Cookie- og Privatlivspolitik
Den bedste X-Men-film nogensinde?

Den bedste X-Men-film nogensinde?

Logan får fornem modtagelse

Stem op!
40
Stem ned!
0
(reset)

Det tegner godt for Hugh Jackmans sidste optræden som superhelten Wolverine i filmen Logan, der havde verdenspremiere på Berlinalen i fredags. De første reaktioner er nemlig særdeles positive.

På filmsitet Rotten Tomatoes scorer den indtil videre 95 %, og det er det bedste resultat for en X-Men-relateret film (også hvis man skulle inkludere Deadpool, der fik 84 %).

De andre film har scoret således:

X-Men (81 %)
X2: X-Men United (86 %)
X-Men: The Last Stand (58 %)
X-Men Origins: Wolverine (38 %)
X-Men: First Class (86 %)
The Wolverine (69 %)
X-Men: Days of Future Past (91 %)
X-Men: Apocalypse (48 %)

'Logan' fremhæves især for Hugh Jackmans præstation og det voldelige niveau. Derudover bliver filmen rost for sin western-ramme og instruktion.

Her er et udsnit af anmeldelserne:

Variety
"… den elementære historie fungerer. Det er vildt tilfredsstillende, hver gang volden eksploderer, fordi det er fortjent, men også fordi Mangold ved præcis, hvordan det skal iscenesættes."

The Wrap
"Måske er det nyhedsværdien, men den eksplicitte vold og det beskidte sprog […] tilføjer en smule tiltrængt friskhed til Wolverine-franchisen."

TimeOut London (4/5 stjerner)
"… Logans elskelige gnavenhed er forvandlet til decideret raseri."

Entertainment Weekly (Karakteren B-)
"Det er både den mest voldelige og sentimentale film i serien. Når den ikke bader dig i blod, forsøger den at få dig til at fælde tårer."

IndieWire (Karakteren B)
"Bedre som en ophidsende western end en falmende superheltefilm […] Den mest vrisne X-Mans sidste udflugt er en nedskaleret oplevelse, der alligevel er ambitiøs."

The Hollywood Reporter
"Blander sømløst Marvel-mytologi med westen-mytologi. James Mangold har skabt en effektiv, skrabet, alenestående film, der får sine styrker fra Hugh Jackmans nuancerede tolkning af en modvillig og splittet helt."

Empire (4/5 stjerner)
"… voksen, modig, karakterdrevet og jordnær. Det føles rigtigt, at det er den sidste, men det er også lidt ærgerligt."

USA Today
"Den klart bedste Wolverine-film."

Logan har premiere den 2. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
christinauser/1082785

har først fået set den for nylig. Alt for voldelig og for lidt x-men agtig. Charles er kandidat til en plejehjemsplads... Hmm. Ikke min kop te.

Mickey

X-Men er bare ikke det samme uden Wolverine, og Hugh Jackman's farvel til rollen betyder, at vi aldrig skal have en ny til at tage over. Hugh Jack ER faktisk Wolverine, og i mange folks øjne er det ham somer embodiment af karakteren. Min favorit-film i rækken, indtil videre, er helt klart X2 -som vel nok er blandt de bedste helte-film nogensinde! Days Of Future Past kommer lige efter, men denne Logan kommer nok til at overgå dem begge :o
Jeg er blandt em som inderligt håber at Hugh Jackman er med i Deadpool 2 og gerne i en markant rolle, da dét ville være tro mod tegneserierne, go virke mere naturligt -krydser alt hvad der kan krydses! :D

Jacob

Fox har tilføjet tre minutter, som anmelderne ikke har set, og det er bekræftet at der er tale om en post-credit scene. Om andre end publikum før premieren får lov at se den er uvist, men det har genstartet rygtemøllen om at Deadpool er med i den, og at det vil være optakten til Logan vil være at finde i 'Deadpool 2'. Personligt tror jeg det næppe, da Hugh Jackman m.fl. har været meget stålfaste om det modsatte.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.