Cookie- og Privatlivspolitik
6 skuespillere der kan spille Obi-Wan Kenobi

6 skuespillere der kan spille Obi-Wan Kenobi

Vores bud

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Et Obi-Wan Kenobi solo-eventyr er bekræftet, men indtil videre ved vi meget lidt om den kommende film om jedi-mesteren. Et manuskript er endnu ikke på plads, så vi ved ikke om det bliver Obi-Wans unge år eller perioden mellem Star Wars 3: Revenge of the Sith og Star Wars 4: New Hope, der skal skildres.

Vi giver her seks bud på skuespillere, der kunne spille Obi-Wan Kenobi i den nye film:


Det sikre valg - Ewan McGregor

Ewan McGregor er absolut et af højdepunkterne ved George Lucas’ prequel-trilogi, og det er vel også netop dén skuespiller som mange forbinder med rollen som Obi-Wan – på trods af Alec Guinness' Oscar-nominerede præstation i Star Wars.

McGregor har ikke været afvisende over for at vende tilbage til Star Wars-universet – og for to år siden udtalte skuespilleren ligefrem til Daily Record: ”Jeg ville gladelig lave historien fra episode tre og frem, hvor jeg slutter og Alec Guinness begynder”.

Ewan McGregor ville være det sikre valg – men formentlig også det bedste.

Hollywood-stjernen - Michael Fassbender 

Talentfulde Michael Fassbender er altid et plus, og han har allerede bevist, at han er i stand til at balancere mellem mindre, kunstneriske film og store blockbusters. X-Men-stjernen kunne derfor netop være et oplagt valg i samarbejde med den Oscar-nominerede instruktør Stephen Daldry, som lige nu er rygtet til at skulle instruere Obi-Wan-fortællingen.

Det unge bud - Jack Lowden

Dunkirk-aktuelle Jack Lowden er et godt bud på en ung Obi-Wan, især hvis man skulle følge de sene år som padawan op til Star Wars I: The Phantom Menace. Vi er sikre på, at Lowden er en stjerne i svøb, og en rolle i Star Wars ville absolut åbne dørene for den lovende skuespiller.


Tween-udgaven - Jacob Tremblay 

The force is strong with Jacob Tremblay. Den 10-årige skuespiller tog filmverdenen med storm i den Oscar-nominerede Room. Snart skal den charmende barnestjerne kæmpe mod rumvæsner i The Predator, og bedre optakt til at træde ind i Star Wars-universet findes vel ikke? Tremblay som en tween Obi-Wan kunne blive rigtig interessant.

Den danske vinkel - Pilou Asbæk

Pilou Asbæk har fuld gang i sin udenlands-karriere, senest med Hollywood-filmen Ghost in The Shell og en stor rolle i ’Game of Thrones’ – så hvorfor ikke for alvor slå sit navn fast som en af de mest centrale karakterer i Star Wars-universet? Og så har han allerede anlagt fuldskægget, der passer til.

The Dark Horse - Kit Harington

Kit Harington har endnu ikke ramt helt rigtig på filmfronten, men det må kun være et spørgsmål om tid før den kære Jon Snow indtager Hollywood – og hvorfor ikke starte med den ikoniske Star Wars-rolle. Game of Thrones-stjernen er måske ikke det oplagte valg, men briten har allerede vist sine evner som en stærk, moralsk leder og med et sværd. Så hvorfor ikke skifte valyrian stål ud med Kraften?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jonas

Ewan McGregor ER i mine øjne Obi-Wan Kenobi. Han har gjort det før, han vil det gerne igen, og han var en af de aspekter ved prequeltrilogien, som stort set alle Star Wars-fan kunne lide. Selvfølgelig skal han da vende tilbage.

Wayne

Det var vanskeligt at skulle gå i Alec Guinness fodspor - at portrættere en tidligere udgave af Obi-Wan.

Samtidig skulle styrkeforholdet mellem Obi-Wan og Anakin klart tippe til Anakins side. Obi-Wan er ikke den stærkeste Jedi, men lever i højere grad på sin intelligens.

Set i lyset af det gjorde McGregor det glimrende - og det vil være oplagt at kæde de to første triologier endnu tættere sammen.

Serien genbruger desuden de tidligere helte, når det er muligt - så mon ikke det sker igen?

Antaeus

Alec Guinness ER Obi-Wan.
Alle andre vil altid kun være sekundære.

Der er ikke nogle af de andre nævnte der for mig er det selvfølgelige valg. Ewan var for mig ikke et godt valg. Jeg har altid synes han var et lidt svagt valg og jeg havde ønsket at hans rolle var lidt stærkere og at han ikke bare blev fuldstændig trynet af Darth Tyranus aka Count Dooku. Obi-wan var trods alt den eneste Jedi man kendte efter at havde set den oprindelige Star Wars, men selvfølgelig i geniale Alecs skikkelse.

Men det ville være oplagt at lade Ewan videreføre rollen når han har spillet med i tre film, at vælge en helt ny ville være for underligt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ruth

Hej! Vеnligst stem рå minе erotiske fotos рå min side - http://kissia.club

0 sek. siden
Ruth

Lокale mødre haг bгug for аnоnym SЕX!
Вarе besкed og bеde om аt кneрpе!

http://kissia.club

3 minutter siden
Jan
Jan

Jeg kunne ikke være mere enig! :)

1 dag siden
Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

3 dage siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

3 dage siden

Aktive debatter