3 "interessante" trailers

- men filmene kommer nok ikke i biografen
Billede
(© Guardians/Big Cinema House)

Der er mange gode film på vej, men sandsynligheden for at de tre følgende lander i danske biografer er nok mindre end de fleste. Det gør dem dog ikke mindre sjove at se på. Den russiske er i hvert fald ret festlig.


Starten på gyserserien om dræberdukken Chucky (Child’s Play) fylder snart 30. Det skal selvfølgelig fejres med filmen ’Cult of Chucky’, der byder på et gensyn med Alex Vincent, som spillede drengen Andy Barclay, og Jennifer Tilly, der var med i Bride of Chucky. Teasertraileren er et sammenklip af tidligere film, og annoncerer Chuckys grusomme tilbagevenden.


I gysergenren finder vi også ’Don’t Knock Twice’, der fortsætter med en heksetrend, man også kunne opleve i The VVitch og Blair Witch. Den utilpassede teenager Chloe hører en vandrehistorie om en heks, der vender tilbage fra de døde, hvis man banker på hendes dør. Lidt ligesom, at man ikke skal sige Candyman tre gange i filman af samme navn fra 1992. Chloe vælger selvfølgelig at udfordre skæbnen, og ikke lang tid efter begynder der at ske uforklarlige ting...


Den russiske superheltefilm ’Guardians’ - med den mundrette originaltitel Zashchitniki – virker som en blanding af 'Guardians of the Galaxy', 'Avengers' og 'X-Men'. Under den kolde krig skabte en organisation kaldet Patriot et hold af superhelte. De har i årevis levet i skjul, men da Ruslands sikkerhed trues, må holdet samles igen. Traileren ser mildest talt ret vild ud. Der er både en Winter Soldier-lignende karakter, en menneskebjørn med et maskingevær (det er jo Rusland) og masser af eksplosioner! Ps. Husk at sætte undertekster på.

Ingen af filmene er planlagt til dansk biografpremiere. Men man har jo lov at håbe.