Første billeder fra filmen om John Mogensen

Rasmus Bjerg sætter fut i fejemøget
Så længe jeg lever
(© Julie Vrabelova)

Ole Bornedal er netop nu ved at indspille sin biografi om sangeren John Mogensen, og de første billeder af fra Så længe jeg lever er blevet offentliggjort online via en pressemeddelelse fra Nordisk Film.

Billederne forestiller hovedrolleindehaveren Rasmus Bjerg med Mogensens karakteristiske fuldskæg og seler, det ene i en skålende salut med Harald Keiser Hermann (der var blændende god i Der kommer en dag). Man kan åbenbart aldrig blive for ung til en kold pilsner.

Det sidste billede er fra bag kameraet, hvor Ole Bornedal instruerer sin hovedrolle, der er trukket i sit stiveste puds, formentlig til en scene fra tiden med Four Jacks.

For dem, der ikke er så bekendt med John Mogensen, var han en af de mest bemærkelsesværdige personligheder i dansk popmusik.

Han startede i gruppen Blue Boys og blev senere en del af Four Jacks med bl.a. Otto Brandenburg. Siden gik han solo og skabte evergreens som 'To mennesker på en strand', 'Fut i fejemøget' og 'Så længe jeg lever', som filmen har taget sin titel efter.

John Mogensen døde i 1977 efter at have kæmpet med alkoholsmisbrug og præstationsangst i de sidste år af sit liv.

Så længe jeg lever får premiere den 11. januar 2018.

Så længe jeg lever/Nordisk Film

Så længe jeg lever/Nordisk Film

Så længe jeg lever/Nordisk Film