Cookie- og Privatlivspolitik
 5 film du skal se i februar

5 film du skal se i februar

Oscar- og publikums-favoritter

Stem op!
48
Stem ned!
0
(reset)

Brugerne har talt, og månedens mest ventede film er fundet.

På en suveræn førsteplads finder vi, ikke overraskende, fortsættelsen til Fifty Shades of Grey. Den erotiske drama er i selskab med vidt forskellige film, fra dansk komedie til Oscar-hypet musical.

Månedens film har generelt indkasseret høje resultater på forventnings-barometeret. Et klassisk fænomen da Oscar-nominerede film har det med at hobe sig op i årets første kvartal.

(Klik på titlerne for omtale, trailer, billetter, osv.) 

1. Fifty Shades - i mørket (94 %)
Anastasia Steele giver Christian Grey endnu en chance. Hvordan det spænder af afsløres i årets måske mest ventede film, i hvert fald hos visse målgrupper. Filmen har premiere den 9. februar.

2. La La Land (91 %)
En musical er sjældent genstand for så store forventninger, men 14 Oscar-nomineringer (og et fantastisk ry) gør en væsentlig forskel. Hovedroller til Emma Stone og Ryan Gosling er sandsynligvis også en fordel. Der er premiere den 23. februar. Tre dage før Oscar-uddelingen finder sted.

3. Alle for tre (90 %)
Den moderne Olsen-banden slår igen, og målet er denne gang en kostbar arv. Problemet er, at den befinder sig i Italien og at den er testamenteret til et helt nyt medlem af familien. Premiere 2. februar.

4. Vaiana (90 %)
En ny Disney-heltinde er klar til at se dagens lys. Vaiana har allerede gået sin sejrsgang i USA, og nu er hun klar til at indtage Skandinavien. Animations-filmen handler om en pige, der drager ud på det store ocean. Premiere 2. februar.

5. Moonlight (90 %)
Historien, om en sort mands liv i Miami, vandt en Golden Globe for Bedste drama. Filmen er nomineret til otte Oscars, og du kan roligt regne med stjerneregn fra de danske kritikere, når dramaet får premiere den 9. februar.

Husk at du selv kan påvirke resultaterne, når du besøger titlerne under Kommende film.

God februar i biografen!

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Segoyuser/116755

Moonlight

Lala land bliver den 26 men set trailer ser meget frem til den, den får nok en pris eller 2....
Har set Vaiana..:-))

Wayne

La La Land
Moonlight
Vaiana
The Founder

bambiexplorer

A Cure for Wellness
The Founder
La La Land

En OK måned, men heller ikke mere. På den anden side, efter Silence kan det kun gå fremad :)

Marcus

Jeg vil stærkt anbefale folk at tage ind og se Martin Scorseses Silence. En film der blev overset, da den kom ud omkring samme tid som Rogue One, den er fantastisk spillet, skudt og skrevet, en meget anderledes Scorsese film, den fortjener langt mere opmærksomhed, end den hidtil har fået.
Det er nok også en udmærket ide at få set La La Land, inden den slår rekorden for flest Oscar wins næste måned.

Adrian

Ikke rigtig en interessant måned. Men LEGO Batman bliver vel en ret så humoristisk animationsfilm. Fifty Shades 2 skal virkelig også være bedre end 1´eren, for ærligt, så var den virkelig ikke så interessant

Simon

De to har højeste prioritet hos mig. Jeg havde egentligt også forventet at Lego Batman ville være den mest ventede animerede film over Vaiana.

GiwizZeni

Som med så meget andet, er det mest positive man kan sige om februar måned, at den er hurtigt overstået... Tak til 'Lego Batman' for at gøre den lidt mere overkommelig...

Segoyuser/116755

Lion det er en fantastik film, men det er så min oplevelse!

Johnnyuser/335920

Lala Land, Vaiana og Moonlight,

NEJ TAK til til Fifty Shades Darker -- eller som man har valgt at kalde den i Danmark, hvor man oversætter noget af titlen, men ikke det hele?: Fifty Shades - i mørket.

Har ikke set Alle for en, så heller ikke Alle for to, og traileren til den tredje film virker bare IKKE SJOV, så ser sikkert heller ikke denne.

Jacob

Man kommer ikke uden om 'Alle for tre', 'Vaiana' var ganske udmærket, men 'LEGO Batman Filmen' burde have været med ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

3 timer siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

5 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter