Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i januar

5 film du skal se i januar

Boyband, hævndrama og spilfilmatisering

Stem op!
70
Stem ned!
0
(reset)

Den første måned i 2017 har to danske film blandt de mest ventede. Den ene er en sort komedie, der foregår i Jylland og den anden er en hårdkogt skildring af det kriminelle miljø i København.

De fem film er kun et lille udsnit af januars premierefilm. Du kan selv påvirke de fremtidige resultater, afgive din stemme og se hele filmudvalget her.

Assassin's Creed ©UIP
Assassin’s Creed (90 %)

UbiSofts populære computerspilserie er blevet filmatiseret med Michael Fassbender i hovedrollen som den kriminelle Callum Lynch, der tages til fange af den magtfulde organisation The Templars. Filmen blander flere parallelle verdener i en science fiction-ramme, hvilket har medført, at filmens fortællemæssige struktur er blevet sammenlignet med The Matrix.

Marcus & Martinus: Sammen om drømmen ©Scanbox
Marcus & Martinus: Sammen om drømmen (89 %)

Dokumentarfilmen om det norske boyband Marcus & Martinus fortæller historien om tvillingebrødrene, der har sunget siden de var blot fire år gamle. De blev for alvor kendte, da de vandt MGP junior i Norge 2012. Andenpladsen afspejler ikke mindst bandets begejstrede målgruppe.

Hidden Figures ©20th Century Fox
Hidden Figures (87 %)

Den sande historie om tre sorte kvinder, der arbejdede hos NASA og var med til at få USA forrest i rumkapløbet i 1960erne. De blev kaldt ’menneskelige computere’ pga. deres matematiske evner, og deres hidtil ukendte, historiske bedrift får nu opmærksomhed.

Dræberne fra Nibe ©Nordisk Film
Dræberne fra Nibe (86 %)
Ole Bornedal har begået en sort komedie om to jyske håndværkere, der bare gerne vil skilles fra deres koner. Men efter et stort skænderi og en ordentlig omgang druk hyrer de i stedet en russisk lejemorder, der skal slå hustruerne ihjel.

Underverden ©Scanbox
Underverden (86 %)

Overlægen Zaid har et dejligt liv og en god karriere, men da hans bror bliver fundet banket til døde overvældes han af sorg og skyldfølelse. Derfor beslutter han sig for at tage situationen i egen hånd, og begiver sig ud på en voldelig selvtægtsmission i den københavnske underverden.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
GiwizZeni

'Underverden' er måske værd at se, men ellers kan man da kun glæde sig over at der også kommer nogle interessante film i biografen i januar - og ikke bare de 5 nævnt ovenfor.
Jeg ser frem til 'Nocturnal Animals', 'Paterson', 'Manchester by the Sea' og 'Silence'.

Andreas

Efter at have set det her resultat vil jeg LANGT hellere have artikler om eksperter der giver deres bud på de bedste film at se i januar, end at læse brugernes.

De danske film kan man argumentere for, da der stadig er et stort publikum til danske fil, men at den dokumentar om Marcus og Martinus er på listen, samt en tidlig kandidat til årets største flop (Assassins Creed), er langt ude.

Hvor er Oscarkandidaterne Manchester by the Sea, Silence og Jackie?? Og hvad med Live by Night? '

Som sagt, langt mere interesseret i at høre filmglade eksperter/anmeldere fortælle om hvad de glæder sig til, en det her...

Jacob

... meldingerne om 'flot, men kedelig' er endnu engang med til at punkterer håbet om en velllykket spilfilmatisering. Nu er man efterhånden bare nået til et punkt, hvor det er svært at finde begejstringen næste gang.

Johnnyuser/335920

jeg absolut IKKE skal ind og se,
Det er sjældent jeg hører nogen anmeldere direkte fraråder at man tager ind at se en bestemt film, men det er så sket i dette tilfælde. Jeg har ikke selv spillet spillet , men kender dog konceptet, og har set noget gameplay fra det, og det lyder til at dem der skulle lave filmatiseringen af det, har taget de værste dele af spillet og puttet disse ind i filmen, mens den interessante del(hvor man er tilbage i 1400-1500 tallet som sningmorder) fylder forsvindende lidt. På de anmeldelser jeg har hørt, lyder det som om man forsøger at opbygge en franchise, i stedet for at lave en god film, der kan stå på egne ben.

Det samme gjorde man også ved Warcraft filmen. Her burde man have fokuseret på konflikten i det første spil, hvor der kun var Orker og Mennnesker og hele handlingen foregik i Azeroth (menneskenes kongerige, der senere hen er blevet retconnet til at hedde Stormwind). Der var hverken elvere eller dværge, Dalaren eller Ironforge. Men selv om den ikke er en perfekt film, var der dog ting i filmen man kunne nyde som fan af den oprindelige historie(bl.a. havde det altid undret mig at Thrall har en grøn hudfarve. Det får man en god forklaring på i filmen).

Det lyder derimod ikke til at der er ret meget at nyde i Assassin’s Creed.

Derimod lyder præmissen for "Dræberne fra Nibe" interessant, og kul-sort komik er lige mig(en af mine yndligsfilm er "De Grønne Slagtere")

laurits

Nocturnal Animals
Paterson
Manchester by the Sea
Silence

Er slet ikke interesseret i hverken Underverden eller Dræberne fra Nibe, og jeg ville for alt i verden undgå at komme i nærheden af både Assasins Creed og Marcus og Martinus. Hidden Figures lyder interessant, men jeg tror dog jeg springer den over.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

1 dag siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

1 dag siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

1 dag siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

4 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

5 dage siden

Aktive debatter