Cookie- og Privatlivspolitik
Wonder Woman er DC-helten vi har ventet på

Wonder Woman er DC-helten vi har ventet på

De internationale anmeldere er begejstrede

Stem op!
24
Stem ned!
0
(reset)

Wonder Woman lever op til sit navn. I hvert fald hvis man skal tro de internationale anmeldere.

Ifølge Metacritic giver 14 ud af 16 topanmeldere en positiv dom, mens de resterende to har mere blandede følelser for filmen. Ingen giver filmen decideret dårlig feedback.

Samme billede ser man på Rotten Tomatoes, hvor superheltinden er landet på flotte 95%.

Her er et udpluk af anmeldelserne:

Entertainment Weekly
”’Wonder Woman’ er klog, glat og tilfredsstillende på alle de måder, en superheltefilm bør være.”

New York Daily Mails
”Vi ved det, og DC ved det endelig også. Superheltefilm kan være sjove! Og ’Wonder Woman’ er en film, der sender selv Suicide Squad hjem med et smil på læben.”

USA Today
”En oprigtigt overraskende film, der spiller med genren og smider den trættende superhelte-formular ud ad vinduet. Det er en actionfilm, en romantisk komedie, en coming-of-age fortælling, et periodedrama og en krigsfilm samlet i én. Men mest af alt er det en håbefuld historie om menneskeheden.”

Variety
”’Wonder Woman’ er først og fremmest en kæmpe superheltefilm instrueret af en kvinde, og det ser man på flere subtile, men vigtige måder.”

Og den sure:

The Guardian
”Filmen er tynget af de samme problemer, der hev de forrige DC-film ned: Overseriøs, pryglende special effekter og et rodet, ofte urealistisk plot.
Hvad lignede en blockbuster, der kunne smadre glasloftet, ligner nu mere en fremtidig camp-klassiker.”

Wonder Woman får dansk premiere den 1. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Horsi

Har man endelig fået gjort det ordentligt i DCEU? Ind til videre har det været forfærdeligt i min optik. Hvor sjovt ville det ikke også være at der skulle kvinder til for at rette op på skibet. Man kan i så tilfælde kun håbe at Hollywood tager noter. Flere kvindelige instruktører er tiltrængt.

Kino rottentomatos er ikke færdig med at samle reviews endnu og derfor er det ikke det endelige resultat i præsentere. Den har faktisk klatret endnu højere op og den kan tilsvarende falde hvis flere sender et råddent interview ind.

Jacob

DC har altid været lidt mere seriøs end konkurrenten, men den opskrift har åbenbart ikke duet på film. Nu åbner de op for en lysere og mere humoristisk tone, og det er virkelig på tide at DCEU får en succes.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.