Cookie- og Privatlivspolitik
Trump på film?

Trump på film?

Michael Bay producerer dystopisk science fiction

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Den amerikanske præsident Donald Trump fylder meget i medierne, og nu varer det heller ikke længe, før han også fylder på det store lærred.

Michael Bay, den eksplosionselskende instruktør, er producent på et projekt, der går under navnet ’Little America’. Det skriver The Hollywood Reporter.

Om plottet skriver de, at historien foregår i en dystopisk fremtid, hvor en Trump-lignende præsident har ruineret USA, og Kina nu ejer landet. En tidligere militærmand hyres af en kinesisk millionær, og må begive sig ind i en amerikansk ghetto for at finde rigmandens datter.

Efter sigende skulle den have samme tone som den klassiske John Carpenter-film 'Escape from New York' med Kurt Russell. Den forholdsvis ukendte, britiske instruktør Rowan Athale har skrevet manuskriptet og skal instruere filmen.

Little America afventer en premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Jeg er allerede helt vild med konceptet omkring, at man kan komme ind i andre folks drømme og ændre om på dem. Godt nok er dette ikke Pixar...

6 timer siden
Rasmus/Musen

Ghostbusters er så meget tilbage igen. Jeg vil simpelthen bare ud og fange mig en helt masse spøgelser i biografen nu.

9 timer siden
Rasmus/Musen

Det skal nok blive en fed prisuddeling 2020!
;-)

10 timer siden
Felix

Ja, den er baseret på et superhelteunivers der hedder Batman, men man ser absolut ingen superkræfter eller superhelte-action i Joker.

11 timer siden
Alexander

Udover en film der foregår for længe siden i en galakse langt, langt borte - så er denne hér så absolut på "Skal-Se"-listen :-)

22 timer siden

Aktive debatter