Cookie- og Privatlivspolitik
Thor: Ragnarok overgår alle forventninger

Thor: Ragnarok overgår alle forventninger

Tordenguden storsælger

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

Marvel Studios udsendte i fredags deres nyeste superheltefilm, Thor: Ragnarok, i USA. Resultatet blev en massiv overperformance i forhold til forventningerne ved billetlugerne.

Filmen indspillede billetter for 121 mio. dollars, mens analytikerne havde regnet med indtjening i omegnen af 110 mio. dollars. Dermed får Thors tredje solofilm årets 4. største åbningsweekend i USA efter Skønheden og Udyret (174,8 mio.), Guardians of the Galaxy Vol. 2 (146,5 mio.) og It (123,4).

Internationalt (deriblandt i Danmark) har filmen allerede indspillet 306 mio. dollars i løbet af de to uger, hvor 'Thor: Ragnarok' har kørt i biograferne.

Til sammenligning åbnede de to første Thor-film i USA med hhv. 65,7 mio. og 85,7 mio. dollars, men kombinationen af gode anmeldelser, en humoristisk tone i traileren og star power i form af Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo og Cate Blanchett er formentlig hovedårsagen til den tredje films flotte resultat.

Thor: Ragnarok er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tullemor76

Vi er en flok som nok liige skal se den endnu engang på det store lærred. Så kan det være man kan få det hele med denne gang (der er altid noget som smutter) og som Ole Henriksen siger: I looooove it!!!!!!!!!!!!!!!!

Rasmus/Musen

Hold da op, hvor er det flot gået for en Thor-film at være.
121 mio. dollars, og 4. største åbningsweekend i USA i år.

Tjah, det ser vist ud til, at vores Gud af torden og lyn virkelig ER mægtig. Det har vi jo lige fået bekræften her i nyheden!

Jeg glæder mig i hvert fald også bare meget til at se filmen nu. Ja, gadvide hvorfor at folk mon bliver så meget "tiltrukket" af filmen. Hvad er det store spring fra de tidligere film mon?
Ja, det bliver da i hvert fald spændende at se, når jeg engang kommer til at filmen.

Flot indtjening for en superheltefilm i hvert fald ville jeg sige. Marvel kører sig da bare frem med pengene. Tjah, hvornår stopper det overhovedet igen mon?
;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

rene

Syntes på denne list at Munich er en af de dårligst film sammen med Amistad, og Tintin fandt jeg virkelig underholdne

24 minutter siden
Frankuser/1079312
Frankuser/1079312

Sådan ødelægger man en vittighed:

2 timer siden
Kim
Kim

Hvis jeg ikke vidste bedre ville jeg tro, at det var en lille slet skjult hilsen til Colin Kaepernick...! ;-) hmmmm...

17 timer siden
Stephenuser/117126
Stephenuser/117126

Mon ikke at han nærmere refererer til de mutanter vi rent faktisk er løbet ind i (Scarlet witch og quicksilver), frem for at antage at der snakkes

18 timer siden
Daniel

Nu syntes jeg, at Fallen Kingdom var ret tam, og at slutningen var ret dårlig, for USA ville jo bare sende militæret ind, og gøre noget ved de unde

1 dag siden

Aktive debatter