Cookie- og Privatlivspolitik
Status: Jurassic World 2

Status: Jurassic World 2

Dino-overblik

Stem op!
55
Stem ned!
0
(reset)

Optagelserne til den kommende efterfølger til Jurassic World begynder meget snart, og vi samler her op på det, vi indtil videre ved om Jurassic World 2.

Instruktøren
Det var oprindeligt planlagt, at instruktøren fra ’Jurassic World’, Colin Trevorrow, også skulle instruere efterfølgeren. Men da han blev optaget af forberedelserne til Star Wars: Episode IX gik opgaven videre til J.A. Bayona, der senest var biografaktuel med Syv minutter over midnat.

Plottet
J.A. Bayona har udtalt, at filmen bliver mere dyster og skræmmende end sin forgænger. Derudover vil den sandsynligvis også fokusere mere på det politiske og etiske aspekt af genmodificerede dinosaurer.

Ifølge fansitet Jurassic Outpost har filmselskabet Universal for nyligt købt domænenavnene IslaNublarRescueMission.com og AllCreaturesHaveRights.com. Det kunne tyde på, at dyrerettighedsaktivister og militær, der vil udnytte de genmodificerede væsner som våben, medvirker.

Rygterne siger også, at ’Jurassic World 2’ vil være nærmere den originale Jurassic Park, hvor den famøse dinosaur-ø Isla Nublar er forladt.

Rollelisten
Chris Pratt og Bryce Dallas Howard vender tilbage som henholdsvis Owen og Claire. Derudover medvirker Toby Jones, James Cromwell og Rafe Spall i nye, og fortsat ukendte, roller.

Jurassic World 2 har premiere den 7. juni, 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Noget nyt skal ske i franchisen om de menneskeskabte dinoer, men at proppe våben på dem får det hele til at virke ufrivilligt komisk.

Ronnieuser/76709

Ja så bevæger man sig næsten over i en filmatisering af den gode gamle tegnefilm, Dino Riders fra 80erne.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bjarke Friis Kristensen

Haha... ja, Mosasaurus er virkelig også et godt bud på 'Afslut sætningen'.

14 timer siden
Michael

Ligesom i selv nævner er jeg enig med Jaws er den bedste på den front, og siden den film har genren (hvis man kan kalde det for en genre) ikke haft

15 timer siden
Camillauser/138272
Camillauser/138272

De har undladt at betale husleje.

1 dag siden
Antaeus

Og det noget mere rigtige tal, der skal slås hvis Jaws skal vippes af pinden er ikke 470 millioner dollars, men selvfølgelig hvad det svarer til i

2 dage siden
Michael

Dejligt at se så 4 forskellige film får den mulighed, det er helt sikkert også nogen jeg skal se på et tidspunkt, især Før frosten har jeg ventet p

2 dage siden

Aktive debatter