Cookie- og Privatlivspolitik
Gigantisk Disney-film aflyst

Gigantisk Disney-film aflyst

Ny animationsfilm bliver ikke til noget

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Walt Disney Pictures har stoppet produktionen af animationsfilmen 'Gigantic'. Det skriver The Hollywood Reporter.

'Gigantic' blev præsenteret ved et D23-event i 2015 og skulle oprindeligt have haft premiere i 2018. Senere blev datoen rykket til 2020, og nu er projektet således blevet helt aflyst.

Disney-produktionen så ellers rigtig interessant ud. To på flugt-instruktøren Nathan Greno og Inderst inde-medforfatteren Meg LeFaure skulle have instrueret filmen, der var en ny fortolkning af 'Jack og bønnestagen'.

Ideen var, at en spansk eventyrer skulle møde en 11-årig pige oppe i skyerne. Det særlige er, at hun er 18 meter høj og bor i et land befolket af kæmper.

Planen for Disney er stadig at udsende en eventyrfilm omkring Thanksgiving i 2020, men det er tilbage til tegnebordet for det hæderkronede selskab.

- Når vi påbegynder et nyt projekt, er det umuligt at vide, hvordan den kreative proces vil udfolde sig, og nogle gange - uanset hvor meget vi elsker ideen, og hvor meget hjerte vi lægger i den - så fungerer det bare ikke, udtaler Disney-cheferne John Lasseter og Ed Catmull til The Hollywood Reporter.

Næste animerede Disney-film er i øvrigt Vilde Rolf 2 i 2019, mens samarbejdspartneren Pixar udkommer med Coco til februar næste år.

Gigantic koncepttegninger/Walt Disney Pictures

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Jacob

Ikke alle idéer duer når det kommer til stykket, og det her bliver så en dem der aldrig ser lyset.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Michael

Det er virkelig en skam på flere punkter, alle kommende Disney klassikere burde være originale fremfor fortsættelser, og det er en skam da især den her ide lød friskt og potentiale til at blive en rigtig flot film. Det er også en skam at Disney ikke tør satse på deres originale ideer, men istedet kører sikkert.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Rasmus/Musen

Idéen lød ellers helt vildt spændende. "En kæmpe 18 meter høj pige oppe i skyerne, som bor sammen med en helt masse andre kæmper, og møder en dag så en spansk eventyrer."
Det ville have været et kæmpe skridt i Disney´s vejen, og det kunne have været MEGA fedt at se på biografskærmene, tror jeg.

Men tjah, sådan går det nu også for sådan et stort firma som Disney, der laver så sindsygt mange gode film hvert år.

Så...
JEG TROR STADIGVÆK PÅ JER!
;-)

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Nikolaj

Danny Boyle er en klasse bedre end Nolan og Villeneuve og de resterende kandidater, som har været rygter.

19 timer siden
Jacob

Jeg ser frem til at de voksne afdækker mere om Det Onde, og gad vide om Pennywise igen tager skikkelse af en kæmpe edderkop til sidst?

20 timer siden
Jacob

Med en prisvindende instruktør på tale som Boyle, så er det igen tydeligt at Bond ikke er for nybegyndere, men er stået af ræset. Indtil den 25.

20 timer siden
Ann Heineuser/63665
Ann Heineuser/63665

Ej helt ærligt, hvor er det dog nogen kedelige præmier, I disker op med !

23 timer siden
Johnnyuser/335920
Johnnyuser/335920

IT: Chapter Two.

23 timer siden

Aktive debatter