Cookie- og Privatlivspolitik
Hvem skal instruere Suicide Squad 2?

Hvem skal instruere Suicide Squad 2?

Mel Gibson er blandt de udvalgte

Stem op!
38
Stem ned!
0
(reset)

Efter sigende er filmselskabet Warner Bros. interesserede i at hyre Mel Gibson som instruktør til ’Suicide Squad 2’.

Aftalen er endnu ikke på plads, men det kunne helt sikkert være interessant at finde ud af, hvad Gibson, der er kendt for at være meget blodig, kunne gøre med efterfølgeren til den lidt skuffende Suicide Squad.

Under alle omstændigheder skal det nok skabe en del kontrovers, da instruktøren tidligere har været i problemer på grund af anti-semitiske udtalelser. Det ser dog ud til, at instruktøren er på vej tilbage i varmen med det Oscar-nominerede krigsdrama Hacksaw Ridge.

Men Warner Bros. lader sig ikke indskrænke i jagten på en instruktør, og de har også Daniel Espinosa, Jonathan Levine og Ruben Fleischer i kikkerten. De har bl.a. stået bag henholdsvis Life, Warm Bodies og Zombieland.

Instruktøren bag den første film, David Ayer, er i mellemtiden gået i gang med ’Gotham City Sirens’, der har Harley Quinn på rollelisten blandt andre kvindelige superhelte.

Suicide Squad 2 er planlagt til amerikansk premiere i 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
ALEX

Er koen ikke blevet malket nok?
Jeg finder i hvet fald ikke den store lyst til at se mere af 'suicide squad'...

Joe

Mel Gibson er fantastisk som instruktør, men ser helst George Miller instruere denne! ...og recast lige jokeren, tak! Suicide Squad var ikke så dårlig som anmelderne gjorde den, men den er langt fra god.

Den gik hurtigt i glemmebogen.

Daviduser/323939

den var nøjagtig lige så dårlig som anmelderne gjorde den. Værste film i '16.

Joe

Det var ihvertfald en film jeg glemte hurtigt..

Mickey

Var simpelthen så skuffet over den første film, og at de så vildledte folk totalt med Jokeren, ja det var dråben! Jokeren burde have været ,ain character, men Harley skulle være en birolle -så havde vi haft en bedre film. Det eneste lys for enden af tunellen ift. DC Universe, var at Ben Affleck ville lave Batman-filmen, men nu er dén også i farer?! Måske skulle man bare holde sig til Marvel nu...? :/

Lord

Bare det ikke er den klaphat til Joker igen

Han var da det værste ved den første film

Johnnyuser/335920

kan det kun blive bedre end den jammerlige undskyldning af en film, der kom sidste år.

Indtil videre har jeg ikke set nogen dårlig film fra Mel Gibson i instruktør stolen. Disse rygter skal nok tages med et ton salt, da Warner Bros er i konflikt med sig selv i forhold til hvad de vil.

Nu står både The Batman og Flash uden instruktør, og begge manuskripter er vist også blevet skrottet, hvormed man starter fra bunden igen.

Vi bliver bombarderet med rygter om hvilken retning de vil gå, og at Ben Affleck muligvis vil droppe ud af rollen som batman, men nu vil jeg helst kun fokusere på de 2 film, der kommer i år og håbe på at de er gode. Hvis ikke ... så vil jeg begynde at blive bekymret for fremtiden for DCEU.

Wayne

Uanset hvem, så kan det kun blive bedre.

Jeg ser dog ikke lige Mel Gibson på den film - han skal helst have et bevæget tema indover.

Til gengæld ville det være genialt Med Mad Max instruktør George Miller....

Ses i biffen, skal film!

Tænker kun Mel Gibson ville gå med til det, hvis han fik lov til at lave sin egen version, af en Suicide Squad film. Glem alt om kildematerialerne fra tegneserierne, når en Suicide Squad film kunne handle om at holdet nu er konverteret til kristendommen. Hvilket medføre at de nu vil tilbringe tiden i Suicide Squad 2, på at brutalt myrde folk der har syndet (i bedste Mel Gibson/R-rated-stil)...

Nej tak.

Synes sagtens man kan (prøve og) fixe noget, der er ødelagt. Men så skal man da for guds skyld ikke bruge en reparatør, hvis passion for produktet der skal ordnes, ligger gemt et sted mellem holdningen: "Jeg er ikke fan af 'Comic book-film'".

Rasmus/Musen

Jeg er med på Harley Quinn's film "Gotham City Sirens."

Bare kom med den film, og helst MED DET SAMME! Det synes jeg personligt er mest oplagt lige nu, og helt klart en absolut genial id'e.

:HARLEY QUINN FOR THE WIN!

YEARH!
:D
:-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

8 timer siden
Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

2 dage siden
Wayne

Carlito's Way
Body Double
Mission: Impossible
Snake Eyes
The Untouchables

3 dage siden
Anna

Kan varmt anbefales, hvis man er til feel good movies og interesserer sig for mad. Jeg kommer helt sikkert til at se den igen :)

3 dage siden
Stine Teglgaard

Ja han er værd at hylde!

Hvad er dine favoritter?

MVH Stine

4 dage siden