Cookie- og Privatlivspolitik
3 "interessante" trailers

3 "interessante" trailers

- men filmene kommer nok ikke i biografen

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Der er mange gode film på vej, men sandsynligheden for at de tre følgende lander i danske biografer er nok mindre end de fleste. Det gør dem dog ikke mindre sjove at se på. Den russiske er i hvert fald ret festlig.


Starten på gyserserien om dræberdukken Chucky (Child’s Play) fylder snart 30. Det skal selvfølgelig fejres med filmen ’Cult of Chucky’, der byder på et gensyn med Alex Vincent, som spillede drengen Andy Barclay, og Jennifer Tilly, der var med i Bride of Chucky. Teasertraileren er et sammenklip af tidligere film, og annoncerer Chuckys grusomme tilbagevenden.


I gysergenren finder vi også ’Don’t Knock Twice’, der fortsætter med en heksetrend, man også kunne opleve i The VVitch og Blair Witch. Den utilpassede teenager Chloe hører en vandrehistorie om en heks, der vender tilbage fra de døde, hvis man banker på hendes dør. Lidt ligesom, at man ikke skal sige Candyman tre gange i filman af samme navn fra 1992. Chloe vælger selvfølgelig at udfordre skæbnen, og ikke lang tid efter begynder der at ske uforklarlige ting...


Den russiske superheltefilm ’Guardians’ - med den mundrette originaltitel Zashchitniki – virker som en blanding af 'Guardians of the Galaxy', 'Avengers' og 'X-Men'. Under den kolde krig skabte en organisation kaldet Patriot et hold af superhelte. De har i årevis levet i skjul, men da Ruslands sikkerhed trues, må holdet samles igen. Traileren ser mildest talt ret vild ud. Der er både en Winter Soldier-lignende karakter, en menneskebjørn med et maskingevær (det er jo Rusland) og masser af eksplosioner! Ps. Husk at sætte undertekster på.

Ingen af filmene er planlagt til dansk biografpremiere. Men man har jo lov at håbe.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Adam

Glæder mig

Jonas

Avengers møder Guardians of the Galaxy - hvem i alverden ville ikke have lyst til at se det? :P

Lasseuser/249033

Det kunne være interssant at se en superheltfilm fra et andet land end USA. Konceptet virker også ret solidt: Sovjetunionen skabte i sin tid en række supersoldater der aldrig blev taget i brug.

Udførelsen virker dog lidt mangelfuld, hvis man har fulgt nogle af de andre trailere der har været. Karaktererne virker lidt for clichéfyldte og der er måske skruet lidt for meget op for actionscenerne.

Men jeg tror at den bliver sjov og interessant at se.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Michael

Dead Snow 2, den er bedre lavet på så mange måder, især humordelen, den kommer også med noget nyt og virker som et frisk pust til genren.

45 minutter siden
Renéuser/737123
Renéuser/737123

Havde fornøjelsen af at se Valhalla. Fantastisk film, med massere af action, god fortælling og skuespil i høj klasse.

22 timer siden
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

1 dag siden
Antaeus

Det bliver spændende hvad de kan få ud af den. Pippi er jo en af de helt store inden for børne-genren af geniale Astrid Lindgren.

2 dage siden
Antaeus
top

"Alle bør se" er en vild overdrivelse, men her er de bedste.

2 dage siden

Aktive debatter