2 klassikere i nye former

Kræs for filmelskere - i begrænset tid
Billede
(© Warner Bros. / CinemaxX)

Denne uge byder i den grad på kræs for filmelskere! Udover 6 nye, spændende premierefilm så kan man nemlig fra torsdag den 9. november også opleve hele to vaskeægte filmklassikere i spritnye versioner på det store lærred.

Stanley Kubricks The Shinning og James Camerons Terminator 2: Judgement Day får repremiere i biografer over hele Danmark. Begge film befinder sig på vores liste over brugernes favoritter - top 100 film, som hhv. nr. 39 og nr. 8.

Men det bliver i en noget anderledes udgave, end publikum oplevede i 1980 og 1991, hvor de to mesterværker oprindeligt fik premiere.

'The Shining', på dansk kendt som 'Ondskabens Hotel', kommer nemlig i en herhjemme hidtil uset forlænget version, der byder på hele 25 minutter mere fra Kubricks krøllede hjerne, som både udvider universet og bidrager til den optrappende uhygge.

Mens 'Terminator 2: Judgement Day' vender tilbage i en forfriskende og rost restaureret 4K-version - og tilmed i 3D, som actionfilmen aldrig før har været vist i - i Danmark.

Begge film går i en begrænset periode, så slå til nu, filmfan!

Find billetter til The Shining The Original Extended US Version her.

Find billetter til Terminator 2: Judgement Day 3D her.