Cookie- og Privatlivspolitik

Første kig på Mordet i Orientekspressen

Se de mange stjerneskuespillere

Stem op!
39
Stem ned!
0
(reset)

Lige siden det blev offentliggjort, at Kenneth Branagh skulle instruere og spille hovedrollen i Agatha Christie-filmatiseringen Murder on the Orient Express, har vi glædet os til at se noget fra krimifilmen - ikke mindst pga. den imponerende rollebesætning.

Nu er de første 24 (!) billeder blevet udsendt via Entertainment Weekly, og det lader til, at stilen sidder lige i skabet.

Kenneth Branagh spiller den belgiske privatdetektiv, Hercule Poirot, der skal opklare et mord på en berømt, amerikansk forretningsmand, som har forbindelser til en sag om børnekidnapning.

Det hele foregår selvfølgelig ombord på Orientekspressen, hvor en større samling personager udgør Poirots liste over potentielle mistænkte og vidner.

Udover Branagh er Johnny Depp, Judi Dench, Penelope Cruz, Derek Jacobi, Michelle Pfeiffer, Willem Dafoe, Olivia Colman, Daisy Ridley, Michael Peņa, Josh Gad, Leslie Odom Jr., Lucy Boynton og Tom Bateman at finde på rollelisten.

Murder on the Orient Express får premiere den 23. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Karin

Hvornår er den forfængelige Poirot holdt op med at farve hår og overskæg sort? Nå, men sekvom hele serien med David Suchet er helt fantastisk, sp glæder jeg mig til den her!

bambiexplorer

... der når David Suchet som Poirot til sokkeholderne! Jeg tvivler på at det bliver Branagh ... Hvor mange gange er den roman egentlig blevet filmatiseret?

Marianne

så er det i omegnen af 8 udgaver:
http://www.imdb.com/find?q=Murder%20on%20the%20Orient&s=tt&ref_=fn_al_tt_mr

Min foretrukne Poirot er også David Suchet. Jeg er dog ret overbevist om, at denne nye version kun kan blive bedre end 1974-udgaven, hvor en perlerække af stjerneskuespillere gjorde det pinagtigt dårligt.

Tanjasl

Billederne ser lovende ud på denne klassiske historie.

daisy

så kommer den på "skal ses den"-listen :-)

Jacob

Et er stilbilleder, noget andet de første levende billeder, men det første tegn her ser lovende ud.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jan
Jan

Jeg kunne ikke være mere enig! :)

11 timer siden
Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

2 dage siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

2 dage siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

5 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

6 dage siden

Aktive debatter