Eksklusivt kig på mulig Oscar-kandidat

Brie Larson i Glasslottet
Glasslottet/Nordisk Film
(© Nordisk Film)

Vi kan eksklusivt vise den danske plakat til dramaet Glasslottet, som allerede nu er blandt de film, der spås gode chancer for Oscar-nomineringer til uddelingen næste år.

Årsagen til den positive hype skyldes dels temaet og stemningen, som i traileren ligner noget i retning af Captain Fantastic, der førte til en nominering til filmens hovedrolle, Viggo Mortensen.

Dels skyldes det Brie Larson, der har hovedrollen i 'Glasslottet'. Skuespilleren har allerede modtaget en Oscar for sin præstation i Room, men hun er lige så overbevisende i Short Term 12 - en mindre film som hun medvirkede i for instruktøren Destin Daniel Cretton.

Cretton er således bagmanden bag 'Glasslottet', så hvis han kan få det samme ud af Larson som tidligere, bliver der tale om noget virkelig fremragende. Samtidig er birollerne Naomi Watts og Woody Harrelson solide navne, der kan give hovedrollen det rette modspil.

Dramaet er baseret på den virkelige historie om Jeannette Walls, en ung kvinde og del af en dysfunktionel nomadefamilie med en excentrisk kunstnermor og en alkoholisk far.

Glasslottet får premiere den 16. november.

Glasslottet/Nordisk Film