Cookie- og Privatlivspolitik
Star Wars 8 indeholder "voldsomme og bestialske mord"

Star Wars 8 indeholder "voldsomme og bestialske mord"

Så er der censur til The Last Jedi

Stem op!
24
Stem ned!
0
(reset)

Censur-vejledningen til Star Wars: The Last Jedi lander ikke overraskende på 11 år.

Aldersvejledningen går dermed i spænd med den amerikanske PG13-censur.

Ifølge Medierådet skyldes vejledningen, at filmen har "en gennemgående dramatisk og actionfyldt stemning" og byder på "mange dueller med lyssværd og voldsomme kampscener med eksplosioner". En beskrivelse, der lyder meget som censurbeskrivelsen til The Force Awakens.

MEN læser man videre, sker der noget spændende...

Medierådet hentyder nemlig, at 'The Last Jedi' er mere brutal end sin forgænger med følgende beskrivelse: "Filmen indeholder monstre og mennesker, der slås ihjel eller trues med at blive slået ihjel på voldsom og bestialsk vis".  

Konkurrence: Vind gallabilletter til Star Wars: The Last Jedi.

At ovenstående ikke betyder en højere aldersbegrænsning, skyldes ifølge Medierådet, at scenerne ikke er udpenslede og foregår i et urealistisk science fiction-univers, som ofte forløses af komiske optrin.

Star Wars: The Last Jedi får dansk premiere den 13. december. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Horsi

Endnu en gang bliver der bevist at det amerikanske rating system er ekstremt knækket og totalt ubrugeligt. Desværre er det danske ikke meget bedre idet Medierådet næsten aldrig går imod det Amerikanske beslutning. Det er så sært. Jeg burde virkelig skrive en analyse om skidtet.

Rasmus

Stort set alle biografaktuelle Star Wars film har haft en aldersgrænse på 11 i Danmark og PG-13 i Amerika (alt fra og med Revenge of the Sith). Er det, fordi du mener, at de har været for venlige eller alt for hårde i deres vurderinger? Synes personligt ikke at nogen anden aldersgrænse ville klæde en Star Wars film, men det er også min mening.

Horsi

Er at vi er kommet til et punkt hvor de forskellige ratings diktere hvilken slags film vi får. Jeg mener generelt at vi er for venlige over det med at slå ihjel specielt når det kommer til det amerikanske. Der er okay at slå så mange som muligt ihejl så længe du ikke ser blod eller går i seng med nogen bag efter og desværre overtager det danske medieråd den dårlige ide.

Michael

Okey en Starwars film hvor der dør folk eller man bliver truet. Det er vel næppe noget nyt.

Det er bestemt en film jeg ser frem til Rouge One er en klasiker. Lad os håbe det er det nivue af orginalitet.

Mvh
Michael

DJT

Reklame med i din kommentar? VIRKELIG?!??

Jacob

Med den største og mest chokerende afsløring i vente, så er det et match med den her beskrivelse.

Jen Headuser/1439276

The Force Awakens indeholdte også en hvis mængde vold, der også blev udført bestialsk Rathtar. Men det kan også passe nu da instruktøren og nogle af skuespillerne mener, at denne er mørkere end den forrige.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

1 dag siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

1 dag siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

2 dage siden
jonas

Noget af det dårlige plot-development jeg nogensinde har været vidne til

2 dage siden
Henrikuser/250533
Henrikuser/250533

Dune overgik mine vildeste forventninger. Har ikke læst bøgerne, men er vild med science fiction.

2 dage siden