To nye Bond-film på vej med Daniel Craig?

Overraskende 007-rygte
Billede
(© Spectre/MGM)

Det er endnu ikke meldt officielt ud, hvorvidt Daniel Craig spiller Agent 007 i Bond 25, når denne får premiere i 2019.

Alligevel skriver den britiske avis The Sun i dag, at en kilde fortæller, at Craig vil vende tilbage - og endda i to Bond-film.

- Der har været en del snak om, hvem der skal være den næste Bond, men Barbara (produceren Barbara Broccoli, red) har overtalt Daniel til at lave to film mere. Publikum elsker ham verden over, og filmene er genopblusset i billetlugene pga. ham, så cheferne vidste godt, de ikke kunne miste ham endnu, udtaler kilden til The Sun.

Indtil nu har rygterne lydt, at Craigs næste optræden som MI6-agent ville være den absolut sidste. Er nyheden sand, er det derfor ret overraskende.

Andre spekulationer omkring filmen har været, om titlen bliver 'Shatterhand', og om handingen vil baseres på Raymond Bensons roman 'Never Dream of Dying' fra 1999. Forfatteren har selv benægtet kendskab til dette rygte. 

Derudover er tre instruktører kommet på banen som MGM's topkandidater: Yann Demange (Bag fjendens linjer), Denis Villenueve (Blade Runner 2049) og David Mackenzie (Hell or High Water).

Bond 25 får premiere den 7. november 2019.