J.J. Abrams vil lave originale film

Slut med etablerede universer
Billede
(© The Force Awakens/Walt Disney Pictures)

Han sparkede nyt liv i Mission: Impossible-serien, genstartede Star Trek-universet og fortsatte Star Wars-sagaen med enorm succes. Nu ønsker J.J. Abrams at skabe originale film, og måske selv blive rebootet engang i fremtiden.

- Jeg føler mig enorm heldig over at have været involveret i ting, jeg elskede som barn. Men jeg føler, at jeg har gjort det nok, og er mere interesseret i at arbejde med originale ideer, som andre måske vil genstarte en dag, fortæller han til People.

J.J. Abrams udtalte sig i forbindelse med årets Golden Globes, hvor ’Westworld’ var nomineret i flere kategorier. Han er seriens executive producer, ligesom det er tilfældet på talrige andre produktioner, inklusiv Star Wars: Episode VIII.

Men en ting er rollen som producent. En anden er rollen som instruktør, og her må næste projekt forventes at blive en film, der hverken hylder Spielberg-produktioner fra 80erne (ligesom Super 8) eller tager udgangspunkt i et allerede etableret univers.

- Hvis du fortæller en historie, der ikke flytter noget fremad, ikke introducerer noget relevant, ikke skaber en ny mytologi - eller en udvidelse af den - så føles en direkte genindspilning af noget som en fejl.