Cookie- og Privatlivspolitik
Instruktør fyret fra Freddie Mercury-film

Instruktør fyret fra Freddie Mercury-film

Opdateret: ny instruktør tilknyttet

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Opdateret: Instruktøren bag Eddie the EagleDexter Fletcher, har netop overtaget tjansen i instruktørstolen.
______________________________________

Instruktøren Bryan Singer er blevet opsagt fra produktionen af filmen Bohemian Rhapsody. Det sker tre dage, efter han forlod optagelserne, skriver Variety.

20th Century Fox bekræfter, at Singer ikke længere er instruktør af filmen om Queen-forsangeren Freddie Mercury.

Ifølge kilder skyldtes instruktørens oprindelige fravær, at hovedrolleindehaveren Rami Malek havde klaget over, hvad han mente, er manglende professionalisme fra Singers side. Fox kalder det for ”uventet adfærd” og har sat produktionen på pause.

Samtidig forlod en anden skuespiller, Tom Hollander, i en periode settet, fordi han også fandt Singers adfærd upassende.

Nu er der jo altid to sider af en sag, og Bryan Singer har selv udtalt via sin advokat, at Fox afviste at give ham fri for at besøge den ene af sine forældre, der er syg. Ifølge en insider har instruktøren fortalt filmselskabet, at han lider af posttraumatisk stress, men de valgte ikke at reagere.

Uanset hvad der er sket, kan man ikke andet end tænke tilbage på tidligere anklager mod instruktøren, der angiveligt har forgrebet sig på unge mænd. Hvorvidt det samme er sket med Malek og Hollander, afslører historierne ikke noget om, men i disse #metoo-tider, synes tanken ikke helt langt ude.

Med kun tre uger tilbage af optagelserne er det mildest talt en uheldig situation, og indtil videre er der ikke offentliggjort en ny instruktør på projektet.

Bohemian Rhapsody er planlagt til dansk biografpremiere 25. december 2018, men datoen bliver måske flyttet.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Yasmin

Det er som om at denne film bare er forbandet. Singer er en fantatisk instruktør, men det er ikke en hemmelighed at han før har haft problemer og de bør ikke tolereres.

Jacob

At Hollywood er gennemsyret af sexisme, grænseoverskridende opførsel, og at berømte misbruger deres status kan næppe overraske nogen. For mig at se er det kun godt det kommer frem, og Singer har som nævnt været tidligere anklaget. I den kontrete sag her lyder det ikke, som om at Bryan har gjort seksuelle antastninger til nogen.

Andersuser/927972

Jeg vidste ikke, at bomber kan være sådan i hopla. Desuden er det ordet "tilnærmelser", du her leder efter.

Kh. det venlige sprogpoliti

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Toni

Although the Green Mile is an amazing movie (RIP M.C.Duncan), few movies in history have defined an entire generation like The Matrix!

3 timer siden
Kristina Tina

Det er en fantastisk film. Der er nogle vilde kamp scanner som næsten ligner dans og så er det en rigtig god historie.

4 timer siden
Sandra

En virkelig god og rørende film, man kan se igen og igen.

4 timer siden
tina

En klassiker med forrygende skuespiller præstationer og en god fortælling

5 timer siden
Kirsa

Jeg stemte på The Matrix, da jeg har set den film flest gange og bliver ved med at synes at den er sætter barren for udviklingen af film fremover.

5 timer siden

Aktive debatter