Cookie- og Privatlivspolitik
Status: Jurassic World 2

Status: Jurassic World 2

Dino-overblik

Stem op!
54
Stem ned!
0
(reset)

Optagelserne til den kommende efterfølger til Jurassic World begynder meget snart, og vi samler her op på det, vi indtil videre ved om Jurassic World 2.

Instruktøren
Det var oprindeligt planlagt, at instruktøren fra ’Jurassic World’, Colin Trevorrow, også skulle instruere efterfølgeren. Men da han blev optaget af forberedelserne til Star Wars: Episode IX gik opgaven videre til J.A. Bayona, der senest var biografaktuel med Syv minutter over midnat.

Plottet
J.A. Bayona har udtalt, at filmen bliver mere dyster og skræmmende end sin forgænger. Derudover vil den sandsynligvis også fokusere mere på det politiske og etiske aspekt af genmodificerede dinosaurer.

Ifølge fansitet Jurassic Outpost har filmselskabet Universal for nyligt købt domænenavnene IslaNublarRescueMission.com og AllCreaturesHaveRights.com. Det kunne tyde på, at dyrerettighedsaktivister og militær, der vil udnytte de genmodificerede væsner som våben, medvirker.

Rygterne siger også, at ’Jurassic World 2’ vil være nærmere den originale Jurassic Park, hvor den famøse dinosaur-ø Isla Nublar er forladt.

Rollelisten
Chris Pratt og Bryce Dallas Howard vender tilbage som henholdsvis Owen og Claire. Derudover medvirker Toby Jones, James Cromwell og Rafe Spall i nye, og fortsat ukendte, roller.

Jurassic World 2 har premiere den 7. juni, 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Jacob

Noget nyt skal ske i franchisen om de menneskeskabte dinoer, men at proppe våben på dem får det hele til at virke ufrivilligt komisk.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Ronnieuser/76709

Ja så bevæger man sig næsten over i en filmatisering af den gode gamle tegnefilm, Dino Riders fra 80erne.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noobcake

Det nemt at regne ud. Men inflation har ikke ændret sig så meget. Inflation de sidste 10 år er på 1,6%.

2 timer siden
VIPER

-Troede de havde arresteret Spielberg & Lucas efter det de gjorde mod Indy i 4'rn...

4 timer siden
Jacob

Den fjerde Indiana Jones er måske ikke den mest mindeværdige, men synes faktisk at Harrison gled naturligt trods alderen ind i rollen, så på den fr

8 timer siden
Antaeus

Det glemmes ALTID fra filmsider, de er som regel kun interesserede i at det ser størst ud muligt og glemmer alt om facts.

14 timer siden
Simon

Før man svømmer helt over skal man lige huske, at der er gået 10 år siden The Dark Knight og dermed er der også løbet 10 års inflation på billetpri

23 timer siden

Aktive debatter