Cookie- og Privatlivspolitik
Wreck-It Ralph 2 får ny titel

Wreck-It Ralph 2 får ny titel

Fra arkaden til internettet

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Disney har længe haft planer om at lave en efterfølger til arkadeeventyret Wreck-It Ralph, der fik den danske titel 'Vilde Rolf'.

Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2 er den mundrette titel filmen har fået. Vi regner dog med, at der kommer en dansk udgave, ligesom det skete med den første.

De velkendte karakterer fra den første film bl.a. Rolf og Fiks-det Felix Jr. vender tilbage og, som titlen afslører, foregår det denne gang på internettet. I en tweet fra Disney Animation tyder det på, at vejen online går gennem en smartphone-app.

Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2 får premiere den 8. marts 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

-Den første film var rigtig god, dog med lidt for meget af Racerløbsvideospillet "Sugar Rush" eller på dansk "Sukkershock" ind i filmen, hvilket gjorde den lidt for meget børneagtig for min sag. Dog heller ikke en dårlig ting, når man først lige satte sig ind i det hele.

Men at en fortsættelse til filmen skal forgå på internettet- det er en genial plan for filmens udvikling. Jeg er faktisk HELT VILD med idéen, og den skal helt sikkert nok komme til at fungere for en endnu større målgruppe end sidste film.

Jeg glæder mig til at se filmen, når den engang kommer ud, det er helt sikkert.
;-)

Jacob

Jeg fandt den første både underholdende, samt genial i udnyttelsen af den gamle arkadeverden. At Rolf nu skal en tur ind på internettet giver sjove muligheder.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Spielberg har lavet en hel række gode og også fremragende film, men for mit vedkommende var jeg kun underholdt i mesterværksklassen af de helt gaml

2 timer siden
Jimmy

Efter et årti næsten, med remakes er Disney ENDELIG klar med noget NYT!!! HURRAAA... Det lover godt, bare fra de få billeder der er af Raya..

10 timer siden
Thomas

Enig i at Jurassic Park er en fremragende film til 6 stjerner.
Både det visuelle, historien og skuespillerne fungerer her.

1 dag siden
Sandrauser/926666
Sandrauser/926666

Ja, så er det jo bare mega ærgerligt, at en så populær og hyped film som HUSTLERS ikke får dansk biografpremiere, hvorfor ikke?

1 dag siden
Julie

Jeg er virkelig spændt på at se det nye take på Jokeren.

3 dage siden

Aktive debatter