Cookie- og Privatlivspolitik
Dansk komedie kom strålende fra start

Dansk komedie kom strålende fra start

Dræberne fra Nibe åbnede med 64.000 billetter

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

Kritikerne var utilfredse, men det forhindrede ikke 64.000 danskere i at se Dræberne fra Nibe. Inklusiv snigpremierer har den danske komedie solgt 71.000 billetter.

- Det er en usædvanlig flot premiereweekend for en original dansk komedie, der ikke er en sequel eller bygger på en i forvejen kendt titel, siger Frederik Honore, Distributionschef hos Nordisk Film, i en pressemeddelelse.

Filmen om to mænd, der bestiller et lejemord på deres hustruer, er instrueret af Ole Bornedal, og åbningsweekenden er karrierens hidtil største. Det tegner således godt for komediens fremtid, selvom den næppe når samme højder som instruktørens største danske biografhit. I 1994 solgte Nattevagten 466.000 biografbilletter.

Dræberne fra Nibe er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bjørn

Min kone og jeg var inde for at se Dræberne fra Nibe. Det er et stykke tid siden jeg sidst har grint så meget. Og ud fra min kone s reaktion kan den kun anbefales på det sjoveste.

Simon

Men jeg kan ikke forestille mig, at den kan være værre end Alle For Tolv.

Jacob

At anmeldere og publikum er uenige er ikke noget nyt, og jeg kan sagtens være enig i kritikken af en Hollywood blockbuster, eller når der sendes spydige bemærkninger om en ny, stor dansk komedie. Men man spørge sig selv om hvem eller hvad det gavner når dem, der vinder f.eks. en Bodil er med i film praktisk talt ingen ser. Hvilken nytte har vi af sådanne anmeldelser? Selvfølgelig skal det hele ikke drukne i popcornssucceser, men efterhånden er begge partner så indebrændte over hinanden, at det nok på tide at den måde film bliver omtalt skal op til fornyet overvejelse. Og for mit vedkommende, hvilket jeg ikke tror at jeg står alene med, så virker det oftes som om det er de helt forkert folk, som de sender ind for at se bestemte film.

Finnuser/234747

jeg har ondt af de Avis-anmeldere, der gav "Dræberne fra Nibe" den dårlige omtale, da de helt åbenlyst ikke har forstået,hvad det gik ud på. - Lidt typisk snobbe-anmeldelser for Bornedal`s film har megen og rigtig god humor og gode skuespillere. - Vi følte os godt underholdt og kunne vi høre på de andre i salen - de delte alle morskaben..
Selvfølgelig skal personerne tale med lidt Nibe-accent og hvad så?? - En film man skal se for selv at dømme og helt sikkert ikke skal lade sig påvirke af Avis-snobberne, der gav "Paterson" 6 Stjerner - burde næsten have være omvendt..

Rasmus user/12167

Var også inde og se Dræberne fra Nibe. Forstod udemærket godt filmen og synes stadigvæk den var røv dårlig. Er selv sjældent enig med anmelderne, men er begyndt at sætter pris på deres eksistens, da alt de bare skal gøre, er at give andre et indblik i hvor god de mener filmen er. Der er ingen der siger at en flok fremmede mennesker - med vidt forskellige filmsmage' ord er lov.
Om du så lader det påvirke din mening er op til dig selv. Tror også godt de fleste er klar over at de skal danne deres egen mening når de ser film, nu hvor det altid nævnes når folk er uenige med anmelderne.
Der skal også være plads til uenighed.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

8 timer siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

1 dag siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

1 dag siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

3 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

4 dage siden