Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i juni

5 film du skal se i juni

De mest ventede film denne måned 

Stem op!
22
Stem ned!
-3
(reset)

Hvad får man, hvis man blander en minion, en transformer, en rapper og en amazonekriger iført røde badebukser? Månedens 5 mest ventede film selvfølgelig!

Du kan som kino.dk-bruger fortælle, hvor meget du glæder sig til at se en kommende film. Du finder buzz-o-meteret med valgmuligheder fra ”Aldrig i livet” til ”Filmen jeg SKAL se ”øverst på hver filmprofil.

I juni har disse fem film scoret de højeste buzz-tal og kan dermed kaldes de film, vores brugere ser mest frem til.

Er du uenig? Du kan selv påvirke listen ved at gå ind og afgive eller ændre din stemme!

All Eyez on Me (92%)
Biografisk drama om West Coast-rapperen Tupac Shakur, der med sit Death Row Records var del af en større fejde med hip hop-miljøet på Østkysten. Filmen følger musikerens liv og karriere kronologisk frem til hans død, da han blev skudt i Las Vegas i 1996.

Grusomme mig 3 (91%)
Eks-skurken Gru er tilbage og denne gang skal han håndtere en hidtil ukendt tvillingebror. Begge - inklusiv de hjælpsomme Minions - får mere end travlt, da en falleret popsanger springer ud som superskurk. Animationsfilmen er den fjerde i det gule univers.

Baywatch (91%)
De røde badebukser har aldrig siddet strammere, end de gør på Dwayne Johnson og Zac Efron i rollerne som to excentriske livreddere, der forsøger at redde deres bugt fra miljøkriminelle. Filmen er mere komedie end en decideret genindspilning af 90er-serien.

Transformers: The Last Knight (90%)
Michael Bay smadrer jordkloden for en femte gang. Denne gang er robotbilerne i krig med menneskeheden som følge af, at lederen Optimus Prime er væk. Mark Wahlberg fortsætter sin rolle fra Transformers: Age of Extinction.

Wonder Woman (87%)
Superheltene har endelig fået en værdig solofilm med en kvinde i front, og ikke hvilken som helst kvinde. Amazonekrigeren Wonder Woman hører til de gamle klassiske helte side om side med Superman og Batman, og de første reaktioner på filmen er KAPOW!

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Kommer ikke udenom den første rigtige succes i DCEU, men lidt mere op ad bakke er med Transformers. Effekter og ambitioner fejler intet, men indtil nu har et historisk aspekt ikke gjort meget for et fortsat tyndere plot.

Johnnyuser/335920

sablet ned at anmelderne, og det samme vil sikkert også ske for Transformers, og ingen af trailerne har overbevist mig om at det er andet end tomme kalorier med flotte actionscener og intetsigende karakterer og en ligegyldig historie. Jeg er blevet narret 4 gange før af Michael Bay, men det sker ikke denne gang. Den første synes jeg faktisk var god, men derefter er det bare blevet værre og værre.

Wonder Woman derimod skal ses, og hvis ellers anmeldelserne er positive: The Mummy, måske starten på et nyt mørkere shared universe.

Jacob

Næste i rækken bliver 'The Bride of Frankenstein'. Russel Crowe spiller Mr. Hyde/Jekyll, der er en del af en organisation, som holder øje med Univelsals gamle monstre.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Markuser/565992
Markuser/565992

Jeg mener, at den første visning af "Se7en" var som Premiere Surprise i Scala-biograferne. Det var den allerførste af slagsen. Sal 1 var proppet.

4 timer siden
Cecilie

Og det bliver et stort fedt NEJ!!!! herfra. Tom Cruise når ikke RDJ til sokkeholderne.

7 timer siden
Katrine Graves

Der mangler hans præstation i filmen: EN KORT,EN LANG

22 timer siden
Stine Teglgaard

Som Ki også skriver, så er det vist ret sikkert, at det er hovedet.

1 dag siden
Kim
Kim

Hvis det var fosteret, hvordan skulle Brad Pitt så vide/se at det var hans barn, og deraf slå morderen ihjel!

1 dag siden

Aktive debatter