Cookie- og Privatlivspolitik
To nye Bond-film på vej med Daniel Craig?

To nye Bond-film på vej med Daniel Craig?

Overraskende 007-rygte

Stem op!
49
Stem ned!
0
(reset)

Det er endnu ikke meldt officielt ud, hvorvidt Daniel Craig spiller Agent 007 i Bond 25, når denne får premiere i 2019.

Alligevel skriver den britiske avis The Sun i dag, at en kilde fortæller, at Craig vil vende tilbage - og endda i to Bond-film.

- Der har været en del snak om, hvem der skal være den næste Bond, men Barbara (produceren Barbara Broccoli, red) har overtalt Daniel til at lave to film mere. Publikum elsker ham verden over, og filmene er genopblusset i billetlugene pga. ham, så cheferne vidste godt, de ikke kunne miste ham endnu, udtaler kilden til The Sun.

Indtil nu har rygterne lydt, at Craigs næste optræden som MI6-agent ville være den absolut sidste. Er nyheden sand, er det derfor ret overraskende.

Andre spekulationer omkring filmen har været, om titlen bliver 'Shatterhand', og om handingen vil baseres på Raymond Bensons roman 'Never Dream of Dying' fra 1999. Forfatteren har selv benægtet kendskab til dette rygte. 

Derudover er tre instruktører kommet på banen som MGM's topkandidater: Yann Demange (Bag fjendens linjer), Denis Villenueve (Blade Runner 2049) og David Mackenzie (Hell or High Water).

Bond 25 får premiere den 7. november 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Blue Duckuser/367313

Hvorfor er det her overraskende?

Det er flere måneder siden, at et eller andet onlinemedie (som jeg desværre ikke husker), skrev, at Daniel Craig var blevet tilbudt et astronomisk beløb for at skrive kontrakt på to Bond film mere.
Så selv om det skulle vise sig, at han først for nyligt har skrevet under, så kan det vel næppe betegnes som "overraskende"?!

tommyuser/9378

ja han er en af de bedre efter Sean Connery, dejligt han er med endnu. så har sikkert nået vi kan glæde os til. håber så og instruktøren, er lige så god som i sidste film.

Michael

Først tænker jeg fedt, da han er for mig den anden bedste Bond. Men tænker lidt, for at det skal være fedt bliver de næsten nød til at lave filmene som en del 1 og 2 eller filme det samtidigt, for hvis vi får den næste i 2019, hvor længe skal vi så vente på den anden 2, 3 eller 4 år igen? For til næste år fylder Craig 50 og vil nødig se ham i let på tå action som med Roger Moore til sidst eller en slags The Expendables hvor han er usårlig med botox muskler.

Jacob

Han har i den grad vendt tvivl til begejstring, og bare udsigten til at han vender tilbage er fantastisk. Så må vi bare håbe at det er sandt.

Voyager2010

Du har som sådan ret. Jeg synes dog Sean Connery stadig er ikonet på James Bond.
Daniel Craig er absolut den bedste når vi ser med nutidens øjne.

Voyager2010

Fantastisk, jeg synes han er super god i den rolle, bedst efter Sean Connery.
Glæder mig til atter at se Daniel Craig som 007.

Ann-Britt

Håber rygtet taler sandt.
Han er ubetinget den bedste Bond nogen sinde OG jeg er vokset op med både Sean Connery og Roger Moore i dén rolle, men de to herre bliver slået med flere længder af Daniel Craig :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

1 dag siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

2 dage siden
Christian

Kæft, det kører godt for Mads drengen, ham skal vi sgu være stolte af!

2 dage siden
Bukselak

Ej vel... så hellere en ostemad.

3 dage siden
Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

4 dage siden