Cookie- og Privatlivspolitik
Thor: Ragnarok overgår alle forventninger

Thor: Ragnarok overgår alle forventninger

Tordenguden storsælger

Stem op!
22
Stem ned!
0
(reset)

Marvel Studios udsendte i fredags deres nyeste superheltefilm, Thor: Ragnarok, i USA. Resultatet blev en massiv overperformance i forhold til forventningerne ved billetlugerne.

Filmen indspillede billetter for 121 mio. dollars, mens analytikerne havde regnet med indtjening i omegnen af 110 mio. dollars. Dermed får Thors tredje solofilm årets 4. største åbningsweekend i USA efter Skønheden og Udyret (174,8 mio.), Guardians of the Galaxy Vol. 2 (146,5 mio.) og It (123,4).

Internationalt (deriblandt i Danmark) har filmen allerede indspillet 306 mio. dollars i løbet af de to uger, hvor 'Thor: Ragnarok' har kørt i biograferne.

Til sammenligning åbnede de to første Thor-film i USA med hhv. 65,7 mio. og 85,7 mio. dollars, men kombinationen af gode anmeldelser, en humoristisk tone i traileren og star power i form af Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo og Cate Blanchett er formentlig hovedårsagen til den tredje films flotte resultat.

Thor: Ragnarok er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tullemor76

Vi er en flok som nok liige skal se den endnu engang på det store lærred. Så kan det være man kan få det hele med denne gang (der er altid noget som smutter) og som Ole Henriksen siger: I looooove it!!!!!!!!!!!!!!!!

Rasmus/Musen

Hold da op, hvor er det flot gået for en Thor-film at være.
121 mio. dollars, og 4. største åbningsweekend i USA i år.

Tjah, det ser vist ud til, at vores Gud af torden og lyn virkelig ER mægtig. Det har vi jo lige fået bekræften her i nyheden!

Jeg glæder mig i hvert fald også bare meget til at se filmen nu. Ja, gadvide hvorfor at folk mon bliver så meget "tiltrukket" af filmen. Hvad er det store spring fra de tidligere film mon?
Ja, det bliver da i hvert fald spændende at se, når jeg engang kommer til at filmen.

Flot indtjening for en superheltefilm i hvert fald ville jeg sige. Marvel kører sig da bare frem med pengene. Tjah, hvornår stopper det overhovedet igen mon?
;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Michael

Det da fedt, dog synes jeg det er vigtig at nævne Clayne Crawford der var den først som var med i serien og som gjord det så fantastisk!

3 timer siden
Trine

Jeg har været så heldig allerede at have set den - og jeg måtte faktisk lige hjem og se nogle af de gamle afsnit igen.

4 timer siden
Lars Aakjær

Awsome

22 timer siden
Frederik

Et voldsomt tåkrummende øjeblik, jeg aldrig havde forudset..

2 dage siden
Frederik

Det vil aldrig kunne glemmes..

2 dage siden

Aktive debatter