Cookie- og Privatlivspolitik
Ny Deadpool-karakter efterligner... Deadpool

Ny Deadpool-karakter efterligner... Deadpool

Mød Domino

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Ryan Reynolds, der spiller superhelten Deadpool i sidste års filmhit, har udsendt det første billede af efterfølgerens nye karakter, Domino.

Billedet minder umiskendeligt om et af de tidligste kig, vi fik på den første Deadpool, hvor den rødklædte, voldelige titelkarakter slængede sig foran pejsen.

Domino er hentet fra Marvels uudtømmelige superhelteunivers og fungerer som lejemorder med en evne til at manipulere sandsynlighed i egen favør. Ikke nogen dårlig evne, når man er i kamp.

Den kvindelige superhelt ligner en glimrende tilføjelse til Deadpool 2, som i forvejen har Josh Brolin i rollen som mutanten Cable.

Filmens instruktør hedder David Leitch, og ud over en lang karriere som stuntmand har han netop udsendt den biografaktuelle Atomic Blonde, hvor Charlize Theron uddeler brutale øretæver som MI6-agent.

Deadpool 2 får premiere den 31. maj 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
johnny

jeg er ved at være lidt træt af at der hele tiden skal være en sort Karakter med i filmene som ikke er sort i tegneserien. domino er kridt hvid med en sort plet ikke omvendt. det ville være det samme som man gjorde black panther eller storm eller falcon eller war machine hvid det ville også være irreterende.

Gustav

Vi ved nok begge to, at det nok netop bare er for at gøre folk glade, at der nu bliver castet en sort som en hvid karakter. Måske. Men ærlig talt, så synes jeg personligt at det er lige meget. Hvis en sort er mere oplagt til at spille en rolle end en hvid eller omvendt, hva' så? Der var så meget lort vedrørende Tilda Swinton i Doctor Strange, og hun gjorde det mega godt. Tom Hardy som Jafar i live-action versionen i Aladdin... tjo, hvorfor ikke? Det betyder ærlig talt ikke meget hvilken farve en skuespiller har eller nationalitet. Hvis de passer til rollen, så er det det der tæller. Efter min mening.

DJN

Med mindre det er fordi, etniciteten/farven har en betydning for historien.
Det samme med køn, hvor man også kan bruge Tilda Swinton i Doctor Strange som eksempel.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars

Jeg har glædet mig til denne film utroligt længe. Især efter at have set serien Entourage for 3.

1 dag siden
Kim
Kim

Det er der råd for

3 dage siden
Kim
Kim

Amerikanere er ikke så meget for film på et fremmed sprog. Så de laver ofte amrikaniseret udgaver af bl.a danske gode film.

3 dage siden
Antaeus

Det er kun Star Wars jeg med sikkerhed skal se, jeg er ikke umiddelbart faldet for nogle af de andre efter de korte præsentationer herover.

3 dage siden
VIPER

Skodsborg Kurhotel my *ss!

Du snakker jo udenom "gamle mand"!
-Vil skide min vrede et stk. -Betyder ikke jeg ikke har ret!

3 dage siden

Aktive debatter