Cookie- og Privatlivspolitik
Guide: Vinterferiens film

Guide: Vinterferiens film

Udpluk af biografernes udbud

Stem op!
46
Stem ned!
0
(reset)

Det er ikke tilfældigt, at udvalget af film i biografen vokser markant lige før vinterferien starter. Der er særligt fokus på film til de mindste, men der er skam også rigeligt at vælge mellem for det voksne publikum.

Fifty Shades - I mørket ©UIP
Fifty Shades - I mørket

På rollelisten i fortsættelsen til Fifty Shades of Grey ses bl.a. Kim Basinger, der fik sit gennembrud i 80ernes store, erotiske kassesucces, ’9 ½ weeks’. Hun spiller Christian Greys gamle læremester, der blander sig i hans nye forhold til Anastasia Steele, som blev etableret i den første film.

Moonlight ©Camera Film
Moonlight
Årets største filmprisuddeling er lige om hjørnet. Derfor er vinterferiens filmprogram præget af flere stærke dramaer. Historien om Chiron, der vokser op i et af Miamis belastede kvarterer, har modtaget hele otte Oscar-nomineringer, bl.a. for Bedste film og Bedste instruktør.

Lion ©Scanbox
Lion
En femårig dreng bliver væk fra sine forældre i Calcutta, og ender med at blive adopteret af en australsk familie. 25 år senere beslutter han sig for at finde sit biologiske ophav. Nicole Kidman har modtaget en af filmens seks Oscar-nomineringer for rollen som adoptivmor.

Alle for tre ©Nordisk Film
Alle for tre
I ægte Olsen Banden-stil tager de småkriminelle brødre, Timo og Ralf, en tur til Italien for at stjæle en stor arv tilbage fra deres hidtil ukendte søster. Fortsættelsen til de to publikumssucceser ’Alle for én’ og ’Alle for to’, har allerede i sin åbningsweekend solgt næsten 80.000 billetter.

Vaiana ©Walt Disney Pictures
Vaiana
Disney har begået en ny animationsfilm om en handlekraftig heltinde, der hellere vil udforske verden end følge forældrenes regler. Filmen er instrueret af duoen bag bl.a. ’Den lille havfrue’ og ’Aladdin’ og har modtaget to Oscar-nomineringer i kategorierne for Bedste animation og Bedste sang.

Far til fire - På toppen ©Nordisk Film
Far til fire - på toppen
I seriens 18. film om den populære familie har man fundet et nyt hold skuespillere til opgaven. Denne gang har Martin Brygmann rollen som Far, der må overkomme sin højdeskræk, så han kan beholde sit job. Karakteren er tidligere blevet spillet af bl.a. Ib Schønberg, Karl Stegger og Niels Olsen.

LEGO Batman Filmen ©Warner Bros.
LEGO Batman Filmen

LEGO filmen fra 2014 præsenterede Batman i en birolle, og nu har han fået sin helt egen film. Superhelten, der om dagen går under navnet Bruce Wayne, bor i Gotham og håndterer alle de kriminelle i byen. Men hans ansvar vokser, da han til et velgørenhedsarrangement kommer til at adoptere en dreng.

Mit liv som Squash ©Angel Films
Mit liv som Squash
Det er en noget langsommelig proces, at producere en stop motion-film, men resultatet er noget helt særligt. Sidst set i biografen med Kubo - den modige samurai fra forrige år. Fortællingen om den forældreløse dreng er en ny tilføjelse til nichegenren, der er Oscar-nomineret for Bedste animation.

Se hele udvalget af biograffilm her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

'Vaiana' var ganske udmærket, og ser da også frem til 'Alle for tre' og 'LEGO Batman Filmen' :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

13 timer siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

1 dag siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

1 dag siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

3 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

4 dage siden