Cookie- og Privatlivspolitik
Ny Deadpool-karakter efterligner... Deadpool

Ny Deadpool-karakter efterligner... Deadpool

Mød Domino

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Ryan Reynolds, der spiller superhelten Deadpool i sidste års filmhit, har udsendt det første billede af efterfølgerens nye karakter, Domino.

Billedet minder umiskendeligt om et af de tidligste kig, vi fik på den første Deadpool, hvor den rødklædte, voldelige titelkarakter slængede sig foran pejsen.

Domino er hentet fra Marvels uudtømmelige superhelteunivers og fungerer som lejemorder med en evne til at manipulere sandsynlighed i egen favør. Ikke nogen dårlig evne, når man er i kamp.

Den kvindelige superhelt ligner en glimrende tilføjelse til Deadpool 2, som i forvejen har Josh Brolin i rollen som mutanten Cable.

Filmens instruktør hedder David Leitch, og ud over en lang karriere som stuntmand har han netop udsendt den biografaktuelle Atomic Blonde, hvor Charlize Theron uddeler brutale øretæver som MI6-agent.

Deadpool 2 får premiere den 31. maj 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

johnny

jeg er ved at være lidt træt af at der hele tiden skal være en sort Karakter med i filmene som ikke er sort i tegneserien. domino er kridt hvid med en sort plet ikke omvendt. det ville være det samme som man gjorde black panther eller storm eller falcon eller war machine hvid det ville også være irreterende.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Gustav

Vi ved nok begge to, at det nok netop bare er for at gøre folk glade, at der nu bliver castet en sort som en hvid karakter. Måske. Men ærlig talt, så synes jeg personligt at det er lige meget. Hvis en sort er mere oplagt til at spille en rolle end en hvid eller omvendt, hva' så? Der var så meget lort vedrørende Tilda Swinton i Doctor Strange, og hun gjorde det mega godt. Tom Hardy som Jafar i live-action versionen i Aladdin... tjo, hvorfor ikke? Det betyder ærlig talt ikke meget hvilken farve en skuespiller har eller nationalitet. Hvis de passer til rollen, så er det det der tæller. Efter min mening.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
DJN

Med mindre det er fordi, etniciteten/farven har en betydning for historien.
Det samme med køn, hvor man også kan bruge Tilda Swinton i Doctor Strange som eksempel.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Det glemmes ALTID fra filmsider, de er som regel kun interesserede i at det ser størst ud muligt og glemmer alt om facts.

4 timer siden
Simon

Før man svømmer helt over skal man lige huske, at der er gået 10 år siden The Dark Knight og dermed er der også løbet 10 års inflation på billetpri

13 timer siden
Jacob

Christopher Nolans ‘The Dark Knight’ er i min optik en bedre film, men jeg taget hatten af for succesen med ‘Black Panther’, der så afgjort er helt

15 timer siden
Morten

Hej. Er der nogen steder, hvor man kan downloade musikken fra filmen: "Så længe jeg lever".

16 timer siden
Ham den (ualmindeligt) vrede personuser/12167
Ham den (ualmin...user/12167

Den var en af Marvels største bets men de formåede at få en succes ud af den!

16 timer siden

Aktive debatter