Cookie- og Privatlivspolitik
Dæmonen er fundet til The Nun

Dæmonen er fundet til The Nun

Bonnie Aarons vender tilbage i The Conjuring-serien

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Gyserfilmen The Conjuring 2 skræmte livet af de fleste med den onde dæmon Valak, der tog skikkelsen af en (u)kristelig nonne.

Nu vender Bonnie Aarons, der portrætterede det rædselsvækkende væsen, tilbage i spin-off-filmen The Nun.

Der er endnu ikke mange detaljer ude omkring projektet, og det er derfor stadig uvist, hvordan Aarons dæmoniske karakter kommer til at fremgå i filmen, der handler om en nonnes mystiske død.

Rollelisten, der stadig ikke er komplet, indeholder også Demain Bichir, som skal spille præsten Father Burke, og Taissa Farmiga, hvis rolle vi endnu ikke kender.

Taissa Farmiga er lillesøster til Vera Farmiga (der spiller Lorraine Warren i The Conjuring), så måske vil hendes karakter træde i søsterens fodspor og hjælpe til med at lede efterforskningen.

Optagelserne begynder i maj i Rumænien.

The Nun får premiere den 12. juli 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mikkel Poulsen

Ingen anden ville kunne tage den rolle som Bonnie Aarons med hendes fabelagtige og skrækslagne ansigt. Jeg syntes hun fortjener en oscars for sin uhyggelige og hjemsøgte The Nun, jeg glæder mig til et gensyn med hende D. 12 Juli 2018 hvor hun vender tilbage i rollen som den creepy Nonne. fuck hvor hun stadigvæk hjemsøger mig i mine drømme om natten, for jeg skal helst ligge med lyset tændt hver nat efter jeg så The Conjuring 2, 3 gange i biografen sidste år.

Linauser/774152

For shit "hun" var uhyggelig..!
Hun jager mig stadig i mine drømme og nu kommer der en hel film med hende?! - Som jeg selvfølgelig bliver nødt til at se
Men holy moly..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jakobuser/341987
Jakobuser/341987

1. På IMDB får den 5.6

9 timer siden
Stine Teglgaard

På IMDb er det en komedie. Og da jeg så filmen, var det en komedie... og et drama. Du snakker om dit indtryk af filmen ud fra traileren.

14 timer siden
monauser/961004
monauser/961004

jeg har ikke fundet det endnu??

16 timer siden
Camie

Uhh altså, den havde jeg helt glemt. Man får helt lyst til at se den igen.

20 timer siden
Jacob

Jeg tror virkelig at DC har fat i den lange ende med deres nye Elseworlds, og muligvis kan det blive en ligeså stor præstation som i The Dark Knigh

1 dag siden

Aktive debatter