Cookie- og Privatlivspolitik
Første kig på Tomb Raider

Første kig på Tomb Raider

- og flere billeder fra It

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

De første billeder fra den kommende Tomb Raider med Alicia Vikander som Lara Croft er blevet offentliggjort af Vanity Fair.

Tomb Raider ©Warner Bros.
Filmen kommer til at tage udgangspunkt i computerspillet fra 2013, der var et reboot af historien om Lara Croft. Syv år efter hendes fars død har den 21årige Lara nægtet at overtage hans globale forretning. I stedet er hun cykelbud i London, mens hun studerer.

Men hun bliver alligevel fristet til at tage til en gammel grav i Japan. Stedet, hvor faren sporløst forsvandt. Det bliver starten på et farligt eventyr, der vil presse hende til det yderste.

Alicia Vikander har allerede vist sit værd i adskillige film, og vi glæder os til at opleve hende i, hvad der ligner en lovende computerspilfilmatisering.

It ©Warner Bros.
Filmatiseringen af Stephen Kings gyser It kommer senere i år, og Warner Bros. har offentliggjort tre yderligere billeder fra filmen, som en smagsprøve før traileren snart lander.

En gruppe af teenagere bliver angrebet af en ondskabsfuld kraft, der kan tage form af ens værste frygt. Som bl.a. er den uhyggelige klovn, Pennywise, spillet af Bill Skarsgård.

Efterfølgeren, som allerede er ved at blive optaget, følger gruppen som voksne 30 år senere.

It ©Warner Bros.

It ©Warner Bros.

Tomb Raider får premiere den 15. marts 2018.

It får premiere den 7. september 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mikkel Poulsen

Jeg føler at de bare ligesom har pillet Lara Croft ud fra video spillet 2013 og lagt hende ud på film her. Alicia Vikander ligner hende meget godt med den grå tanktop hestehalen også hendes så kaldte bue og pil samt axe på sig. Jeg er dog spændt på om de tager udgangspunktet i samme stil som i spillet hvor hun kommer på sporet af soldronningen Himayko i Japan. + en dansker er med. Alexandre Willaume bedre kendt som vores alle sammens Wuptipede fra reklamerne der sælgede hash og nøgler, om han har en vigtig rolle i filmen vides endnu ikke før i Marts 2018 hvor filmen lander i alverdens biografer. Jeg glæder mig jeg er kæmpe stor Tomb Raider fan, og denne her har bare og blive rigtig fed og leve op til videospillet fra 2013 den 1 reboot i serien. Ellers glæder jeg mig mega meget til. IT der udkommer her 07/09.17! 1 part, og også til part 2 som er ved og blive optaget, og en trailer fra part 1 skulle vist udkomme her senere på dagen måske til aften. Jeg er rigtig spændt på filmens 1 trailer om den kan levere den perfekte horror stemning som. AnnaBelle. Og The Conjuring 1-2.

Rasmus/Musen

Hold da lige op. Nu bliver jeg allerede meget spændt på at se, hvordan den filmmatisering af en af de mest eventyrlige spilserier(ifølge mig i hvert fald) kommer til at blive på den store skærm.

Billederne giver mig allerede meget lyst til at se den.
Så jeg er klar på...
EVENTYR MED LARA CROFT!
YEARH, Baby.
;-)

Pil

I dunno. Jeg er ikke særlig imponeret. Alicia er en fin skuespillerinde, jeg synes bare hun ser ud her, som hun altid ser ud; en skræmt lille pige. Hun er god til at se trist og smuk ud, men det bliver bare frygtelig kedeligt i længden. Jeg ser slet ikke Lara. Men.. never say never! Jeg er bare skeptisk.

Billederne til IT ser derimod fabelagtige ud. Fuck (Pardon my french), hvor jeg glæder mig! :)

Jonas

Det er helt fantastisk, hvor meget Alicia Vikander ligner Lara Croft! Hun er en helvedes dygtig skuespillerinde, og hvis de giver hende et godt manuskript at arbejde med og ikke kun fokusere på at genskabe spillets æstetik uden en god historie, kan det med garanti gå hen og blive en succes!

Også nogle lovende billeder fra It.

Jacob

Først var det 'Warcraft' der så ud til bryde spilforbandelsen. Bagefter var det 'Assassin's Creed', men selv Michael Fassbender kom ikke helt i mål. Nu må vi se om rebootet med Lara Croft er i stand til det.

Linauser/774152

Angelina Jolie var jo næsten den fødte Lara Croft. Og da Alicia Vikander er af en lidt anden (mere fin og skrøbelig) støbning, bliver det interessant at se hvordan hendes version af Lara Croft bliver.
Synes billederne viser at hun godt kan se lidt badass ud ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.