Cookie- og Privatlivspolitik
Underverden-instruktør filmatiserer Valhalla

Underverden-instruktør filmatiserer Valhalla

Roland Møller er Thor

Stem op!
33
Stem ned!
0
(reset)

I går aftes kunne Fenar Ahmad løfte sløret for sin næste store satsning. En live action-filmatisering af den elskede tegneserie ’Valhalla’ med Roland Møller i rollen som Thor.

- Jeg forstår ikke, at ingen har taget fat i den igen, og jeg turde ikke drømme ikke om at lave den før Underverden. Men nu kan det lade sig gøre, så vi er i fuld gang med at levendegøre Quark, Odin, Thor, Loke og hele banden, fortæller Ahmad til Ekko.

Instruktøren er pt. i gang med at opstøve locations, mens Adam August arbejder på manuskriptet. Ambitionen er at lave en dansk eventyrfilm på niveau med Pans labyrintBrødrene Løvehjerte og The Revenant, men med den skæve, fantasifulde tone fra især Ole Lund Kirkegaards universer.

Publikum kan altså se frem til familievenlig underholdning fra filmskaberen med det ellers barske cv.

Tegneseriens første hæfte udkom tilbage i 1979, og i 1986 blev fortællingen omdannet til tegnefilmen med Tjalfe, Røskva og Quark i centrum. Samme hold ser ud til at vende tilbage i Ahmads fortolkning, der i Møller har fundet den rette mand til rollen som Thor.

Nu er spørgsmålet, hvilke danske eller skandinaviske skuespillere, der skal spille de nordiske guder Loke og Odin? Og hvordan de vil lave Quark?

Jesper Christensen som Odin? Norske Pål Sverre Hagen som Loke? Det er vores bud, kom med jeres!

Valhalla har ikke fået en premieredato endnu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
John

Jeg er perfekt til rollen som Udgårds Loke. :D

Fedt projekt, håber det bliver håndteret ordentligt.

Mickey

Nu bliver det DK's tur til at filmatiserer guderne, så det skal gøres ordenligt, og med et godt cast:
Odin - Viggo Mortensen
Loke - Lars Brygmann
Tjalfe - Sebastian Jessen
Udgårdsloke - Alexandre Willaume
Mimer - Bent Mejding
Ymer - Dejan Cukic
Røskva - Clara Rosager
Tyr - Peter Gantzler
Balder - Nikolaj Coster-Waldau
Sif - Iben Hjejle
Njord - Pilou Asbæk
Elle - Bodil Jørgensen
Heimdal - Christian Tafdrup
Frej - Anders W. Berthelsen
Freja - Laura Drasbæk
Vale - Thure Lindhardt

Jonas

Virkelig velgennemtænkt casting - og fedt med et lille "En-to-tre-nu!"-reunion. Gad vide, om Martin ikke ville blive lidt misundelig, hvis brormand fik lov at overtage rollen som Loke?

Mickey

Haha, tænkte det samme. Tror også sagtens at Martin kunne tage rollen -Men han HAR jo haft den én gang, så måske det er Lars' tur ?;)

Harmonicauser/926845

Undskyld, men det er da Peter Madsen og ikke Ole Lund Kirkegaard som er forfatteren bag de oprindelige album og tegnefilm?

Anonymuser/0

.That's a bit of a mouthful! Elsker Valhalla, må **** håbe på det absolut bedste, for det må de bare ik' gøre til skamme! Kan godt li' Roland Møller, bare han bliver rødhåret & pumpet godt op, hvis han skal overbevise mig som Thor! Lidt ligesom Conan Stevens fra Vikingdom, han var en baaad *ss Thor! Kunne også godt se Jesper Christensen som Odin og ellers er mine forslag flg.

-Bodil Jørgensen = Elle (Alderdommen, hun var gyselig).
-Martin Brygmann = Kunne godt blive en flabet Loke.
-Sidse Babett Knudsen = Thors kone Sif.
-Jakob Cedergren = Krigsguden Tyr.
-Birgitte Hjort = Freja (Kærligheds gudinden).
-Pilou Asbæk = Brage.
-Frederikke Kjaer = Idun.
-Henning Jensen = Mimer.
-Ghita Nørby = Frigg (Odins Kone).
-Sebastian Jessen = Balder.
-Niels Olsen = Vagten ved porten til Valhalla.
-Morten Gundel = Tjalfe.
-Stephania Potalivo = Røskva.

Mht Quark bør han nok animeres sammen med resten af jætterne (ligesom orkerne i LOTR & Hobbitten, hvis de ellers kan det herhjemme).
Ellers kunne jeg godt se de to jætter der ligner mennesker nok til at blive kunne spillet af :
-Kim Bodnia som Udgårds Loke & Rasmus Bjerg som Hymer.

Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvilken historie i serien de har tænkt sig at filmatisere, eller om de kommer op med en helt ny. Hvilket jo betyder en hel del i forhold til hvilke roller der skal fyldes, men ovenstående er da vist umiddelbart de vigtigste karakterer. Jeg går da ud fra filmen bliver på godt gammelt nordisk dansk! Forestiller mig de bare vil virkeliggøre tegnefilmen fra 1986. Mine yndlingshistorier er enten #9 Den Store Udfordring eller den sidste #15 Vølvens syner, men de er desværre nok lidt for heftige at filmatisere. Uanset hvad synes jeg Peter Madsen bør være lidt med på sidelinjen, hvis de filmatiserer en af hans historier.
♪♫"i en hytte af bark"♪♫

Mickey

i LOTR brugte de jo kostumer til orkerne -Det var først i Hobitten at de brugte CGI. jeg mener helt klart at man kan lave jætterne uden CGI, for jeg tror det bliver lidt halvskidt hvis man forsøger med for meget animation. Lad effekterne gå til magien og landskaberne :)

Tullemor76

Tror godt at vi i Danmark kan lave CG godt nok uden at udlandet skal blande sig. Mener helt bestemt at firmaet Ghost b.l.a har lavet effekter til Harry Potter. (det så da meget godt ud)så mon ikke det går......

Peteruser/454306

Det bliver interessant at se om det kan blive nogenlunde lige så godt som tegnefilmen. Jeg ville nu have foretrukket en animeret film.

Roland skal godt nok til at spise en del kød, og træne nogle store arme op, hvis han skal passe bare nogenlunde på tordenguden Thor.

Jonas

Valhalla er mærkelig at kaste sig over efter Ækte Vare og Underverden, men er alligevel nysgerrig over, hvilken retning Fenar Ahmad vil tage den i. Glæder mig til at se resultatet!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

13 timer siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

1 dag siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

3 dage siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

3 dage siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

2 uger siden

Aktive debatter