Cookie- og Privatlivspolitik
Status: Jurassic World 2

Status: Jurassic World 2

Dino-overblik

Stem op!
55
Stem ned!
0
(reset)

Optagelserne til den kommende efterfølger til Jurassic World begynder meget snart, og vi samler her op på det, vi indtil videre ved om Jurassic World 2.

Instruktøren
Det var oprindeligt planlagt, at instruktøren fra ’Jurassic World’, Colin Trevorrow, også skulle instruere efterfølgeren. Men da han blev optaget af forberedelserne til Star Wars: Episode IX gik opgaven videre til J.A. Bayona, der senest var biografaktuel med Syv minutter over midnat.

Plottet
J.A. Bayona har udtalt, at filmen bliver mere dyster og skræmmende end sin forgænger. Derudover vil den sandsynligvis også fokusere mere på det politiske og etiske aspekt af genmodificerede dinosaurer.

Ifølge fansitet Jurassic Outpost har filmselskabet Universal for nyligt købt domænenavnene IslaNublarRescueMission.com og AllCreaturesHaveRights.com. Det kunne tyde på, at dyrerettighedsaktivister og militær, der vil udnytte de genmodificerede væsner som våben, medvirker.

Rygterne siger også, at ’Jurassic World 2’ vil være nærmere den originale Jurassic Park, hvor den famøse dinosaur-ø Isla Nublar er forladt.

Rollelisten
Chris Pratt og Bryce Dallas Howard vender tilbage som henholdsvis Owen og Claire. Derudover medvirker Toby Jones, James Cromwell og Rafe Spall i nye, og fortsat ukendte, roller.

Jurassic World 2 har premiere den 7. juni, 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Noget nyt skal ske i franchisen om de menneskeskabte dinoer, men at proppe våben på dem får det hele til at virke ufrivilligt komisk.

Ronnieuser/76709

Ja så bevæger man sig næsten over i en filmatisering af den gode gamle tegnefilm, Dino Riders fra 80erne.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Lækkede billeder af kommende legetøj er dukket op, som viser Thor og Rocket i nye dragter der ligner Hank Pyms, da han rejser ind i Kvanteriget eft

8 timer siden
Ham den (ualmindeligt) vrede personuser/12167
Ham den (ualmin...user/12167

Jeg glæder mig til den, det er bare lidt spøjst nåd vi allerede har fået Utøya 22. juli og Netflixs 22 July i løbet af kun 2018

12 timer siden
Dennisuser/9034
Dennisuser/9034

Fantastisk.
En araber indspiller en film om Valhalla og asatroen.

19 timer siden
Britteliisauser/116641
Britteliisauser/116641

1: Olsen-banden på sporet
2: Olsen-banden over alle bjerge
3: Olsen-banden i Jylland

1 dag siden
Jonas

Han ligner jo fuldstændig en ung Elton John. Helt utroligt, at Eggsy gemmer sig bag det.

1 dag siden

Aktive debatter