Cookie- og Privatlivspolitik
3 "interessante" trailers

3 "interessante" trailers

- men filmene kommer nok ikke i biografen

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Der er mange gode film på vej, men sandsynligheden for at de tre følgende lander i danske biografer er nok mindre end de fleste. Det gør dem dog ikke mindre sjove at se på. Den russiske er i hvert fald ret festlig.


Starten på gyserserien om dræberdukken Chucky (Child’s Play) fylder snart 30. Det skal selvfølgelig fejres med filmen ’Cult of Chucky’, der byder på et gensyn med Alex Vincent, som spillede drengen Andy Barclay, og Jennifer Tilly, der var med i Bride of Chucky. Teasertraileren er et sammenklip af tidligere film, og annoncerer Chuckys grusomme tilbagevenden.


I gysergenren finder vi også ’Don’t Knock Twice’, der fortsætter med en heksetrend, man også kunne opleve i The VVitch og Blair Witch. Den utilpassede teenager Chloe hører en vandrehistorie om en heks, der vender tilbage fra de døde, hvis man banker på hendes dør. Lidt ligesom, at man ikke skal sige Candyman tre gange i filman af samme navn fra 1992. Chloe vælger selvfølgelig at udfordre skæbnen, og ikke lang tid efter begynder der at ske uforklarlige ting...


Den russiske superheltefilm ’Guardians’ - med den mundrette originaltitel Zashchitniki – virker som en blanding af 'Guardians of the Galaxy', 'Avengers' og 'X-Men'. Under den kolde krig skabte en organisation kaldet Patriot et hold af superhelte. De har i årevis levet i skjul, men da Ruslands sikkerhed trues, må holdet samles igen. Traileren ser mildest talt ret vild ud. Der er både en Winter Soldier-lignende karakter, en menneskebjørn med et maskingevær (det er jo Rusland) og masser af eksplosioner! Ps. Husk at sætte undertekster på.

Ingen af filmene er planlagt til dansk biografpremiere. Men man har jo lov at håbe.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Adam

Glæder mig

Jonas

Avengers møder Guardians of the Galaxy - hvem i alverden ville ikke have lyst til at se det? :P

Lasseuser/249033

Det kunne være interssant at se en superheltfilm fra et andet land end USA. Konceptet virker også ret solidt: Sovjetunionen skabte i sin tid en række supersoldater der aldrig blev taget i brug.

Udførelsen virker dog lidt mangelfuld, hvis man har fulgt nogle af de andre trailere der har været. Karaktererne virker lidt for clichéfyldte og der er måske skruet lidt for meget op for actionscenerne.

Men jeg tror at den bliver sjov og interessant at se.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Johnny

Elskede Ben Affleck som batman der passet han pisse godt ind... Men han passet ikke på bruce wayne rollen men er spændt på den ny film

2 timer siden
Horsi

Så du mener ikke at det er Lars vi hører selvom artiklen hævder det?

12 timer siden
Alex

Det vel svært at overgå Christian Bale, men han skal da have en chance

22 timer siden
Jacob

Ben Affleck var hellere ikke det indlysende valg, så jeg vil ikke allerede dømme Robert Pattinson ude.

3 dage siden
Isabella

Jo det var engang jeg var stor Twilight fan og det var nok det jeg læste mest i mine teenage år, men jeg forstår ikke hvorfor alle skal hade så meg

3 dage siden

Aktive debatter