Cookie- og Privatlivspolitik
2 klassikere i nye former

2 klassikere i nye former

Kræs for filmelskere - i begrænset tid

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Denne uge byder i den grad på kræs for filmelskere! Udover 6 nye, spændende premierefilm så kan man nemlig fra torsdag den 9. november også opleve hele to vaskeægte filmklassikere i spritnye versioner på det store lærred.

Stanley Kubricks The Shinning og James Camerons Terminator 2: Judgement Day får repremiere i biografer over hele Danmark. Begge film befinder sig på vores liste over brugernes favoritter - top 100 film, som hhv. nr. 39 og nr. 8.

Men det bliver i en noget anderledes udgave, end publikum oplevede i 1980 og 1991, hvor de to mesterværker oprindeligt fik premiere.

'The Shining', på dansk kendt som 'Ondskabens Hotel', kommer nemlig i en herhjemme hidtil uset forlænget version, der byder på hele 25 minutter mere fra Kubricks krøllede hjerne, som både udvider universet og bidrager til den optrappende uhygge.

Mens 'Terminator 2: Judgement Day' vender tilbage i en forfriskende og rost restaureret 4K-version - og tilmed i 3D, som actionfilmen aldrig før har været vist i - i Danmark.

Begge film går i en begrænset periode, så slå til nu, filmfan!

Find billetter til The Shining The Original Extended US Version her.

Find billetter til Terminator 2: Judgement Day 3D her.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Antaeus

3D reducerer billedkvaliteten så meget, at det kan nok så meget 4k ikke rette op på.

Det er fantastiske film, men er der kunder til det?
Jeg kender Terminator 2 til hudløshed og har set den i biografen, det er næppe en jeg går ind og ser endnu engang selv om det er en af allertiders bedste film.

Den eneste repremiere/genspilning jeg nogensinde er blevet tiltrukket af var Star Wars og med nye effekter etc. At der var ting Lucas skulle have holdt sig væk fra er så en anden sag.

Jeg kan dog ikke afvise at der er nogle klassiske film jeg gerne vil se i biografen.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Segoyuser/116755

Så den idag, synes ikke som der skrives i oplæg : Udvider og bidrager, følte det nærmest var som at se den version har hjemme(ved det ikke er den har set i aften) så tænkte kunne have sparet de penge, spurte en i bif , ja der er småting ....vil så i morgen gense min version , med tanke på det idag...

MEN så alligevel fantastisk at se den i biffen det var mest positivt ,for ser endnu mere, end på et bette tv, flotte natur,lyden var lidt mere uhyggelig med det som sker så jooo ok var glad for se den!!:-))

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Rasmus/Musen

For de RIGTIG store filmelskere, der er vilde med at se klassikere komme tilbage i biografen.
Desværre er det bare sådan, at det også samtidig med føles lidt som om, at biografviserne mangler lidt flere "idéer" til nogle særlige filmarrangementer. At arrangere en filmfremvisning af nogle gamle elskede klassikere, der kommer tilbage på det store lærred er vel en god ting at gøre, så de Kæmpe fans kan få deres "eneste ene filmøjeblik" tilbage igen. Men det tiltrækker nok ikke så mange fans, som det ville gøre med nogle flere "nye" idéer.

Fx. kunne en idé være at arrangere en filmvisning af en klassisk film, hvor at man EFTERFØLGENDE fik en chance for at tale med skaberne bag, hvis de kunne komme til landet(hvilket nok også ville kræve meget overskud fra skabernes side at gøre, dog).
En anden ting kunne så i stedet for være, at man begyndte at sætte satellitter op i salene, så man kunne få forbindelse til det folkene henne i fx. Hollywood herhjemme fra, så man havde chancen for at stille dem spørgsmål på denne måde, efter at filmen var færdig(men det er selvfølgelig også en ny teknologi, som ville kræve meget overskud at opfinde).

I hvert fald, så håber jeg på, at vi kan få en opfindsom fremtid for biografgængere, så oplevelsen kan blive endnu mere mindeværdig end nogensinde før.

Men lad os se, hvad der sker!
;-)

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Rud B

Terminator 2 var jeg inde og se i cinemaxx 31 okt. Så det er ikke første gang i Danmark. Men fed film, altid værd at se igen og igen

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Rud. Du har helt ret - det var en forpremiere på Terminator 2-versionen, som nu får en gængs biografdistribution i CinemaxXs biografer.
Håber du havde en god oplevelse :)

Mvh.
Hartvig, Kino.dk

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
DJN

den forlængede udgave af The Shining på Reg. 1 dvd :D

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Segoyuser/116755

Hvad synes du om den i forhold til den anden hvis du har set begge to?

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
DJN

får da lidt mere historie, men synes umiddelbart ikke, at det er noget der ændrer den synderligt. Har dog kun set den udgave en enkelt gang, så måske jeg bare ikke husker det helt godt.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Christopher Nolans ‘The Dark Knight’ er i min optik en bedre film, men jeg taget hatten af for succesen med ‘Black Panther’, der så afgjort er helt

1 time siden
Morten

Hej. Er der nogen steder, hvor man kan downloade musikken fra filmen: "Så længe jeg lever".

2 timer siden
Ham den (ualmindeligt) vrede personuser/12167
Ham den (ualmin...user/12167

Den var en af Marvels største bets men de formåede at få en succes ud af den!

2 timer siden
9No
9No

Det var svært på grund af Twelve Monkeys, men jeg stemte på Before Sunrise.

2 timer siden
VIPER

-Lidt overrasket over den store Black Panther interesse,
jeg var inde og se den, og må indrømme jeg blev lidt skuffet.

4 timer siden

Aktive debatter