Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i september

5 film du skal se i september

Månedens mest ventede film

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Dræber-klovnen Pennywise, agenter i skræddersyede jakkesæt, en action-thriller med Dylan O’Brien, et stykke ninja-LEGO-legetøj og en dansk dramakomedie om Gud.

Det er temaerne i de fem film, som brugerne på kino.dk glæder sig mest til i september måned. Den første efterårsmåned har ellers flere spændende titler på programmet, bl.a. en ny film med Jennifer Lawrence, en film om tennisstjernen Björn Borg og en dansk dokumentar baseret på Third Ear-podcasten ’I et forhold med…’, men konkurrencen er hård.

Gennemsnittet er beregnet ud fra, hvor meget brugerne glæder sig til en kommende film på en skala fra et til seks. Valgmulighederne findes øverst på hver filmprofil.

Er du enig i vurderingerne? Du kan selv påvirke listen ved at gå ind og afgive eller ændre din stemme!

1. It (92 %)
En hel generation af unge fik fobi for klovne (coulrofobi, red.), da miniserieversionen af Stephen Kings roman, 'It', blev vist i tv. Nu står den første biografrettede filmatisering af gyseren klar til at gøre det samme for et nyt publikum, ligesom fans af både horrorfilm og Kings evne til at skildre dynamik i en børnegruppe vil blive underholdt.

2. Kingsman: The Golden Circle (91 %)
Månedens næstmest ventede film er efterfølgeren til den stilede, eksplosive action-komedie fra 2014. Eggsy og de andre Kingsman-agenter er tilbage, men ender hurtigt i problemer, da deres hovedkvarter sprænges i luften. Nu må de arbejde sammen med deres amerikanske modstykke, Statesman, for at besejre en fælles fjende.

3. American Assassin (89 %)
Dylan O’Brien er en populær herre, og den 26-årige Maze Runner-stjerne prøver nu kræfter med actionfilmgenren som en ung mand, der melder sig til et CIA-program for antiterrorisme, efter hans kæreste er omkommet i et angreb.

4. LEGO Ninjago Filmen (88 %)
LEGO Filmen: Et klodset eventyr var god. LEGO Batman Filmen var god. Så hvorfor skulle 'LEGO Ninjago Filmen' ikke også være god? Det velkendte eventyrunivers med ninjaer, robotter og spøjse kyllinger (?!) gør sin entré i biografen i en animationsfilm for både unge, gamle og midtimellem.

5. Gud taler ud (88 %)
Skævt dansk komediedrama baseret på Jens Blendstrups selvbiografiske roman. Søren Malling spiller titelrollen som den kontrollerende familiefar, der beslutter sig for at skrive sine erindringer. Men blandt de tre sønner og hustruen lurer et opgør mod den selvbestaltede Gud.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

1 time siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

7 timer siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

8 timer siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

8 timer siden

Aktive debatter