Cookie- og Privatlivspolitik
<strong>Avatar 2</strong>-<strong>5</strong> begynder optagelser

Avatar 2-5 begynder optagelser

- meget snart

Stem op!
75
Stem ned!
0
(reset)

De fire efterfølgere til Avatar går (omsider) snart i gang med optagelserne. Avatar 2-5 bliver optaget på samme tid, og de begynder med den såkaldte motion capture den 15. august. Det skriver Dark Horizons.

Filmselskabet 20th Century Fox og instruktør James Cameron har endnu ikke meddelt nogen officiel dato endnu, men de har dog bekræftet, at optagelserne starter senere i år.

Præ-produktionen har været meget omfattende, og derfor regner man med, at det efterfølgende arbejde med filmen ikke kommer til at tage alt for lang tid. Så vi kan godt satse på, at den amerikanske premieredato, den 21. december 2018, for Avatar 2 bliver fastholdt.

Zoe Saldana, Sigourney Weaver og Sam Worthington vender alle tilbage i deres roller fra den første film.

Avatar 2 afventer en dansk premieredato.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Henrik Vinther

James Cameron risikerer at køre 20th Century Fox konkurs på dette vanvidsprojekt. Han har jo slet ikke fattet at Avatar blev en stor succes på grund af 3D hypen. Filmen var meget vellidt da den udkom, men efterhånden er filmens problemer blevet tydeligere for folk. Der er snart ikke nogen der interesserer sig for brandet længere. Med stærk marketing kan de måske få folk til at se 2'eren. Er den lige så middelmådig som den første, er der ingen der gider at se de sidste 3. At de annoncerer alle filmene samtidig gør kun folk mindre interesserede. Havde de blot lavet en 2'er var der muligvis håb for serien.

Ses i biffen, skal film!

Undre mig over om der stadigvæk eksistere en interesse for de her film, blandt de mennesker (undertegnet bl.a.) der var med til at få den første film (fra 2009), til at indsamle langt over 2 mia. dollars på verdensplan.

Som drukspil kunne denne gentagene nyhed meget godt fungere. Jeg vil dog ikke tage dette med andet end et gran salt, før de rent faktisk begynder på optagelserne.

Camie

Som så mange andre så er det svært at se hvordan man skulle kunne gentage successen. Og jeg har da heller ikke nogen forventning om at blive blæst lige så meget bagover som af den første, men uanset hvad så glæder jeg mig, og skal helt klart se dem alle i biografen.

Og med tanke på JC's historik hvad angår fortsættelser, er jeg ikke så bekymret.

Patricia

Er der nogen der ved hvornår 2'eren får dansk premiere

Wayne

21 December 2018. Der får den amerikansk premiere - og sikkert også i resten af verden. Måske allerede et par dage før, det er sket ved andre film.

Jacob

Trods udtalelser om det modsatte fra bl.a. skuespillerne, så tvivler jeg også på at bortset fra 3D-effekterne, at historien vil gøre større indtryk end 1'eren.

Steffen

Historien i 1'eren gjorde da ikke noget særlig indtryk.
Det var jo bare en ny udgave af Pocahontas på en fremmed planet.

I grunden ikke særlig originalt.

Wayne

Den første i serien var i den grad stjålet fra Pocahontas - men 3D effekterne var geniale, og er aldrig siden blevet overgået.

Når Cameron står bag, så ved man at alle detaljer er nørdet i bund - og alene af den grund skal de ses.

Men min tvivl går på historien. Er der noget interessant at hente?

Daniel

Jeg ser frem til disse film, alene fordi at Pandora fungere og virker virkelig. Den verden er virkelig gennemført, og man føler at den kunne eksistere.
Til gengæld håber jeg at historien er bedre, og ikke Pochahontas/Danser med ulve om igen, for det var hvad det var. Med det skal det dog ikke forstås, at den første ikke var god. Den var godt fortalt, og ikke mindst underholdende, men det var ikke nok til at gøre den til en fantastisk film. Bare udmærket.
Jeg syntes dog fire efterfølgere lyder for meget, og man tænker at der begynder at være lidt malkning af denne ide, men jeg håber, at historien er gennemført, og de virkelig føler at de er værd at fortælle.
Om de kommer for sent ved jeg ikke. Blade Runner får en efterfølger, og folk ser frem til den. Så mon ikke at det samme sker her?

Julius

Personligt var jeg aldrig særligt begejstret over Avatar, og det virker lidt som om, at disse sequels kommer alt for sent. Hypen omkring den første film overskyggede nemlig på mange måder det dårlige narrativ, og det var først et år eller to efter, at på trods af de imponerende effekter, var der virkelig ikke særligt meget til filmene. (Muligvis det samme som vi endte med at se i Star Wars: The Force Awakens.)

Problemet, Avatar kommer til at stå med, er at der i bund og grund ikke er særligt mange, der savner fire Avatar-film mere, på trods af alle de milliarder, den første film indtjente.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.