Cookie- og Privatlivspolitik
Thor: Ragnarok overgår alle forventninger

Thor: Ragnarok overgår alle forventninger

Tordenguden storsælger

Stem op!
22
Stem ned!
0
(reset)

Marvel Studios udsendte i fredags deres nyeste superheltefilm, Thor: Ragnarok, i USA. Resultatet blev en massiv overperformance i forhold til forventningerne ved billetlugerne.

Filmen indspillede billetter for 121 mio. dollars, mens analytikerne havde regnet med indtjening i omegnen af 110 mio. dollars. Dermed får Thors tredje solofilm årets 4. største åbningsweekend i USA efter Skønheden og Udyret (174,8 mio.), Guardians of the Galaxy Vol. 2 (146,5 mio.) og It (123,4).

Internationalt (deriblandt i Danmark) har filmen allerede indspillet 306 mio. dollars i løbet af de to uger, hvor 'Thor: Ragnarok' har kørt i biograferne.

Til sammenligning åbnede de to første Thor-film i USA med hhv. 65,7 mio. og 85,7 mio. dollars, men kombinationen af gode anmeldelser, en humoristisk tone i traileren og star power i form af Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo og Cate Blanchett er formentlig hovedårsagen til den tredje films flotte resultat.

Thor: Ragnarok er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tullemor76

Vi er en flok som nok liige skal se den endnu engang på det store lærred. Så kan det være man kan få det hele med denne gang (der er altid noget som smutter) og som Ole Henriksen siger: I looooove it!!!!!!!!!!!!!!!!

Rasmus/Musen

Hold da op, hvor er det flot gået for en Thor-film at være.
121 mio. dollars, og 4. største åbningsweekend i USA i år.

Tjah, det ser vist ud til, at vores Gud af torden og lyn virkelig ER mægtig. Det har vi jo lige fået bekræften her i nyheden!

Jeg glæder mig i hvert fald også bare meget til at se filmen nu. Ja, gadvide hvorfor at folk mon bliver så meget "tiltrukket" af filmen. Hvad er det store spring fra de tidligere film mon?
Ja, det bliver da i hvert fald spændende at se, når jeg engang kommer til at filmen.

Flot indtjening for en superheltefilm i hvert fald ville jeg sige. Marvel kører sig da bare frem med pengene. Tjah, hvornår stopper det overhovedet igen mon?
;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

1 dag siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

2 dage siden
Yasmin

Det kan på ingen måde være nemt, men er stolt af at han tager et bevidst valg. Mere af det! Desuden er han skøn og sjov alene.

2 dage siden
Lars Michael

Jeg har altid sagt for sjov, at Mads Mikkelsen minder meget om Poul Reinhardt HVORFOR DET ville nogle sige.

4 dage siden
Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

6 dage siden

Aktive debatter