Cookie- og Privatlivspolitik
Gigantisk Disney-film aflyst

Gigantisk Disney-film aflyst

Ny animationsfilm bliver ikke til noget

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Walt Disney Pictures har stoppet produktionen af animationsfilmen 'Gigantic'. Det skriver The Hollywood Reporter.

'Gigantic' blev præsenteret ved et D23-event i 2015 og skulle oprindeligt have haft premiere i 2018. Senere blev datoen rykket til 2020, og nu er projektet således blevet helt aflyst.

Disney-produktionen så ellers rigtig interessant ud. To på flugt-instruktøren Nathan Greno og Inderst inde-medforfatteren Meg LeFaure skulle have instrueret filmen, der var en ny fortolkning af 'Jack og bønnestagen'.

Ideen var, at en spansk eventyrer skulle møde en 11-årig pige oppe i skyerne. Det særlige er, at hun er 18 meter høj og bor i et land befolket af kæmper.

Planen for Disney er stadig at udsende en eventyrfilm omkring Thanksgiving i 2020, men det er tilbage til tegnebordet for det hæderkronede selskab.

- Når vi påbegynder et nyt projekt, er det umuligt at vide, hvordan den kreative proces vil udfolde sig, og nogle gange - uanset hvor meget vi elsker ideen, og hvor meget hjerte vi lægger i den - så fungerer det bare ikke, udtaler Disney-cheferne John Lasseter og Ed Catmull til The Hollywood Reporter.

Næste animerede Disney-film er i øvrigt Vilde Rolf 2 i 2019, mens samarbejdspartneren Pixar udkommer med Coco til februar næste år.

Gigantic koncepttegninger/Walt Disney Pictures

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Ikke alle idéer duer når det kommer til stykket, og det her bliver så en dem der aldrig ser lyset.

Michael

Det er virkelig en skam på flere punkter, alle kommende Disney klassikere burde være originale fremfor fortsættelser, og det er en skam da især den her ide lød friskt og potentiale til at blive en rigtig flot film. Det er også en skam at Disney ikke tør satse på deres originale ideer, men istedet kører sikkert.

Rasmus/Musen

Idéen lød ellers helt vildt spændende. "En kæmpe 18 meter høj pige oppe i skyerne, som bor sammen med en helt masse andre kæmper, og møder en dag så en spansk eventyrer."
Det ville have været et kæmpe skridt i Disney´s vejen, og det kunne have været MEGA fedt at se på biografskærmene, tror jeg.

Men tjah, sådan går det nu også for sådan et stort firma som Disney, der laver så sindsygt mange gode film hvert år.

Så...
JEG TROR STADIGVÆK PÅ JER!
;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

8 timer siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

3 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

3 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

3 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

4 dage siden

Aktive debatter