Cookie- og Privatlivspolitik
Blade Runner 2049 overgår etteren

Blade Runner 2049 overgår etteren

Bedre billetsalg i Danmark

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Science fiction-fortsættelsen Blade Runner 2049 har dags dato solgt 112.045 billetter i de danske biografer. Dermed overgår filmen sin forgænger, der i 1982 solgte 110.135 billetter herhjemme.

Efterfølgeren har ellers underperformet i hjemlandet, hvor det blot er blevet til 64 mio. dollars på to en halv uge, og det har medført adskillige artikler, der fremhæver filmen som en fiasko. Med et produktionsbudget uden marketingomkostninger på 150 mio. dollars ser det også svært ud for filmen.

Læs også: Lad os diskutere Blade Runner 2049... med spoilers.

Til gengæld følger Danmark den mere positive trend fra det internationale marked, der sammenlagt har tilført 95,6 mio. dollars oveni filmens samlede indtægter.

Filmen mangler stadig at få premiere i Japan og ikke mindst på det vigtige kinesiske marked, så det er stadig muligt at nå et fint resultat i sidste ende.

Blade Runner 2049 er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomas

Etteren var jo også et flop i sin tid. På grund af studie indblanding var der en unødvendig voice over og en happy end. Det var først i 1992 da Directors Cut kom, at Blade Runner for alvor blev populær. Og i 2007 kom The Final Cut, som skulle være den der kom tættest på Ridley Scott´s oprindelige vision.

Blade Runner 2049 er helt fantastisk, men deler nok vandene.

Gustav

Det kommer vel ikke som en overraskelse, idet biografengåen i det hele taget er langt mere normalt nu, især med marketing og Hollywood magi. Plus, så er der det, at etteren ikke var en succes i det hele taget, da den udkom. Og så det, at folk gennem årene har synes vældig godt om den version af Blade Runner de nu engang har set, og dermed er det oplagt at se en toer.
Jeg er med på at det ikke siger så meget om filmen, og det heller ikke er pointen med opslaget, men bare helt generelt virker det meget rimeligt. Men det er jo bare min holdning.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

christina

Jeg har kun en ting at SIGE, og det er GENIALT!

10 timer siden
Markuser/565992
Markuser/565992

Jeg mener, at den første visning af "Se7en" var som Premiere Surprise i Scala-biograferne. Det var den allerførste af slagsen. Sal 1 var proppet.

19 timer siden
Cecilie

Og det bliver et stort fedt NEJ!!!! herfra. Tom Cruise når ikke RDJ til sokkeholderne.

21 timer siden
Katrine Graves

Der mangler hans præstation i filmen: EN KORT,EN LANG

1 dag siden
Stine Teglgaard

Som Ki også skriver, så er det vist ret sikkert, at det er hovedet.

1 dag siden

Aktive debatter