Cookie- og Privatlivspolitik
De 5 bedste bryllupsfilm

De 5 bedste bryllupsfilm

Få hjælp til den store dag (advertorial)

Stem op!
105
Stem ned!
0
(reset)

Der er meget, der skal gå op i en højere enhed, når et bryllup skal afholdes. Utallige ting kan gå så grueligt galt. Brudens kjole kan gå i stykker, den fulde onkel holder en pinlig tale, og generelt kaos kan opstå.

Men den største katastrofe (udover kolde fødder) er, hvis maden ikke er helt i top! Derfor er det en god ide at bestille maden udefra, så er der meget mere tid til taler, dans, fest og ja... kaos. Den perfekte bryllupsmenu kan du let og stressfrit få med catering fra Simply Cooking.

Den store dag bliver også ofte portrætteret på film, og her er fem af de bedste. Måske kan de bruges som gode eksempler, eller blot inspiration:

Four Weddings and a Funeral ©PolyGram Filmed Entertainment
Four Weddings and a Funeral (1994)
Måske en af de første film man tænker på, når bryllupper er temaet. Hugh Grant spiller den über-charmerende Charles, der gennem fem store begivenheder finder frem til den eneste ene. Og hvem kan glemme den fantastiske begyndelse, hvor det eneste ord ytret er ”Fuck”?

My Best Friend's Wedding ©TriStar Pictures
My Best Friend’s Wedding (1997)
Julianne er forelsket i sin bedste ven. Eneste lille problem er, at han allerede er forlovet med en anden. Underskønne Julia Roberts konkurrerer med en ung Cameron Diaz i filmen, der er instrueret af manden bag den også klassiske bryllupsfilm ’Muriel’s Wedding’ (1994)

Father of the Bride ©Touchstone Pictures
Father of the Bride (1991)
Det kan være rigtig svært for en far at give slip på sin elskede datter, og George Banks, spillet med masser af humor og kærlighed af Steve Martin, forsøger at acceptere vilkårene mens en ret så hektisk bryllupsplanlægning finder sted.

Wedding Crashers ©New Line Cinema
Wedding Crashers (2005)
Owen Wilson og Vince Vaughns vilde karakterer har i komedien forfinet "kunsten" i at komme uinviteret til en fest i filmen, hvor de selvfølgelig ender med at bryde alle deres egne regler for at få fat i kærligheden. Og så har Will Farrell en førsteklasses birolle som mentoren Chazz.

Bridesmaids ©Universal Pictures
Bridesmaids (2011)
Historien om den modvillige brudepige Annie med uheld i kærlighed tjener nok mere som skrækeksemplet på alt det man absolut ikke skal gøre før brylluppet, men ikke desto mindre er det en vanvittigt sjov, grovkornet komedie.

Om Simply Cooking:
Simply Cookings
catering-service kan levere mad af meget høj kvalitet til alle arrangementer i samarbejde med dig. Det er dig, der samler menuen/retten til sidst, mens de har gjort det hele klar. Meget simpelt og lige til at gå til med forklaringer på alt, eller du kan booke en af deres dygtige kokke til at slut anrette maden hjemme eller i et selskabslokale.

Køkkenet er klassisk og innovativt, og menuerne er altid tilberedt af årstidens friske råvarer. Har du brug for ekstra hænder, kan der stilles dygtige kokke og tjenere til rådighed. De ved, at Simply Cookings motto er: ”Festen bliver kun en succes, hvis alt serveres med et smil”.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder