Cookie- og Privatlivspolitik
Marvel-universets fedeste plakat?

Marvel-universets fedeste plakat?

Stem på din favorit

Stem op!
22
Stem ned!
0
(reset)

Thor: Ragnarok er premiereaktuel i denne uge og har allerede fået flotte reaktioner fra anmelderne.

Filmen er den tredje solofilm om tordenguden og 17. film i Marvels Cinematiske Univers (MCU). I sand Avengers-stil må Thor samle et hold af stærke krigere, så han kan bekæmpe dødsguden Hel.

I anledning af biografpremieren har vi samlet alle foreløbige MCU-plakater - stem nederst på din favorit, og fortæl os begrundelsen i kommentarfeltet.

Læs også: Marvel-faserne forklaret

Læs også: Avengers 4 søger statister

Thor: Ragnarok har premiere den 26. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Casper

Med tanke på hvad man gerne ville havde op og hænge i stuen er det enten den nye Thor eller en af GOTG filmene <3

Thomas

Jeg har stemt på Dr. Strange. Den er lidt syret, og ikke overfyldt med detaljer, men super fed.
Til gengæld er The Winter Soldier nok den værste. Forstå mig ret, filmen er en af de allerbedste af Marvel filmene, men plakaten er sgu underlig. F.eks. ser Scarlett Johannson ud til at skulle tisse.

Rasmus/Musen

Man må bestemt sige ja til, at Marvel er gode til at fremvise deres helte på deres plakater til de forskellige superhelte-film.
På en eller anden måde får man totalt meget fornemmelsen af filmens stemning og superheltenes karakterer bare ved at kigge på plakaterne!

Personligt har jeg ikke “som sådan” nogen favorit-plakat. Alligevel valgte jeg til sidst at stemme på: Guardians of The Galaxy Vol. 2. Det gjorde jeg både fordi det er en af mine favorit Marvel-film, men også fordi plakaten giver en god fornemmelse af filmens actionprægede stemning.
Desuden er der også noget facinerende i plakaten til: Doctor Strange med alle de “fordrejede” bygninger i baggrunden. Ellers er AVENGERS-plakaten klassisk og Thor: Ragnarok-plakaten viser noget råstyrke i sig.

Generelt er jeg ret vild med mange af Marvel’s plakater. Så det arbejde må de gerne fortsætte,
:-)

Jacob

Der er virkelig knald på farverne med de to ‘Guardians of the Galaxy’ og ‘Thor: Ragnarok’, men det bliver altså ‘Captain America: The First Avenger’ jeg umiddelbart er mest vild med.

Sofie

Jeg synes noget af det de faktisk er rigtig gode til, er at komme mange mennesker på én plakat uden at det bliver overcrowdet - det kan man f.eks. se på de to GotG-plakater, Avengers-plakaterne, Ciwil War og den nye Thor-plakat, som jeg synes er mega fed og anderledes og virkelig spændende at se på! Dog går stemmen til den første GotG, da jeg synes den har virkelig meget energi og dynamik i sig, og jeg er bare vild med den!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Lækkede billeder af kommende legetøj er dukket op, som viser Thor og Rocket i nye dragter der ligner Hank Pyms, da han rejser ind i Kvanteriget eft

15 timer siden
Ham den (ualmindeligt) vrede personuser/12167
Ham den (ualmin...user/12167

Jeg glæder mig til den, det er bare lidt spøjst nåd vi allerede har fået Utøya 22. juli og Netflixs 22 July i løbet af kun 2018

19 timer siden
Dennisuser/9034
Dennisuser/9034

Fantastisk.
En araber indspiller en film om Valhalla og asatroen.

1 dag siden
Britteliisauser/116641
Britteliisauser/116641

1: Olsen-banden på sporet
2: Olsen-banden over alle bjerge
3: Olsen-banden i Jylland

1 dag siden
Jonas

Han ligner jo fuldstændig en ung Elton John. Helt utroligt, at Eggsy gemmer sig bag det.

1 dag siden

Aktive debatter