5 film du skal se i april

Biler, superhelte og en Oscar-vinder
Billede
(© Sælgeren/Scanbox)

Aprils mest ventede film er fundet.

To film har taget styringen og lagt sig suverænt i spidsen, den ottende Fast & Furious-film og efterkommeren til Guardians of the Galaxy.

Filmene er kun et lille udsnit af månedens premierefilm. Der er også en kommanderende baby, en Oscar-vinder og meget andet på programmet. Se alle månedens film her

1. Fast & Furious 8 (94%)
Selvom Dom og resten af holdet forsøger at leve en normal tilværelse, vender de igen tilbage med massere af action, ødelæggelse og ikke mindst biljagter. Den ottende film i rækken bliver også den første film uden Paul Walker. Filmen har premiere den 13. april.

2. Guardians of the Galaxy Vol. 2 (94%)
Forgængeren hittede stort i 2014, og nu byder Marvel på et ventet gensyn med Star-Lord og Co., hvor de bl.a. forsøger at finde ud af, hvor Peter Quill stammer fra. Filmen har premiere den 27. april.

3. Ghost in the Shell (86%)
Danske Pilou Asbæk spiller over for Scarlett Johansson i filmatiseringen af Masamune Shirows manga, hvor en cyborg, sammen med sit hold, lægger sig i vejen for kriminelle, terrorister og hackere. Filmen har premiere den 6. april.

4. Sælgeren (86%)
Historien om et iransk par, der er tvunget til at flytte ud af deres hjem og ind i en ny lejlighed, vandt en Oscar for Bedste udenlandske film. Filmen har premiere den 6. april.

5. Boss Baby (85%)
Animationsfilmen fortæller, igennem den 7-årige Tims øjne, en ny version af, hvor babyer kommer fra. Da han får en lillebror, er målet at komme af med babyen, så han igen kan få al forældrenes opmærksomhed og kærlighed. Filmen har premiere den 6. april.

Ovenstående er rangeret ud fra brugerstemmer på filmprofiler (minimum 50 stemmer).