Cookie- og Privatlivspolitik
16 actionfilm du skal se i 2018

16 actionfilm du skal se i 2018

Vores guide til næste års hæsblæsende film

Stem op!
32
Stem ned!
0
(reset)

Vi kigger her på kino.dk frem mod filmåret 2018 og bringer således guider til de mange film inddelt i genrer. Denne gang gælder det actionfilm.

Bered dig således på at få adrenalinen til at bruse, når det nye filmår rammer dig. Her finder du nemlig alt fra brutal hævn, videre til bombastiske robotter og glubske dinoer.

Klik på titlerne, som nedenfor nævnes i kronologisk rækkefølge, for at læse mere om filmene og se premieredatoer.

Sidste stop
En forretningsmand bliver her blandet ind i en kriminel sammensværgelse på sin daglige vej hjem fra arbejde. Hovedrollen spilles af Liam Neeson, der bl.a. tidligere har delt øretæver ud i 'Taken'-serien. Rollelisten byder også på Vera Farmiga, Sam Neill og Patrick Wilson.

Maze Runner 3: Dødskuren
Filmatiseringen af James Dashners ungdomsbogserie ’Maze Runner’ fortsætter med en tredje film. Thomas sætter her det sidste ind for at finde en kur mod den altødelæggende sygdom, der forvandler mennesker til zombie-lignende væsner.

Alpha
Kom med en tur tilbage til den nådesløse istid for godt for 20,000 år siden med hulemands-actionfilmen ’Alpha’. En jagtekspedition går her helt galt, og en ung hulemand må derfor nu forsøge at finde hjem.

'Death Wish - en mand ser rødt'

Death Wish – en mand ser rødt
Eli Roth er manden bag de brutale 'Hostel' og 'Cabin Fever'. Nu er han tilbage med hævnfilmen 'Death Wish - En mand ser rødt' med Bruce Willis i hovedrollen. En far bliver her selvtægtsmand, da hans familie udsættes for en voldsom forbrydelse. Filmen er en genindspilning af filmen fra 1974, som havde Charles Bronson i hovedrollen.

Tomb Raider
Bered dig på et action-eventyr, når dette reboot af filmserien om Lara Croft folder sig ud i det nye år. Filmen vil skildre begyndelsen for arkæologen på sin første ekspedition. Alicia Vikander indtager titelrollen, der tidligere er blevet portrætteret af Angelina Jolie.

Pacific Rim 2: Uprising
Der venter store eksplosioner og store robotter med opfølgeren til ’Pacific Rim’ af Guillermo del Toro. Denne gang er det med Steven S. DeKnight i instruktørstolen, mens Rinko Kikuchi, Burn Gorman og Charlie Day er tilbage i deres roller fra etteren, og så indtager John Boyega hovedrollen, når de mægtige maskiner atter tonser derudaf.

Gringo
Den står på action og humor, når ’Gringo’ lander i det nye år. Her bliver en amerikansk forretningsmands liv ødelagt efter en hændelse i Mexico. Rollelisten byder på bl.a. Charlize Theron, Amanda Seyfried, Charlize Theron og Joel Edgerton.

'Pacific Rim 2: Uprising'

Rampage
Filmen er baseret på arkadespillet af samme navn fra 1980'erne. Spillet handler om tre mennesker, som har været udsat for eksperimenter og nu tager form som en kæmpeabe, en forvokset øgle og en massiv varulv. Rollelisten består bl.a. af Dwayne ’The Rock’ Johnson.

Jurassic World 2: Fallen Kingdom
Med opfølgeren til ’Jurassic World’ må Owen og Clarie igangsætte en større redningsaktion, da et vulkanudbrud truer med at udrydde alle dinosaurer på øen. Chris Pratt og Bryce Dallas Howard vender tilbage i rollerne fra den første film, mens en gammel kending dukker op, når Jeff Goldblum igen spiller Ian Malcolm.

Sicario 2: Soldado
Efterfølgeren til Denis Villeneuves action-thriller ’Sicario’ fra 2015 handler om den eskalerende narkokrig omkring grænsen mellem Mexico og USA. Josh Brolin og Benicio Del Toro er tilbage i deres respektive roller, mens instruktørstolen denne gang indtages af Stefano Sollima.

Skyscraper
Man følger i ’Skyscraper’ en tidligere FBI-agent, der har håndteret flere gidseltagninger, men nu bliver anklaget for et angreb på en bygning i Hong Kong. Danske Roland Møller spiller overfor Dwayne ’The Rock’ Johnson, der har den bærende rolle i filmen som Will Ford.

'Skyscraper'

M:I 6 – Mission Impossible
Tom Cruise er tilbage i rollen som den hårdtslående agent Ethan Hunt, når det nyeste kapitel i den action-dundrende franchise rammer biografen. Rollelisten byder desuden på Rebecca Ferguson, Henry Cavill, Michelle Monaghan, Simon Pegg og Alec Baldwin, mens Christopher McQuarrie igen indtager instruktørstolen som på den seneste film i serien.

The Equalizer 2
I det nye år lander der en efterfølger til den benhårde 'The Equalizer' fra 2014, som handler om den stilfærdige og farlige Robert McCall. Plottet er indtil videre ukendt, men Denzel Washington vender tilbage i rollen som McCall, mens Antoine Fuqua også er tilbage i instruktørstolen.

Iron Sky: The Coming Rage
I efterfølgeren til kultfilmen ‘Iron Sky’ fra 2012 er nazisternes månebase blevet menneskehedens sidste tilflugtssted, efter en atomkrig har lagt Jorden øde. Midt inde i Jordens kerne gemmer sig en energikilde, som kan redde menneskene, så en gruppe vovehalse tager sig af opgaven. Men i planetens indre møder de en race af hamskiftende reptiler og deres dinosaurer.

Overlord
To amerikanske soldater kommer bag fjendens linjer på en mission under Anden Verdenskrig. Snart finder de dog ud af, at landsbyen ikke kun er invaderet af nazister, men at der er en større trussel på spil. Rollelisten består bl.a. af danske Pilou Asbæk.

Hard Powder
Der er hævn på menuen, når Liam Neeson indtager rollen som Nels, hvis søn bliver myrdet af en narkohandler. Nels vil nu hævne sin søns død og sætter derfor efter de kriminelle. Filmen er en genindspilning af instruktørens egen norske film 'Kraftidioten' fra 2014.

Hvilke af titlerne ser du mest frem til?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Allan Agerboe

Hvad med Avengers: Infinity War og Black Panther?

Daniel Hartvig Nielsen

Hej Allan,
Tak for din kommentar. Vi har skam ikke glemt dem, de er bare kommet på vores superhelte-liste: http://www.kino.dk/nyheder/2017/12/10-superheltefilm-du-skal-se-i-2018

God dag,
Hartvig, kino.dk :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ines

Desværre, så har Covid ændret alt. Og det eneste rigtige var at rykke alle datoerne nu når det er blevet så slet.

21 timer siden
Benjamin

Jeg vil lige gøre opmærksom på at Jungle Cruise er rykket til 30. juli 2021. Da I bare har skrevet 30.

1 dag siden
Kenneth

Fed liste!
Der er nogle film jeg skal se her i påskeferien kan jeg se.

2 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Jeg havde den faktisk på op til sidste øjeblik, men måtte korte listen lidt ned - og det var en af dem som røg.

2 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Nå ja, jeg havde slet ikke tænkt over 'The Sting' - men du har da helt ret, et stærkt bud.

2 dage siden