Cookie- og Privatlivspolitik
Jurassic World 2 bliver mørkere

Jurassic World 2 bliver mørkere

Dinoer med våben?

Stem op!
65
Stem ned!
0
(reset)

Efterfølgeren til Jurassic World starter filmoptagelserne i London til februar. Instruktøren J.A. Bayona overtager stafetten fra Colin Trevorrow, og eftersignende skulle Jurassic World 2 blive langt mere dyster end sin forgænger.

Bayona sagde til The Playlist:

- Jeg blev meget overrasket da de fortalte mig om plottet, for det er en historie, der leder os til et sted vi aldrig har set før. Samtidig medbringer filmen nogle af de vigtigste elementer fra de tidligere film, og udnytter dem til noget nyt.

Der er fortsat mange rygter forbundet med filmen, og særligt et forlydende om dinosaurer udstyret med våben er på spil ifølge Dark Horizons. Hvilket måske har en sammenhæng med den genmodificerede, intelligente dinosaur fra sidste film.

Det lyder ikke umiddelbart særlig Spielbergsk… men under alle omstændigheder byder ’Jurassic World 2’ på et gensyn med både Chris Pratt og Bryce Dallas Howard. Filmens plot er indtil videre ukendt.

Jurassic World 2 får premiere den 7. juni 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

johnny

der var noget tegnefilm dengang jeg var barn, der hed dino- riders det var også noget med dinosauroser med våben :)

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Jonas

Det kunne tyde på, at de vælger at gå i retning af de planer, de oprindeligt havde med Jurassic World - genmoderificerede dinosaurer, der bruges til militære formål. Håber uanset hvad, at de formår at lave en lidt bedre og mere fængende film end Jurassic World.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Morten Stig

Det samme blev rygtet omtrent et år forinden Jurassic World, og som vi så, var der ingen hold i netop de rygter. Om det er på tegnebrættet igen, kan jeg naturligvis ikke spille mig klog omkring, men taget i betragtning af folks direkte ekstreme reaktioner til rygterne dengang - hvilket er noget studierne absolut kigger med på - vil det ikke give mening at de opsøgte den idé igen.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Jacob

Altså, der blevet givet et par vink med en vognstang i løbet af 'Jurassic World' mht. ønsket om militære formål, men dermed ikke sagt at jeg personligt bryder mig om det. Selvfølglig duer det hellere ikke med at bygge en park om og om igen, for at dinoerne konstant bryder ud og smader hele stedet. Men det her med at lave en triceratops om til en levende kampvogn lyder torskedumt.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Joe

Lyder fint med mørkere film, men det der gør mig mest urolig er dinosaurer med våben. Håber bare det er et rygte.
Så håber jeg også at de, i det mindste, har et cameo med det gamle hold! Ser frem til noget mere Jurassic!

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Anonymuser/0

Har intet imod den bliver mere dyster, har bare noget imod Chris Pratt skal være med igen, kan ik' fordrage den mand. Få nu enten Sam Neill eller Jeff Goldblum m igen!

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Det glemmes ALTID fra filmsider, de er som regel kun interesserede i at det ser størst ud muligt og glemmer alt om facts.

4 timer siden
Simon

Før man svømmer helt over skal man lige huske, at der er gået 10 år siden The Dark Knight og dermed er der også løbet 10 års inflation på billetpri

13 timer siden
Jacob

Christopher Nolans ‘The Dark Knight’ er i min optik en bedre film, men jeg taget hatten af for succesen med ‘Black Panther’, der så afgjort er helt

15 timer siden
Morten

Hej. Er der nogen steder, hvor man kan downloade musikken fra filmen: "Så længe jeg lever".

16 timer siden
Ham den (ualmindeligt) vrede personuser/12167
Ham den (ualmin...user/12167

Den var en af Marvels største bets men de formåede at få en succes ud af den!

16 timer siden

Aktive debatter