Cookie- og Privatlivspolitik
Jurassic World 2 bliver mørkere

Jurassic World 2 bliver mørkere

Dinoer med våben?

Stem op!
65
Stem ned!
0
(reset)

Efterfølgeren til Jurassic World starter filmoptagelserne i London til februar. Instruktøren J.A. Bayona overtager stafetten fra Colin Trevorrow, og eftersignende skulle Jurassic World 2 blive langt mere dyster end sin forgænger.

Bayona sagde til The Playlist:

- Jeg blev meget overrasket da de fortalte mig om plottet, for det er en historie, der leder os til et sted vi aldrig har set før. Samtidig medbringer filmen nogle af de vigtigste elementer fra de tidligere film, og udnytter dem til noget nyt.

Der er fortsat mange rygter forbundet med filmen, og særligt et forlydende om dinosaurer udstyret med våben er på spil ifølge Dark Horizons. Hvilket måske har en sammenhæng med den genmodificerede, intelligente dinosaur fra sidste film.

Det lyder ikke umiddelbart særlig Spielbergsk… men under alle omstændigheder byder ’Jurassic World 2’ på et gensyn med både Chris Pratt og Bryce Dallas Howard. Filmens plot er indtil videre ukendt.

Jurassic World 2 får premiere den 7. juni 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
johnny

der var noget tegnefilm dengang jeg var barn, der hed dino- riders det var også noget med dinosauroser med våben :)

Jonas

Det kunne tyde på, at de vælger at gå i retning af de planer, de oprindeligt havde med Jurassic World - genmoderificerede dinosaurer, der bruges til militære formål. Håber uanset hvad, at de formår at lave en lidt bedre og mere fængende film end Jurassic World.

Morten Stig

Det samme blev rygtet omtrent et år forinden Jurassic World, og som vi så, var der ingen hold i netop de rygter. Om det er på tegnebrættet igen, kan jeg naturligvis ikke spille mig klog omkring, men taget i betragtning af folks direkte ekstreme reaktioner til rygterne dengang - hvilket er noget studierne absolut kigger med på - vil det ikke give mening at de opsøgte den idé igen.

Jacob

Altså, der blevet givet et par vink med en vognstang i løbet af 'Jurassic World' mht. ønsket om militære formål, men dermed ikke sagt at jeg personligt bryder mig om det. Selvfølglig duer det hellere ikke med at bygge en park om og om igen, for at dinoerne konstant bryder ud og smader hele stedet. Men det her med at lave en triceratops om til en levende kampvogn lyder torskedumt.

Joe

Lyder fint med mørkere film, men det der gør mig mest urolig er dinosaurer med våben. Håber bare det er et rygte.
Så håber jeg også at de, i det mindste, har et cameo med det gamle hold! Ser frem til noget mere Jurassic!

Anonymuser/0

Har intet imod den bliver mere dyster, har bare noget imod Chris Pratt skal være med igen, kan ik' fordrage den mand. Få nu enten Sam Neill eller Jeff Goldblum m igen!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Toni

Although the Green Mile is an amazing movie (RIP M.C.Duncan), few movies in history have defined an entire generation like The Matrix!

3 timer siden
Kristina Tina

Det er en fantastisk film. Der er nogle vilde kamp scanner som næsten ligner dans og så er det en rigtig god historie.

4 timer siden
Sandra

En virkelig god og rørende film, man kan se igen og igen.

4 timer siden
tina

En klassiker med forrygende skuespiller præstationer og en god fortælling

5 timer siden
Kirsa

Jeg stemte på The Matrix, da jeg har set den film flest gange og bliver ved med at synes at den er sætter barren for udviklingen af film fremover.

5 timer siden

Aktive debatter