Cookie- og Privatlivspolitik
Sommerguide 2017:  Feriens film i biografen

Sommerguide 2017: Feriens film i biografen

Hvad skal du se?

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Sommeren er kommet, regn eller ej, for der er nemlig ferie på programmet for de fleste af os. Vi guider dig derfor igennem feriens udbud i biografen.

Emoji Filmen
Med familien i biografen

Familiesegmentet kan stadig se Filmen om Kaptajn Underhyler og Grusomme mig 3, samt den nye Bjarne Reuters Kidnapning (13/7). Ferien byder derudover på animationsfilmen Bigfoot Junior (27/7) om en dreng, der er søn af det mytiske væsen, den japanske Minder fra i går (27/7) til de store børn og Emoji Filmen (3/8), der bringer de små humørikoner til live. Sidst er en dansk detektivfortælling i børnehøjde på programmet med Nabospionen (10/8).

Dunkirk
Adrenalinen pumper

Baby Driver og Spider-Man: Homecoming er allerede aktuelle for det adrenalin-hungrende publikum, og sidste kapitel i Abernes Planet-trilogien, Abernes Planet: Opgøret (13/7), ligeledes. Og så kommer en af årets største film, Dunkirk (20/7). Instrueret af mesterinstruktøren, Christopher Nolan, fortæller filmen om en gigantisk redningsaktion under Anden Verdenskrig. Samme dag får Charlize Theron premiere med agent-filmen Atomic Blonde (21/7), og senere på sommeren vender Luc Besson tilbage med science fiction-filmen Valerian and the City of A Thousand Planets (3/8), mens Charlie Hunnam leder efter den forsvundne by i The Lost City of Z (10/8).


Girl's Night Out
Et godt grin
Skal lattermusklerne trænes før strandturen, er der hjælp at hente. Scarlett Johansson deltager fx i en katastrofal polterabend i komedien Girl’s Night Out (20/7), der minder om film som ’Bridesmaids’ og ’The Hangover’, mens Diane Keaton finder finurlig kærlighed i den romantiske Mit hjem i Hampstead (10/8). Fra udlandet er den franske detektivkomedie Mysteriet ved Slack Bay og den svenske action-komedie En hustlers dagbog (13/7) allerede aktuelle.


Fences
Store følelser
Det romantiske periodedrama Tulipanfeber (13/7) kan ses netop nu i biografen, men ellers repræsenteres sommerens dramaer bl.a. af identitets-filmen Girls lost (13/8) og Denzel Washingtons Fences (3/8), der gav en Oscar til Viola Davis. En anden stor skuespillerinde, nemlig Sidse Babett Knudsen, er sommeraktuel i filmen Kvinden fra Brest (3/8), om en medicinalskandale i Frankrig. Samme modersmål tales i Danserinden (10/8) om rivaliseringen mellem danserne Loie Fuller og Isadora Duncan, samt i Fortiden foran os (10/8) om en escort, der tvinges til at tage moderskabet seriøst.

Annabelle 2
Uhygge i mørket

Wish Upon (13/7) om en slags Pandoras æske er en fuldblods skrækfilm, hvilket også kan siges om Annabelle 2: Skabelsen (10/8), der er en fortsættelse til dæmondukke-gyseren fra 2014. Den spanske krimi May God Save Us (27/7) er til gengæld neglebidende på en mere subtil måde i sin skildring af en seriemorder i Madrid.

Whitney: Can I be Me
Fra den virkelige verden

Dokumentarfilmene trodser i år sommervarmen med to film. Filmen Whitney: Can I be Me (26/7) fortæller om den afdøde sangerindes storhed og fald gennem interviews og arkivmateriale, mens City of Ghosts (3/8) følger en gruppe kaldet RBSS, der via mobiltelefoner dokumenterer de ubehagelige tilstande i byen Raqqa i Syrien.

God sommer fra redaktionen! 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
bambiexplorer

... og Spider-man: Homecoming, som ikke var kanon, er set. War for the Planet of the Apes er udsat til på tirsdag, så jeg kan se den samtidig med for-indvielsen af den nye Supreme Sal i Lyngby! Herefter følger naturligvis, Dunkirk, Atomic Blonde og The Dark Tower. Så er der, indtil videre, et gevaldigt hul i min filmkalender, men mon ikke der dukker noget op :)

Rasmus/Musen

Hvor er det fedt, at selv den "Varme" tid på året også har noget at byde på i de store sale.

Altid noget, som enhver person i hvilken som helst aldersgruppe kan glæde sig til.

Der er dog bare lige EN irriterende ting: Hvorfor skal alle de gode film komme Lige NETOP på samme tid?

DER ER ALT FOR MEGET GODT TIL AT MAN OVERHOVEDET KAN VÆLGE!!!

Men jep, sådan er det vel også at være film-fan HELE året rundt,
:D
;-)

Johnnyuser/335920

men derefter går det løs igen:

Must see:
Dunkirk
Valerian and the City of A Thousand Planets
The Dark Tower

Film der overbeviste mig gennem traileren:

Atomic Blonde - virker til at være et herligt mix af Kingsmen og James Bond/Bourne

Anabelle 2 - havde ingen interesse i den første Anabelle film, men historien i denne virker til at kunne fungere som en stand alone, der ikke behøver have noget med The Conjuring universet at gøre, og i princippet kunne det være historien om en vilkårlig besat dukke.

The Hitman's bodyguard - Den sjoveste trailer i år, og en direkte hyldest til Bodyguard med Whitney Houston og Kevin Costner.

Hønse

Jeg skal da vist se ét par stykker: Valerian and the City of A Thousand Planets, Grusomme mig 3, Dunkirk, Abernes Planet: Opgøret og Spier-man:Homecoming (som jeg har vundet billetter til). 2018 bliver da også ét stort år, hvor man lige skal i biffen ét par gange eller 10. :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

2 dage siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

3 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

4 dage siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

4 dage siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

4 dage siden

Aktive debatter