Cookie- og Privatlivspolitik
Paprika Steen versus Hella Joof

Paprika Steen versus Hella Joof

To af dansk films største navne i kamp om 2018

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

De tidligere kolleger fra 'Lex og Klatten', Paprika Steen og Hella Joof, er klar med hver deres danske film i slutningen af 2018. Der er dermed lagt op til direkte dyst om publikums gunst for de to populære filmskabere.

Ifølge pressemeddelelser fra Nordisk Film, der står bag begge produktioner, skal Paprika Steen instruere sin tredje film, som får titlen Med hensyn til julen...

Filmens fokus bliver på julen hos en moderne sammenbragt families med tre søskende, ægtefæller, børn, mormødre og hunde. Paprika Steen omtaler selv filmen som værende et drama med komiske overtoner, og hun spiller selv rollen som værtinde.

Med hensyn til julen… får passende premiere i slutningen af 2018.

Hella Joof/Rolf Konow

I det andet ringhjørne finder vi Hella Joof, der følger op på sin succeskomedie, All Inclusive, ved at have givet genvalg til holdet bag filmen.

Det sker med en ny komedie, med titlen Happy Ending, og som har Birthe Neumann og Kurt Ravn i hovedrollerne som Helle og Peter, der ikke er helt enige om, hvornår de skal gå på pension.

Arbejdsnarkomanen Peter ønsker ikke at dandere den med golf og rejser, og snart går de fra hinanden. Snart ser det tidligere par sig selv på hver sin rejse, men kan de undvære hinanden efter alle disse år?

Happy Ending er planlagt til biografpremiere den 25. juli 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter