Cookie- og Privatlivspolitik
Mesterinstruktør hyrer Coster-Waldau

Mesterinstruktør hyrer Coster-Waldau

Ny international hovedrolle til danskeren

Stem op!
25
Stem ned!
0
(reset)

Det kører for Nikolaj Coster-Waldaus udenlandskarriere, og nu har selveste Brian De Palma hyret danskeren til hovedrollen i sin kommende film, 'Domino'.

Coster-Waldau skal spille over for Christina Hendricks, som de fleste nok kender bedst fra tv-serien 'Mad Men', men som også gør sig på det store lærred i fx Nicolas Winding Refns The Neon Demon.

Plottet i 'Domino' tager sit udgangspunkt i København, hvor en politibetjent forsøger at opspore den kriminelle Imran, der har myrdet hans makker.

Nu slår han sig sammen med en anden betjent (og makkerens elskerinde) for at finde Imran, og det ender med at blive en katten-efter-musen-fortælling, der strækker sig over hele Europa.

Brian De Palma har et godt øje for skandinaviske skuespillere for tiden, og hans seneste film, Passion, havde svenske Noomi Rapace på rollelisten. Manuskriptet til hans nye film skal forfattes af norske Petter Skavlan, som tidligere har skrevet drejebogen til Kon-Tiki.

Nikolaj Coster-Waldau er snart aktuel i 3 ting, som får premiere den 18. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
TorbenWood

Selvom Brian De Palma er manden bag vellykkede storfilm som Scarface, De Uovervindelige, Døden sletter alle spor og Klædt på til mord, så er det vel efterhånden mere end 20 år siden at manden lavede en succesfilm. I det hele taget en god film.

Han har faktisk ikke haft en succesfilm siden 1996 med den første Mission Impossible, og en decideret rigtig god film har han egentligt ikke lavet siden 1993 med Fanget af Fortiden (Carlito's Way).

Jeg er altid åben overfor en ny film af Brian De Palma, men hans senere film som Snake Eyes, Mission To Mars, Femme Fatale og Passion var store skuffelser. The Black Dahlia fra 2006 var okay, men stadigvæk ikke i nærheden af hans allerbedste film.

Men jeg krydser bestemt fingre for at De Palma laver en god film igen. Vi ved han kan.

Henrik Vinther

Brian de Palma er en kongeinstruktør! Ser meget frem til denne film!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Gustav

Det bare luksus jo

17 timer siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

1 dag siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

4 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

4 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

4 dage siden

Aktive debatter