Cookie- og Privatlivspolitik
Instruktør fyret fra Freddie Mercury-film

Instruktør fyret fra Freddie Mercury-film

Opdateret: ny instruktør tilknyttet

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Opdateret: Instruktøren bag Eddie the EagleDexter Fletcher, har netop overtaget tjansen i instruktørstolen.
______________________________________

Instruktøren Bryan Singer er blevet opsagt fra produktionen af filmen Bohemian Rhapsody. Det sker tre dage, efter han forlod optagelserne, skriver Variety.

20th Century Fox bekræfter, at Singer ikke længere er instruktør af filmen om Queen-forsangeren Freddie Mercury.

Ifølge kilder skyldtes instruktørens oprindelige fravær, at hovedrolleindehaveren Rami Malek havde klaget over, hvad han mente, er manglende professionalisme fra Singers side. Fox kalder det for ”uventet adfærd” og har sat produktionen på pause.

Samtidig forlod en anden skuespiller, Tom Hollander, i en periode settet, fordi han også fandt Singers adfærd upassende.

Nu er der jo altid to sider af en sag, og Bryan Singer har selv udtalt via sin advokat, at Fox afviste at give ham fri for at besøge den ene af sine forældre, der er syg. Ifølge en insider har instruktøren fortalt filmselskabet, at han lider af posttraumatisk stress, men de valgte ikke at reagere.

Uanset hvad der er sket, kan man ikke andet end tænke tilbage på tidligere anklager mod instruktøren, der angiveligt har forgrebet sig på unge mænd. Hvorvidt det samme er sket med Malek og Hollander, afslører historierne ikke noget om, men i disse #metoo-tider, synes tanken ikke helt langt ude.

Med kun tre uger tilbage af optagelserne er det mildest talt en uheldig situation, og indtil videre er der ikke offentliggjort en ny instruktør på projektet.

Bohemian Rhapsody er planlagt til dansk biografpremiere 25. december 2018, men datoen bliver måske flyttet.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Yasmin

Det er som om at denne film bare er forbandet. Singer er en fantatisk instruktør, men det er ikke en hemmelighed at han før har haft problemer og de bør ikke tolereres.

Jacob

At Hollywood er gennemsyret af sexisme, grænseoverskridende opførsel, og at berømte misbruger deres status kan næppe overraske nogen. For mig at se er det kun godt det kommer frem, og Singer har som nævnt været tidligere anklaget. I den kontrete sag her lyder det ikke, som om at Bryan har gjort seksuelle antastninger til nogen.

Andersuser/927972

Jeg vidste ikke, at bomber kan være sådan i hopla. Desuden er det ordet "tilnærmelser", du her leder efter.

Kh. det venlige sprogpoliti

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

23 timer siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

1 dag siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

4 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

4 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

5 dage siden

Aktive debatter