Cookie- og Privatlivspolitik
Warner ønsker Leonardo DiCaprio som The Joker

Warner ønsker Leonardo DiCaprio som The Joker

I Martin Scorseses spinoff-film

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Ifølge Variety er Warner Bros ude efter en absolut A-lister til deres kommende film om The Joker.

Batmans fjende vil, hvis filmselskabet får sin vilje, spilles af en ingen ringere end Leonardo DiCaprio, mens filmen skal produceres af Martin Scorsese, som skuespilleren jo har et tæt samarbejde med.

Superskurkefilmen skal instrueres af The Hangover-instruktøren Todd Phillips, og kommer til at omhandle Jokerens oprindelse i 1980ernes Gotham City. 

Rygtet er dog langt fra bekræftet, og det lyder ærligt talt usandsynligt, at DiCaprio her på toppen af sin karriere vil takke ja til at spille en rolle, som a) er udødeliggjort hele to gange af henholdsvis Jack Nicholson og Heath Ledger, og b) senest blev gjort til skamme af Jared Leto i den mislykkede Suicide Squad.

Desuden har DiCaprio aldrig medvirket i en franchise-titel, så hvorfor nu?

DC-skurken står overfor et såkaldt spinoff, hvilket er første led i Warners afvikling af deres udvidede superhelte-univers (DCEU). Planerne kan ses som en tilkendegivelse af, at tegneserieselskabets ikoniske helte aldrig er lykkedes på samme måde som Marvels, og derfor bør gå egne veje. 

DiCaprios næste rolle bliver dog formentlig som seriemorder i 'Devil in the White City' eller som Leonardo Da Vinci i en kommende portrætfilm.

Næste DC-film bliver Justice League med premiere den 16. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Hvis det nu er for at sætte DiCaprio op som Jokeren i den næste Batman solofilm, så er jeg all for it! Men min favorit til rollen er stadigvæk Willem Defoe ;)

Joe

Jeg kunne virkelig godt tænke mig at se Willem Dafoe som The Joker. Han ville være perfekt.
Vi har jo allerede set ham fra sin mere sindssyge side i Spider-man.

Johnnyuser/335920

men der er intet der tyder på at DCEU bliver afviklet, De er allerede begyndt med planlægningen til en Wonder Woman 2, The Batman bliver helt sikkert også en realitet og foregår i DCEU(selv om internettet igen igen gik i selvsving over en enkelt kommentar fra Matt Reeves). Der har været en del bump på vejen i forhold til The Flash, men det ser også ud til at de endelig rykker videre med den. Til næste år kommer Aquaman.

Uanset hvad man må mene om de forskellige DCEU film så har de alle sammen givet overskud for Warner Bros(nogle måske ikke så meget som de havde håbet på). Når den Oscar vindende film Suiside Squad, med et fuldstændigt elendigt manuskript, og en af de værste film sidste år, alligevel opnåede et omsætning på 745 millioner, så er det klart at de fortsætter. Og Jared Leto gjorde ikke rollen som Jokeren til skammen. Sammen med Maggie Robbie var han det eneste positive ved Suiside Squad. Som instruktøren af Suiside Squad(David Ayer) siger, så skulle Jokeren have været skurken i Suiside Squad, og forhåbentlig får vi dette i Suiside Squad 2.

Når alt er sagt, så er jeg dog åben for at få en film om Jokeren, der ikke er forbundet til nogen andre film, og hvor det ikke er nødvendigt at lave kompromisser, men hvor man kan fortælle den historie man vil. Batman(1989) og Superman(1978) er faktisk stand alone film, og af nyere dato kan man sådan set også argumentere for Logan. Den foregår så lang tid fra de andre film så det er ikke nødvendigt at referere nogle af handlingerne i dem og man ved så heller ikke om hvor meget af disse historier der er sande i det univers hvor Logan foregår. Det er heller ikke nødvendigt at have set nogle af de tidligere film for at følge med i Logan.

Julie

Cameron Monaghan! han klarer det fremragende i serien Gotham :D

Jacob

Der er ikke udelt begejstring for en kommende film om Jokerens oprindelse udenfor DCEU, og tror næppe castingen af DiCaprio er den rette vej at gå.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

jonas

Tak for spoilers angående Bond-filmen! Har læst om plottet med den kidnappede videnskabsmand før, men nu ved jeg så, at det er "bedrag". Øv! :(

3 timer siden
Lisa

Invitation til Sex Сlub --> http://kisstok.com

9 timer siden
Lisa

Нej! Вesøg min sidе i Sex Club --> http://kisstok.com

18 timer siden
Lisa

Нej! Jeg inviterеr dig til Sех Сlub > http://kisstok.com

18 timer siden
Lisa

Hеj! Vеnligst stem på mine erotiske fotоs på min sidе --> http://kisstok.com

18 timer siden

Aktive debatter