in i Lynge, de har stadigvæk de film som de store biografer boycutter.

2 dage siden
Jesper

Han burde have takket nej til den rolle..

Det bliver en no go herfra. WB får ikke fem flade øre for den film herfra.

2 dage siden
Laurids

Ja det fedt med anbefalingerne af film som man ikke kan se det på største lærreder da det nu kommer frem at flere af de store biografkæder har valg

2 dage siden