Cookie- og Privatlivspolitik
Under sandet er stadig med i Oscar-kapløbet

Under sandet er stadig med i Oscar-kapløbet

76 film er siet fra

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Akademiet har nu peget på de sidste ni film, der kan blive nomineret til en Oscar for Bedste udenlandske film, og Skandinavien er stadig med.

Under sandet repræsenterer Danmark, imens Norge og Sverige byder ind med hhv. Kongens valg og En mand der hedder Ove.

I sidste ende bliver fem film nominereret i kategorien. Fire titler skal stadig fravælges, men det bliver næppe Min far Toni Erdmann (Tyskland), der er feltets bedste bud på en Oscar-vinder.

'Under sandet' har dog stadig gode chancer for at ende blandt de fem finalister, og det samme gælder 'The Salesman' af Asghar Farhadi, som i 2012 modtog Oscaren for Nader og Simin - en separation.  

De resterende kandidater er fra Australien, Canada, Rusland og Schweiz. Den 24. januar afsløres de sidste fem nominerede, og den 26. februar uddeles de gyldne statuetter for 89. gang.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camillauser/138272

Vil helt klart heppe på den <3

Wayne

Under sandet var ubetinget 2015 bedste danske film. Så gik der taktik i den, og man valgte at tage Krigen med mod Sauls Søn, i 2016 - og sendte Under Sandet videre til 2017.

Det kan vise sig at være en klog beslutning. Favoritten; Min far Toni Erdmann, ser ud til at dele vandene - anmelderne elsker den, mens de almindelige biografgængere er mere delte.

Jeg hepper på Under Sandet, som har et bragende godt budskab og som ikke vil være en ufortjent vinder når der skal findes et kompromis som bedste udenlandske film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

VIPER

Glæder mig til at se filmen - skal nok blive underholdende.
Men!

1 time siden
Jacob

Jeg er lidt spændt på hvor mange skurke der vil være med, for udover Catwoman og The Penguin, så rygtes at flere også vil dukke op.

13 timer siden
Michael

Catwoman tror jeg Maisie Williams ville være et rigtig godt bud, passer fint sammen med Robert Pattinson også har hun vidst også lidt stunt erfarin

15 timer siden
habill

du modsiger fuldstændig dig selv. SLJ beviste at folk er ligeglade med farven, at du ikk ka se udover det er dit problem.

17 timer siden
habill

svært at sige. det lyder ikke som et godt match, men hvem ved. måske han rammer den alligevel. hvis ben affleck fik chancen, så hvorfor ikk.

17 timer siden

Aktive debatter