Cookie- og Privatlivspolitik
Din guide til decembers film i biografen

Din guide til decembers film i biografen

Underholdning for både store og små

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Julemørket har sænket sig over landet, og så er der jo intet bedre end at sætte sig til rette i biografens varme stole. Vi bringer således en guide til en lang række film, der kan opleves i december.

Vi præsenterer blot et udvalg af de film, der kan ses i biografen, og du kan se alle aktuelle film og alle kommende film

Klik på titlen for at læse mere, se trailer og bestille billetter.


'Daddy’s Home 2'

Fra rendyrket komedie til satire og sort humor
Flere af de kommende film ligger i krydsfeltet mellem drama komedie. Bl.a. tager Ben Stiller sit liv op til revurdering i Brad’s Status. I den kønssatiriske En frygtelig kvinde viser en ny kæreste sig at være en temmelig besidderisk kvinde. Stalins død giver et indblik i efterspillet, da den sovjetiske diktator Stalin dør, og har med sin ærkebritiske humor et nærmest Monty Pythonsk udtryk. I Daddy’s Home 2 er Mark Wahlberg og Will Ferrell tilbage med flere familieproblemer, hvor de får fædrene, i form af Mel Gibson og John Lithgow, på nakken. Fortsættelsen til 'Bad Moms' - A Bad Moms Christmas - byder på de tre kvinder, som i denne omgang forsøger at bevare den gode julestemning. Det absurde komdiedrama The Square endevender satirisk kunstmiljøet og det fine parnas’ liv. Med den George Clooney-instruerede og sorthumoristiske Suburbicon finder man Matt Damon og Julianne Moore, der lever et forstadsliv, hvor idyllen spoleres, da en familie udsættes for et røveri.


'Ferdinand'

Film for børn og familier
Der er naturligvis også noget til børnene i december. I Ferdinand kan man opleve den fredelige tyr, der i stedet for at kæmpe mod de andre tyre hellere vil dufte til søde blomster. Drengen William har det ikke helt nemt i familiefilmen Jeg er William, da han bl.a. må kæmpe mod bøller i skolen – men heldigvis har han også et godt øje til pigen Viola. I Paddington 2 er den godmodige bjørn tilbage i et nyt eventyr, der bl.a. byder på et mystisk gavetyveri. Endelig er animationsfilmen Den utrolige historie om den kæmpestore pære stadig storsælgende i biografen, og Strid-filmatiseringen byder på pirater, sødrager og spøgelser.


'Star Wars: The Last Jedi'

Action og adventure for fuld drøn
Stjernekrigen fortsætter med Star Wars: The Last Jedi, hvor Rey, Finn og piloten Poe atter engang må tage kampen op mod Den Første Orden og den magtsyge Kylo Ren. I fortsættelsen til ’Jumanji’, med undertitlen Welcome to the Jungle, finder man Dwayne ’The Rock’ Johnson, Kevin Hart, Jack Black og Karen Gillan på et vildt jungleeventyr inde i det mystiske spil. Man kan desuden også opleve Justice League, hvor superhelteholdet med bl.a. Batman og Wonder Woman skal nedkæmpe en enorm og magtfuld fjende.


'Wonder Wheel'

Dramaer i alle afskygninger
Den dramatiske genre kan præsenteres på et utal af måder, og i december er hele paletten at finde. I Tilbage til Montauk skal Max promovere sin nye bog i New York, hvor han møder sin gamle flamme. Den dansk-islandske Vinterbrødre udspiller sig på et kalkværk, hvor man følger arbejdernes hårde liv. Det norske og overnaturlige gys Thelma kommer tæt ind på livet af en ung kvinde med helt særlige evner. I Woody Allens Wonder Wheel finder man Kate Winslet og Justin Timberlake i 1950'erne, hvor idyllen afbrydes, da mafiaen gør sit indtog. I krimi-mysteriet Mordet i Orientekspressen skal detektiven Poirot opklare et mord, og musicalen The Greatest Showman har Hugh Jackman i hovedrollen, mens sangene er skrevet af folkene bag 'La La Land'. Stephen Frears' Victoria and Abdul , der indtil videre har solgt 135.000 billetter herhjemme, handler om det usædvanlige venskab mellem Dronningen af England (Judi Dench) og en ung, indisk mand (Ali Fazal). Det danske ensembledrama Mens vi lever kan stadig ses, og filmen fletter fire menneskers skæbner sammen af en tragisk begivenhed.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Gustav

Det bare luksus jo

18 timer siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

1 dag siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

4 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

4 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

4 dage siden

Aktive debatter