Første kig på Tomb Raider

- og flere billeder fra It
Billede
(© Tomb Raider/Warner Bros.)

De første billeder fra den kommende Tomb Raider med Alicia Vikander som Lara Croft er blevet offentliggjort af Vanity Fair.

Tomb Raider ©Warner Bros.
Filmen kommer til at tage udgangspunkt i computerspillet fra 2013, der var et reboot af historien om Lara Croft. Syv år efter hendes fars død har den 21årige Lara nægtet at overtage hans globale forretning. I stedet er hun cykelbud i London, mens hun studerer.

Men hun bliver alligevel fristet til at tage til en gammel grav i Japan. Stedet, hvor faren sporløst forsvandt. Det bliver starten på et farligt eventyr, der vil presse hende til det yderste.

Alicia Vikander har allerede vist sit værd i adskillige film, og vi glæder os til at opleve hende i, hvad der ligner en lovende computerspilfilmatisering.

It ©Warner Bros.
Filmatiseringen af Stephen Kings gyser It kommer senere i år, og Warner Bros. har offentliggjort tre yderligere billeder fra filmen, som en smagsprøve før traileren snart lander.

En gruppe af teenagere bliver angrebet af en ondskabsfuld kraft, der kan tage form af ens værste frygt. Som bl.a. er den uhyggelige klovn, Pennywise, spillet af Bill Skarsgård.

Efterfølgeren, som allerede er ved at blive optaget, følger gruppen som voksne 30 år senere.

It ©Warner Bros.

It ©Warner Bros.

Tomb Raider får premiere den 15. marts 2018.

It får premiere den 7. september 2017.