Frost 2 og Star Wars IX får premieredatoer

Nyt om 7 kommende film fra Disney
Frozen
(© Frozen/Walt Disney Pictures)

Walt Disney Pictures, der ejer Lucasfilm og Marvel Studios, har offentliggjort datoerne for en række af deres mest ventede, kommende film.

Ifølge Variety får Star Wars IX amerikansk premiere den 24. maj 2019, hvilket vil bryde med den trend for december-premierer, som de to foregående film i serien har haft.

Frost 2, efterfølgeren til den enormt populære animationsfilm fra 2013, får premiere den 27. november 2019, hvilket er placeret perfekt op til julen det år.

Genindspilningen af Løvernes Konge, som bliver en eller anden form for blanding af virkelige optagelser og computeranimerede dyr, bliver sendt på gaden den 19. juli 2019.

Den nye og indtil videre unavngivne Indiana Jones 5 er blevet rykket fra 2019 til 10. juli 2020, hvilket giver Steven Spielberg og hans manuskriptforfattere endnu længere tid til at forberede et plot, der kan leve op til især de tre første film i serien.

Derudover har efterfølgeren til Vilde Rolf, med originaltitlen Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2 fået rykket sin premiere fra den 9. marts 2018 til den 21. november samme år.

Eventyrfilmen A Wrinkle in Time havde oprindeligt premiere den 6. april 2018, men er flyttet til den 9. marts. Til gengæld overtager live action-filmen 'Magic Camp', hvis titel blev afsløret ved samme lejlighed, datoen den 6. april 2018.